|
Post by Szarlej on Jan 18, 2023 21:13:52 GMT 1
No to znamy MVP tej edycji Shrek Na pewno nie Red
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 18, 2023 21:21:00 GMT 1
Silnym kandydatem jest dla mnie Lipszyc. Gość wpadł pierwszego dnia, a potem wrzucił przed siebie trzech niewinnych w kolejkę i pomógł mi się wybielić tym, że w niego napierdalałem
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 18, 2023 21:25:30 GMT 1
kurwa możę przyspieszcie to chociaż przecież ja tu z nudów do meczówki umrę
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 18, 2023 21:35:19 GMT 1
kiedy mord? Jutro nie?
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 18, 2023 21:35:53 GMT 1
nie przyspieszamy, bo to by sugerowało, że spodziewamy się wielu linczów imo
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 19, 2023 8:20:21 GMT 1
ja pierdole, mialem czytac ale bylem na koncercie jazzowym i zapomnialem o tym, sorry panowie
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 19, 2023 9:18:18 GMT 1
xD spoko i tak to nic by nie dało, nie dało by nic
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 19, 2023 11:01:57 GMT 1
chyba nawet lepiej wyszło, że nie zagłosowałeś, bo teraz bajka do odjebania xd
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 19, 2023 18:37:17 GMT 1
xd no to git
|
|
|
Post by Szarlej on Jan 19, 2023 22:28:43 GMT 1
Sorry, bywa jak bywa.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 19, 2023 23:25:52 GMT 1
Mafia jest za przyspieszeniem
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 19, 2023 23:34:03 GMT 1
bajka chyba inny regulamin ma
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 19, 2023 23:50:16 GMT 1
prawda, ale nie będę już jej wyzywał o to, żeby nie było, że sprawdziłem przed zrobieniem mordu
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 20, 2023 1:02:19 GMT 1
no to jeszcze jeden lincz i po robocie 8)
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 17:12:01 GMT 1
Gary i Red, dwójka najelpszych miastowych spędziło łącznie dwucyfrową liczbę godzin na czytaniu tematu i właściwie nie dopuszczają możliwości na Kuleszę w mafii. Wchodzi jepepej, który przeczytał 20 stron i płodzi to: kurde, no miałem przeczytać całę grę od początku, ale pary mi wystarczyło na 20 stron i z pozostałych graczy wynika mi, ze: boy jest niewinny, no nie ma chuja, żeby tak grał mafioso winston jest trochę nieogarem (w sensie takim jak ja), te jego pytania/naiwność (?) czy nie wiem zapomnienie o tym, że wczoraj były dwa lincze, więc dziś koniec gierki jest albo super zagraniem mafijnym. Miał dużo interakcji z mafiozami i one byłyby tak irracjonalne z perspektywy mafii, że no imo niewinny. a no i od początku starał się grać - błądził, wojował, atakował, bronił się, ale cały czas pod grą. zostaje czarek kulesza, na którego zwraca się na końcu, bo i początek sobie przespał, pozorował aktywność, pisał takie posty jak: cezarykulesza said: sentence, czemu Twoim zdaniem to źle, że ktoś chce w pierwszym linczu w nieaktywnych walić. Ja bym właśnie oszczędzał aktywnych, są aktywni, bardziej przydadzą się miastu ale też łatwiej czymś wpadną. Większe niewiadome są zawsze wśród nieaktywnych Jeśli koniecznie chcecie aktywnych, to może byśmy tę barburkę czy jak jej tam atomówce odjebali? W mafii pewnie nie jest, ale zanosi się na to, że w mieście więcej przeszkodzi niż pomoże Bronią go głosowania, ale to nigdy nie była inicjatywa, tylko się podpisał, tu czy tam, mafiosa atakujący mafię to też przecież nic nowego. Także ja mam chyba swój typ. Zobaczymy, co tam się dalej odjebe, ale nie chce się samemu oszukiwać, że będę miał czas na wnikliwe wertowanie starych postów. Wracaj na ziemię człowieku, bo tu się losy rozgrywki ważą i nie wkurwiaj ludzi
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 17:15:00 GMT 1
Gary i Red spędzili łącznie dwucyfrową liczbę godzin na czytaniu tematu i właściwie nie dopuszczają możliwości na Kuleszę w mafii. Wchodzi jepepej, który przeczytał 20 stron i płodzi to: kurde, no miałem przeczytać całę grę od początku, ale pary mi wystarczyło na 20 stron i z pozostałych graczy wynika mi, ze: boy jest niewinny, no nie ma chuja, żeby tak grał mafioso winston jest trochę nieogarem (w sensie takim jak ja), te jego pytania/naiwność (?) czy nie wiem zapomnienie o tym, że wczoraj były dwa lincze, więc dziś koniec gierki jest albo super zagraniem mafijnym. Miał dużo interakcji z mafiozami i one byłyby tak irracjonalne z perspektywy mafii, że no imo niewinny. a no i od początku starał się grać - błądził, wojował, atakował, bronił się, ale cały czas pod grą. zostaje czarek kulesza, na którego zwraca się na końcu, bo i początek sobie przespał, pozorował aktywność, pisał takie posty jak: cezarykulesza said: sentence, czemu Twoim zdaniem to źle, że ktoś chce w pierwszym linczu w nieaktywnych walić. Ja bym właśnie oszczędzał aktywnych, są aktywni, bardziej przydadzą się miastu ale też łatwiej czymś wpadną. Większe niewiadome są zawsze wśród nieaktywnych Jeśli koniecznie chcecie aktywnych, to może byśmy tę barburkę czy jak jej tam atomówce odjebali? W mafii pewnie nie jest, ale zanosi się na to, że w mieście więcej przeszkodzi niż pomoże Bronią go głosowania, ale to nigdy nie była inicjatywa, tylko się podpisał, tu czy tam, mafiosa atakujący mafię to też przecież nic nowego. Także ja mam chyba swój typ. Zobaczymy, co tam się dalej odjebe, ale nie chce się samemu oszukiwać, że będę miał czas na wnikliwe wertowanie starych postów. Wracaj na ziemię człowieku, bo tu się losy rozgrywki ważą i nie wkurwiaj ludzi
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 19:47:18 GMT 1
Nie ma zgody na przełożenie linczu, ja nie wiem czy przez godzinę ten niepokój wytrzymam, a co dopiero 25 godzin
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 20, 2023 19:50:55 GMT 1
sprawdza reakcję kurwa, jesteśmy jeden post od wina
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 19:58:16 GMT 1
Co Ty kurwa boy teraz odpierdalasz. Serio chcesz jawnie przepierdolić grę dla miasta w taki sposób?
Ja nadal myślę, że boy jest niewinny, jeśli boy nie bierze pod uwagę jepepeja, muszę dać w winstona i wierzyć, że boy i jepepej też dadzą w winstona i że winston jest w tej mafii. W każdej innej konfiguracji po prostu przepierdoliliśmy.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 20, 2023 20:01:05 GMT 1
kurwa ja bym się bał w ten sposób wyjść teraz, bo to już jest wejście w narożnik jak cię napierdalają
|
|