szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 20, 2023 20:03:09 GMT 1
chuj na twoim miejscu chyba bym wyszedł z założenia, że ty z dotychczasowej gry plus podpierając się testamentami dalej ufasz boyowi, więc jeżeli boy ufa jepepejowi, to musi zostać tylko winston. i twój tragizm w tym momencie polega na tym, że winston jest jedynym, który cię linczować nie chce, więc co najmniej jeden miastowy gra kurwa właśnie debila
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 20:03:55 GMT 1
Gary ma mnie za niewinnego wskazuje jepepeja, Grande i Winston mnie oczyszczają. Red pisze, że na 99,9 % jestem niewinny, wskazuje jepepeja (a Red to nie jest ktoś, kto pisze takie rzeczy od tak).
Boy za to wybiera z pary Winston/Kulesza. Czy Ciebie przepraszam bardzo pojebało nagle na godzinę przed linczem?
Ja nadal myślę, że boy jest niewinny, jeśli boy serio nie bierze pod uwagę jepepeja, muszę dać w winstona i wierzyć, że boy i jepepej też dadzą w winstona i że winston jest w tej mafii. W każdej innej konfiguracji po prostu przepierdoliliśmy.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 20, 2023 20:04:22 GMT 1
oni nie myślą racjonalnie, tylko na podstawie JAK TERAZ ZACHOWAŁBY SIĘ MAFIOZA - i na to trzeba counterplaya znaleźć
wydaje mi się, że w związku z tym powinieneś chcąc nie chcąc dążyć do eskalacji z potencjalnym sojusznikiem winstonem, ale to jest zagranie w stylu yolo
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 20, 2023 20:05:37 GMT 1
zaakcentuj to, że w świetle takiej akcji boya i jepepeja musisz napierdalać w jedynego typa, który w ogóle nie rozważa linczowania ciebie, więc komuś coś się pojebało w rozumowaniu
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 20, 2023 20:06:06 GMT 1
możesz to na 2 posty rozbić
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 20:06:31 GMT 1
Gary ma mnie za niewinnego wskazuje jepepeja, Grande i Winston mnie oczyszczają. Red pisze, że na 99,9 % jestem niewinny, wskazuje jepepeja (a Red to nie jest ktoś, kto pisze takie rzeczy od tak).
No nic, jeśli tak stawiasz sprawę boy, to jedyną rzeczą, którą mogę zrobić, żeby pomóc wygrać miastu, jest głos w winstona. Jeśli ja zrobię coś innego albo winston jest niewinny - na pewno przepierdalamy
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 20:11:27 GMT 1
No nic, jeśli tak stawiasz sprawę boy, to jedyną rzeczą, którą mogę zrobić, żeby pomóc wygrać miastu, jest głos w winstona (chociaż on jako jedyny z żywych nie rozważa tego debilnego pomysłu). Jeśli ja zrobię coś innego albo winston jest niewinny - na pewno przepierdalamy. Pamiętajcie, że jeśli rozbijemy głosy, na pewno przepierdalamy, bo mafii wystarczy jeden głos niewinnego w niewinnego
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 20, 2023 20:15:48 GMT 1
Ja wiem, że jestem czysty i linczując mnie miasto przegrywa. Jeden głos na niewinnego od któregokolwiek z was i przegrywamy, bo mafia dołoży drugi, mamy remis i po grze. Jeżeli obaj serio rozważacie głosowanie na mnie, to jedyne, co mogę zrobić to próbować przekonać was do Winstona (chociaż on jako jedyny z żywych nie rozważa tego debilnego pomysłu). Chcąc grać dla miasta jestem wpychany w granie przeciwko jedynej osobie, która póki co nie rozważa głosowanie na niewinnego kuleszę, to nie może się dobrze skończyć.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 20:19:05 GMT 1
Nie no, kurcze. Eric napisał, że Kulesza niewinny na 99,9%. Mam nadzieję, że chociaż z tym się nie pomylił. Z gry dla mnie Kulesza ogólnie też był niewinny większość czasu, może trochę mniej w ostatnich 24h, ale to dlatego, że wkroczylismy w fazę, gdzie na wszystkich się patrzy trochę spode łba. No i zdecydowanie ostatni mafiozo gra co najmniej bardzo dobrą edycję. Wychodzi mi, że Winston, który mi całą grę też nie pasował. I tak jakbym miał oceniać tylko po samej rozgrywce, to on. Ale jest jeszcze ten dziwny post japapeja, sugerujący, że wiedział o niewinności bajki. I jest poczucie, że ktoś nas jednak robi w ...ja, stąd myśli o Kuleszy. Co do odpuszczonego mordu, liczyłem na szybko, ale wychodzi mi, że mafia odpuściła mord... bo mogła, a co więcej, ma z tego profit. Nie zyskaliśmy w ten sposób dodatkowego linczu. Jedynie gra zakończy się (w przypadku wygranej mafii) mordem mafii, a w poprzednim układzie (-1 niewinny zabity w mordzie 5) kończyłaby się linczem 2:1. Innymi słowy mafia doprowadziła do tego, że meczowka jest przy stanie 3:1, zamiast 2:1, czyli ciężej nam znaleźć winnego. Potwierdźcie proszę czy czegoś nie pomyliłem... Moim zdaniem nic nie pomyliłeś, z 3-1 chyba łatwiej mafii, bo musi przekonać jednego niewinnego z trójki. Widzę, że generalnie się zgadzamy we wszystkim. jesteś pewien, że temu jepepejowi ufasz? Ja też się skłaniam do Winstona, ale ten dzisiejszy post na mnie działa raczej przeciwnie niż na Ciebie
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 20, 2023 20:20:12 GMT 1
jaka kurwa prowokatorska xDDDDDDDDDDd
|
|