Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 18:39:41 GMT 1
witam konsumenta
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 18:46:32 GMT 1
Od razu uprzedzam, że będę starał się grać jak w mieście, co oznacza dużą aktywność i dopierdalanie się do wszystkich o wszystko. Tak więc nie czujcie się jakoś zaatakowani przez pierwsze zaczepki, dopierdolę się pewnie do około 15 osób w pierwszych 24h.
Chyba innej drogi nie ma, tożsamości nie ukryję, a jak zostanę rozpoznany, a zostanę, to o ile nie będę czepliwy i aktywny, to idę do piachu, nawet z zakazem rozmów o tożsamościach zostanie to jakoś przemycone.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 18:49:42 GMT 1
Ja postaram się też grać podobnie jak w poprzedniej edycji. Jak uda mi się ogarnąć względnie dużą aktywność bez wpierdalania się na świecznik, to będzie gituwa.
A jak rozdzielamy role? Może Gary tobie OC?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 18:50:32 GMT 1
ja nie chce nic
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 18:53:15 GMT 1
Gary OC robi sens, szczegolnie z tym stylem gry
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 18:54:24 GMT 1
Też wolałbym niczego nie brać, nie mam zielonego pojęcia, czy mam potencjał na zagranie dobrej edycji, czy się nie wpierdolę w następnych 24h xD
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 18:54:46 GMT 1
Na razie rozpiszmy wstępnie, natomiast finalnie zdecydujemy jak najbliżej 12 dnia jutrzejszego. No bo jakbym dziś się wjebał, to szkoda mi dawać OCka na przykład. Ale co do zasady to tak, chętnie OCka wezmę.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 18:59:21 GMT 1
Czy emma watson to nie kacperek? Imo podobieństwo do Igi z zeszłej edycji od samego startu.
Co do ról, to też wolałem nie brać nic, ale ostatecznie szpiega mogę, jak nikt inny turbo nie będzie chciał
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:06:43 GMT 1
Jeśli to Kacper, to ewidentnie trzeba go odjebać w pierwszym mordzie. Wtedy przynajmniej następna edycja też będzie zagwarantowana.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 19:35:16 GMT 1
xD strategia garego dziala
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:26:30 GMT 1
kurwa, w poprzedniej edycji za sugestię strzelania w glony na początku mi się oberwało w chuj, powinienem zwracać na to uwagę w temacie? XD żeby się potem smród za Garym nie ciągnął przeze mnie
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:29:43 GMT 1
a zresztą tera już za późno
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:31:39 GMT 1
sam troche nakrecam przeciwne podejscie, ale to glownie dlatego, ze: - to chyba jedna z niewielu rzeczy ktore moge robic w miare autentycznie - suma summarum i tak walniemy w glona, wiec imo git
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:49:39 GMT 1
kurwa, w poprzedniej edycji za sugestię strzelania w glony na początku mi się oberwało w chuj, powinienem zwracać na to uwagę w temacie? XD żeby się potem smród za Garym nie ciągnął przeze mnie O mnie się nie martw, ja sobie będę musiał poradzić. Ja akurat muszę postulować walenie w glony, bo uważam, że to najlepsza strategia dla miasta, żeby unikać linczów na osobach, które mogą się oczyścić. Oczywiście dla nas najlepiej, jakby z dupy poleciał ktoś ogarnięty.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:19:16 GMT 1
XD sarius jest najpiękniejszy
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:29:13 GMT 1
nie podoba mi sie ta latynoska
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:30:34 GMT 1
no, to jak dla mnie obok Emmy kandydatka do odjebania, strasznie czysto gra jak na razie
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:38:44 GMT 1
Emma imo nie zbuduje sobie posluchu w miescie, nie ten potencjal. Do tego nawet jako zielona daje malo sygnalu miastu.
Za to do Carmen chcialbym sie przypierdolic, zeby ja choc troche zdyskredytowac, ale pewnie wyszloby odwrotnie. Do tego cos sie za dobrze z porfirym dogaduje.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:40:12 GMT 1
Kacperek podobnie grał w poprzedniej edycji, w pierwszy dzień lipa a potem wystarczyło parę postów i uniewinnili go od ręki, ja bym nie marginalizował Emmy no ale do mordu jeszcze trochę, tak że zobaczymy
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:44:26 GMT 1
Ja uważam, że chojrak to ktoś ogarnięty i dziwi mnie taka nagonka na niego. Będę pisać coś w stylu, że moim zdaniem ma potencjał i że nie powinien być tematem na jutro, ale oczywiście byłoby fajnie, gdyby poleciał w linczu, więc jak ktoś będzie chciał i miał pomysł jak się o to do mnie przyjebać, a przy okazji wytknąć, że chojrak jest do odjebania, to zachęcam.
Co do ogarów, to moim zdaniem o grze największe pojęcie ma Poppy, Carmen, chojrak, Emma, a także Harnaś. Kolejność losowa. Z czego dla mnie celem na mord powinna być Poppy albo Carmen.
|
|