|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:01:29 GMT 1
to będzie krzywdzące dla majimy co teraz powiem, ale argumenty za niewinnością w przypadku drugiej trójki mogą gówno znaczyć i każdy z nich mimo tychże dalej może być w mafii z pierwszą trójką niby jest tak samo, ale widzę tu jednak różnice Czy na podstawie tego byłbyś skłonny uderzyć jednak w kogoś z tej DRUGIEJ trójki? zasadniczo tak tylko jakbym w tym momencie miał mieć rolę snajpera i zajebać w jednego, to nawet nie umiem ci powiedzieć w kogo bym zajebał częściowo ujebanie cię wcześniej i pokazanie, że jesteś niewinny utwierdzi mnie w przekonaniu, że jednak nie mam paranoi i powinienem się poważnie nad tym zastanowić dlatego też jeżeli chodzi o lincz na tobie, też widzę jego plusy
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 15, 2023 18:01:31 GMT 1
Posłuchaj mnie dziś, ja zostawiam głos na Majimie nawet jakby miał być remis. ok Intuicja Viktora była do tego czasu zazwyczaj słuszna. Chyba nie pozostaje nic innego, jak zaufać mu również dziś. Byle do 19:30, bo potem przez 2-3 godziny nie będę mógł śledzić wątku, a więc również zmienić głosu najzieleńszego z glonów.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:01:33 GMT 1
Mam teorię na temat Japończyka.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:01:45 GMT 1
Gońcem i sekretarzem jest niestety ta sama osoba, a więc niech listę sprawdzi wyjątkowo błazen Gęgul, a Środa nagina po piwo. kolejno odlicz
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 18:01:49 GMT 1
Miałem jechać na lunch, ale tego Q/A nie mogę wyjątkowo odpuścić (tak wiem, hipokryzja )
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 18:03:29 GMT 1
ide se zupe odgrzać, zw Julek
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:03:46 GMT 1
Podejrzewam, że głównym powodem, dla którego mnie tak wczoraj zaatakował jest fakt, że zakwalifikowałem go do Grupy Plebejskiej.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:04:00 GMT 1
Poczuł się urażony.
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 15, 2023 18:04:03 GMT 1
Gońcem i sekretarzem jest niestety ta sama osoba, a więc niech listę sprawdzi wyjątkowo błazen Gęgul, a Środa nagina po piwo. kolejno odlicz Podsłuchuję zza ścianą
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:04:25 GMT 1
ale majima dobrze że mi przypomniałeś jedną rzecz
9 głosów: Antóra - Andew Tate, Emma Watson, Italo Calvino, James Fraser, Juliusz Słowacki, Majima Gorō, oaza, Sarius, Wednesday Addams
6 głosów: Sarius - Antóra, bobek, Gęgul Gęg, Marcin Meller, Roy Orbison, Viktor Tsoi
pamiętając o anomaliach vide dwa głosy mafiozów na swojego przy linczu na messim miałem mieć teorię że wg tego no małe są szanse ma wspólne mafiowanie mellera i orbisona
ale potem sobie przypomniałem, że głosy były jawne, więc w sumie dlaczego nie
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:04:30 GMT 1
Cała reszta to dorabianie ideologii i szukanie paragrafów.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:06:25 GMT 1
Przypominam o Lidze Mistrzów.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 18:06:35 GMT 1
Czy na podstawie tego byłbyś skłonny uderzyć jednak w kogoś z tej DRUGIEJ trójki? zasadniczo tak tylko jakbym w tym momencie miał mieć rolę snajpera i zajebać w jednego, to nawet nie umiem ci powiedzieć w kogo bym zajebał częściowo ujebanie cię wcześniej i pokazanie, że jesteś niewinny utwierdzi mnie w przekonaniu, że jednak nie mam paranoi i powinienem się poważnie nad tym zastanowić dlatego też jeżeli chodzi o lincz na tobie, też widzę jego plusy Ale to, kogo w tej chwili zajebiemy nie jest aż tak kluczowe, bo ja, Meller, Słowacki i bobek musimy polecieć tak czy siak, w takiej czy innej kolejności. Dlatego się uprzejmie wszystkich zapytowywuję, czy jest sens dawać pożyć komuś, kto się produkuje i walczy, skoro ryzykujecie tylko zmianę kolejności.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:07:35 GMT 1
przecież ja i tak żadnemu żywemu z was nie uwierzę
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:07:38 GMT 1
Ciekawe, czy kol. Fraser da się ponieść atmosferze BVB.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:07:55 GMT 1
albo inaczej, ja cię rozumiem i zasadniczo masz rację xD
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:08:28 GMT 1
Japończyk ma rację.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:08:39 GMT 1
Ciekawe, czy kol. Fraser da się ponieść atmosferze BVB. w białych rękawiczkach gdyby nie to, że już podnoszę kapelusz, właśnie bym to zrobił
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:08:54 GMT 1
Lincz na nim dziś to głupota.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:10:02 GMT 1
Dziś akcja CCM.
|
|