|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 19:24:36 GMT 1
Idealnie byloby jakby jakas frakja zaglosowala na senteence (bo sa jacys ludzie, co maja jakies podejrzenia) Wtedy Messi sobie by przezyl do nastepnego dnia i byloby podejrzane. Ale to idealne gdybania Jezeli mnie wywala, to potem zaczna maglowac shreka i bielanskiego(bo sie na niego czają). Jest szansa, ze kulesza doszusujesz do konca edit: jak na zawolanie connection chce glosowac na sentence. lel a byc moze takze boy
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 19:36:27 GMT 1
No właśnie ja nie wiem, czy nie powinniście całą trójką się w tego sentenca wjebać
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 19:38:19 GMT 1
obserwujmy
stefan żyjesz?
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 19:50:09 GMT 1
ja mysle zmienic glos z messiego, ale musze miec podkladke. Tak zaznaczylem w poscie, juz trzeci raz swoja droga, o sentencu chyba 2 raz. O was to nie wiem, jakie macie kreacje i pomysly, jak to rozegrac. Kulesza imho gra dobrze, shrek pod wieczor lepiej, stefan no jest. Jakby stefan cos zadzialal, by jego zmiana zdania byla sensowna to bylby git - ale i przeciez moze zmienic zdanie w miedzyczasie i w tajemnicy. Na pewno, niezaleznie na kogo zaglosuje, beda go brali jak sentenca na przepytywanei niedlugo, podobnie jak murzyna.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 19:51:15 GMT 1
ty nie musisz się tłumaczyć, jesteś na świeczniku i logiczne, że będziesz jebać w kontrkandydata
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 19:57:56 GMT 1
No właśnie ja nie wiem, czy nie powinniście całą trójką się w tego sentenca wjebać trochę tak, tylko ja się cykam, że przez to motłoch pójdzie na mnie xD
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 20:02:23 GMT 1
spoks. zatem w ciagu godziny sie roezgra, ale mozna liczyc optymistycznie,ze na sentenca: idzie moj, boja, gran coma, stefanka, shreka
to jest 5
na mnie, zalozmy, w najczarniejszym: kulesza, eric, steven, messi, piccolo glon, bajka(twierdzi ,ze w messiego, ale ech), sentence - 7 raczej tez obstawiam 5
winston raczej nei we mnie jepepej niewiadomo
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 20:03:51 GMT 1
No właśnie ja nie wiem, czy nie powinniście całą trójką się w tego sentenca wjebać trochę tak, tylko ja się cykam, że przez to motłoch pójdzie na mnie xD obawiam się, że motłoch i tak pójdzie na Ciebie, niezależnie jak zagłosujesz
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 20:08:16 GMT 1
No jest takie ryzyko, tylko że cały dzień grałem na to, że Lipszyca mam za mafię (i że pojawi się inny kandydat, na którego się skieruje miasto). Głosując na niego przynajmniej będę mieć argumenty xD
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 14, 2023 20:31:18 GMT 1
jestem, głos w linczu na sentence, git?
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 20:32:09 GMT 1
Ta, ja pewnie też w yolo pójdę i zobaczymy xD
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 14, 2023 20:35:50 GMT 1
kogo zamordujemy?
|
|
|
Post by Szarlej on Jan 14, 2023 20:36:18 GMT 1
Następny mord dopiero jutro, tak że macie czas
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 14, 2023 20:39:25 GMT 1
dobrze
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 20:41:24 GMT 1
Chcialbym sie spytac, czy te 2 rzeczy to jedno i to samo, czy dwie osobne rzeczy:
1. Głosowanie na siebie, trupa, czy inną postać nie uczestniczącą formalnie w grze, traktowane jest jak brak głosu.
2. Popełnianie taktycznego samobójstwa jest zakazane, za coś takiego MG może przydzielić mafii dodatkowy mord
bo jezeli to drugie, to nie rozumiem rozroznienia
Przy remisie linczu mafia morduje poprzez decyzje - tj nie pojawia sie kolorek, nie?
|
|
|
Post by Szarlej on Jan 14, 2023 20:43:55 GMT 1
Przy linczu kolorek zawsze się pojawia, po prostu mafia decyduje kto z dwójki (albo i większej liczby) zremisowanych odpada. Ale wszystko działa tak samo.
Taktyczne samobójstwo to np. ujawnienie korespondencji z MG, czy zdecydowanie, że nie będzie się pisało/głosowało, żeby zebrać punkty karne i odpaść - zdarzały się takie plany, jeśli np. ktoś i tak jest na tyle podejrzany, że miasto uznało, że musi paść. W ten sposób taka osoba odpada, a miasto nie marnuje linczu.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 20:46:12 GMT 1
Inaczej.
Zdarzały się chyba takie sytuacje, że była meczówka i matematycznie było np. 6-2 czy 7-2, nie będę tego liczyć teraz. Paradoksalnie dla miasta opłacało się, żeby jeden podejrzany odpadł za nieaktywność, bo wtedy można było przed mordem sprawdzić obu podejrzanych (tj. odpadającego i linczowanego), a nie tylko jednego. Jeżeli taka sytauacja miałaby miejsce tutaj, MG może dać dodatkowy mord.
Co do remisu - jeśli będzie dzisiaj np. 6-6, to my wybieramy kto leci, kolor się pojawia.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 20:47:33 GMT 1
Tak, i kolor pojawia się tylko tego, który umarł
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 20:47:52 GMT 1
dobra dałem w sentinoska, oczywiście xD żydek dalej podejrzany, no ale żydek nie ucieknie a próbuje grać
muszę się poważnie zastanowić czy powinniśmy zabijać jutro eaziego
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 20:48:17 GMT 1
przyłączyć się do pomysłu masówki na shreku? Może to rozbije głosy, dacie trójką w sentenca i on poleci?
|
|