Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:54:42 GMT 1
A jaki sens na się czepianie bezproduktywności? taki, jak czepianie się w zasadzie czegokolwiek 2 godziny po rozpoczęciu rozgrywki Dla mnie czepianie się czegokolwiek to zalążek dyskusji więc tłumacz się z tego posta.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:55:49 GMT 1
taki, jak czepianie się w zasadzie czegokolwiek 2 godziny po rozpoczęciu rozgrywki Dla mnie czepianie się czegokolwiek to zalążek dyskusji więc tłumacz się z tego posta. no właśnie sobie pani Emmo odpowiedziałaś na własne pytanie Dla mnie czepianie się czegokolwiek to zalążek dyskusji więc tłumacz się z tego posta.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:56:21 GMT 1
Dla mnie czepianie się czegokolwiek to zalążek dyskusji więc tłumacz się z tego posta. no właśnie sobie pani Emmo odpowiedziałaś na własne pytanie Dla mnie czepianie się czegokolwiek to zalążek dyskusji więc tłumacz się z tego posta. I czemu powtórzyłeś po mnie?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:56:56 GMT 1
Na jakie ja w ogóle zadupie trafiłem, masakra. Jak Sosnowniec, ale tak ze dwa razy gorzej. Nie dość, że wszędzie brudno i śmierdzi (jak w Sosnowcu), na każdym kroku można wyłapać kosę pod żebra (jak w Sosnowcu), każde drzwi tutaj mogą prowadzić w zupełnie inne miejsce - do dziury z gównem (jak w Sosnowcu) albo do pięknego pokoju, pełnego dzieł sztuki (pewnie halucynacje od tego całego gówna, którego sie nawdychałem) I co chwila spotykam kogoś, kto chce mi opowiedzieć swoją historię życia i żebym im pomógł rozwiązać jakiś problem. Pojebani jacyś. A rządzi tym wszystkim jakaś larperka domina, co chodzi z nożami poprzyklejanymi do każdego możliwego elementu odzieży i jeszcze chce, żeby o niej mówić Pani Bólu xD
A tak co zdradliwych suk, gotowych wbić ci nóż w plecy, to Hermiona Granger do odstrzału.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:57:36 GMT 1
Puchatku, jak na misia chętnego do zaprzyjaźniania się sprawiasz wrażenie, jakbyś obudził się rano i odkrył, że spiżarnia z miodkiem stoi pusta.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:57:38 GMT 1
A jaki sens na się czepianie bezproduktywności? taki, jak czepianie się w zasadzie czegokolwiek 2 godziny po rozpoczęciu rozgrywki Co jest złego w czepianiu się 2 godziny po rozpoczęciu rozgrywki? Ja uważam, że na tym polega ta gra - żeby zaczepić, nawet kreacyjnie, jak najwięcej osób i zobaczyć ich reakcje. Twoja była taka średnia, aczkolwiek zaczepka nieobecnego chyba nawet chujowsza (bo zarzut pozorowania aktywności przy 3 postach to jednak przeginka). A że nie widziałem jeszcze takiej interakcji w parze mafia-mafia, to odnotowuję, że nieobecny i Kubuś nie są razem w mafii.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:58:23 GMT 1
post z szablonu z przytykami dla mafiozow To był akurat post niedotyczący gry i oddający mój stosunek do murzyńskiej muzyki. Widzę, że jesteś z forum dla wielbicieli murzynów. mordko twoja matka w interracialach wystepuje ze masz takie cisnienie? xD
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:59:02 GMT 1
Reakcje Spike'a i Puchatka odnotowane. Dobrze wypadłem?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:59:15 GMT 1
Jak będziesz coraz bardziej głupkowaty, to nie będziesz coraz mniej podejrzany. Ty natomiast jesteś ciągle tak samo podejrzany.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:59:23 GMT 1
Reakcje Spike'a i Puchatka odnotowane. Dobrze wypadłem? Tu ci teraz nie odpowiem
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:59:42 GMT 1
ej czy wy czaicie w ogóle instytucję pytania retorycznego, czy nie za bardzo? bo mam wrażenie, że są pewne trudności z rozpoznawaniem takowych zarówno u pani Emmy, jak i peta wypalonego
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:00:02 GMT 1
Puchatku, jak na misia chętnego do zaprzyjaźniania się sprawiasz wrażenie, jakbyś obudził się rano i odkrył, że spiżarnia z miodkiem stoi pusta. katarek mam, to dlatego
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:00:12 GMT 1
Tu ci teraz nie odpowiem Tu? A gdzie w takim razie powiesz?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:00:57 GMT 1
nie czaje takiej instytucji
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:01:00 GMT 1
Tu ci teraz nie odpowiem Tu? A gdzie w takim razie powiesz? Nigdzie. Zachowam dla siebie.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:01:12 GMT 1
Piwo Harnaś 5,8% obj. (ekstrakt 11,8% wag.)
Wyznaczyliście taki poziom w temacie, że spodziewam się zaraz ktoś aspirujący do bycia fajnym zacznie rzucać tekstami o głosowaniu na Harnasia, bo to siki. Uprzedzam z góry, że takie osoby będą na szczycie mojej listy podejrzanych.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:01:39 GMT 1
gawryle - harnaś ice tea
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:01:48 GMT 1
Kurwa, co xD
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:01:59 GMT 1
Nie wybrałbym Harnasia nawet w wyborach. Także spokojnie.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:02:12 GMT 1
@porfiry Pietrowicz Dobry śledczy nie zdradza od razu wszystkiego prawda?
|
|