Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 18:57:16 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 18:57:42 GMT 1
10 punktów dla Gryffindoru!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 18:58:33 GMT 1
Większość ma wyjebane na kreowanie się, więc postanowiłem się zarejestrować jako Randomowy Pet, nick dobry jak każdy inny.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 18:59:04 GMT 1
15 punktów dla Slytherinu
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 18:59:15 GMT 1
Wygrałam wiele nagród i do wielu byłam nominowana. Tutaj główna nagrodę też wygram. Tą nagrodą będzie mój głos.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:01:32 GMT 1
Wygrałam wiele nagród i do wielu byłam nominowana. Tutaj główna nagrodę też wygram. Tą nagrodą będzie mój głos. Kiedy gala nominacyjna? Muszę się na nią przygotować.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:01:39 GMT 1
Porfiry się boi. Tchórz. Śmierdzi. Pierwszy post tegorocznej rozgrywki może być - jak chyba nigdy - proroczy.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:01:50 GMT 1
Dobry wieczór. Nazywam się Porfiry Pietrowicz i przybywam do Was, do świata Łukasza vel Mafia Corner prosto ze świata Piotra, z Petersburga konkretnie. Jestem sędzią śledczym. W dawnych czasach, kiedy stawałem się znany, byłem młody, okrągły i gładki, bez żadnych oznak zarostu. Zmieniłem się jednak na starość i schudłem, a zmiana stosunków społecznych sprawiła, że mogę nosić brodę. Teraz wyglądam zatem tak jak przedstawia mnie zdjęcie. Z młodości została mi tylko ciemnożółta cera. Przeprowadzkę ze świata Piotra do świata Łukasza vel Mafia Corner wymusiły na mnie sprawy polityczne. To kwestia intymna, nie będę rozwijał niniejszego wątku, ale jestem dumny z tego, co w ostatnim czasie uczyniłem. Winę Rodiona Raskolnikowa, skądinąd obiecującego wówczas młodzieńca, znalazłem dość prędko. Mam silną nadzieję, że winę tutejszych złoczyńców znajdę jeszcze szybciej. Niewiele bowiem osób jest w stanie sobie wyobrazić, jak mocno - po tych wszystkich latach - jestem zmotywowany.Ten fragment zaznaczony na czerwono brzmi jak z podręcznika dla mafiozów, z rozdziału "Jak się wjebać pierwszego dnia".
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:03:47 GMT 1
Dobry wieczór. Nazywam się Porfiry Pietrowicz i przybywam do Was, do świata Łukasza vel Mafia Corner prosto ze świata Piotra, z Petersburga konkretnie. Jestem sędzią śledczym. W dawnych czasach, kiedy stawałem się znany, byłem młody, okrągły i gładki, bez żadnych oznak zarostu. Zmieniłem się jednak na starość i schudłem, a zmiana stosunków społecznych sprawiła, że mogę nosić brodę. Teraz wyglądam zatem tak jak przedstawia mnie zdjęcie. Z młodości została mi tylko ciemnożółta cera. Przeprowadzkę ze świata Piotra do świata Łukasza vel Mafia Corner wymusiły na mnie sprawy polityczne. To kwestia intymna, nie będę rozwijał niniejszego wątku, ale jestem dumny z tego, co w ostatnim czasie uczyniłem. Winę Rodiona Raskolnikowa, skądinąd obiecującego wówczas młodzieńca, znalazłem dość prędko. Mam silną nadzieję, że winę tutejszych złoczyńców znajdę jeszcze szybciej. Niewiele bowiem osób jest w stanie sobie wyobrazić, jak mocno - po tych wszystkich latach - jestem zmotywowany.Ten fragment zaznaczony na czerwono brzmi jak z podręcznika dla mafiozów, z rozdziału "Jak się wjebać pierwszego dnia". Czy dobrze widzę, że muszę tłumaczyć się z posta kreacyjnego? Edycja startuje z niskiego poziomu.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:04:34 GMT 1
Ten fragment zaznaczony na czerwono brzmi jak z podręcznika dla mafiozów, z rozdziału "Jak się wjebać pierwszego dnia". Czy dobrze widzę, że muszę tłumaczyć się z posta kreacyjnego? Edycja startuje z niskiego poziomu. Czemu musisz? Przecież możesz moją zaczepkę olać.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:06:23 GMT 1
Tą nagrodą będzie mój głos. Kiedy gala nominacyjna? Muszę się na nią przygotować. Nominacja została właśnie wysłana, gala jutro o 21.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:06:51 GMT 1
Nie oleję jej całkowicie, bo może powiedzieć coś o Twojej przynależności, pecie.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:07:42 GMT 1
Kiedy gala nominacyjna? Muszę się na nią przygotować. Nominacja została właśnie wysłana, gala jutro o 21. Dziękuję. Został mi dobór odpowiedniej kreacji na jutrzejszy wyjątkowy wieczór.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:11:05 GMT 1
Dobry wieczór. Nazywam się Porfiry Pietrowicz i przybywam do Was, do świata Łukasza vel Mafia Corner prosto ze świata Piotra, z Petersburga konkretnie. Jestem sędzią śledczym. W dawnych czasach, kiedy stawałem się znany, byłem młody, okrągły i gładki, bez żadnych oznak zarostu. Zmieniłem się jednak na starość i schudłem, a zmiana stosunków społecznych sprawiła, że mogę nosić brodę. Teraz wyglądam zatem tak jak przedstawia mnie zdjęcie. Z młodości została mi tylko ciemnożółta cera. Przeprowadzkę ze świata Piotra do świata Łukasza vel Mafia Corner wymusiły na mnie sprawy polityczne. To kwestia intymna, nie będę rozwijał niniejszego wątku, ale jestem dumny z tego, co w ostatnim czasie uczyniłem. Winę Rodiona Raskolnikowa, skądinąd obiecującego wówczas młodzieńca, znalazłem dość prędko. Mam silną nadzieję, że winę tutejszych złoczyńców znajdę jeszcze szybciej. Niewiele bowiem osób jest w stanie sobie wyobrazić, jak mocno - po tych wszystkich latach - jestem zmotywowany.Ten fragment zaznaczony na czerwono brzmi jak z podręcznika dla mafiozów, z rozdziału "Jak się wjebać pierwszego dnia". Przepraszam, gdzie można taki podręcznik znaleźć?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:11:29 GMT 1
Nie oleję jej całkowicie, bo może powiedzieć coś o Twojej przynależności, pecie. I co Ci takiego powiedziała o mojej przynależności?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:14:41 GMT 1
Nie oleję jej całkowicie, bo może powiedzieć coś o Twojej przynależności, pecie. I co Ci takiego powiedziała o mojej przynależności? Przynależność: pozer.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:14:42 GMT 1
Ten fragment zaznaczony na czerwono brzmi jak z podręcznika dla mafiozów, z rozdziału "Jak się wjebać pierwszego dnia". Przepraszam, gdzie można taki podręcznik znaleźć? Nie sądzę, żebyś go potrzebował. Już się wjebałeś. Ale jak coś, to dopiero jest przygotowywany przez Żurasa.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:15:04 GMT 1
I co Ci takiego powiedziała o mojej przynależności? Przynależność: pozer. A my tu szukamy pozerów czy mafiozów?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:15:11 GMT 1
Uwaga 1.
Pet i Porfiry nie są razem w mafii.
|
|
Deleted
Deleted Member