|
Post by bobek on Feb 18, 2023 18:50:16 GMT 1
A zakładając, że możesz drugą osobę przekabacić na swoją stronę, to bardziej Fraser czy Gęgul leci? Dzisiaj wstałem taką nogą, że Frazes wydaje mi się drugi najbardziej niewinny po Tobie i paradoksalnie w tym wszystkim chyba najlepiej dla miasta byłoby go odjebać
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 18, 2023 18:51:35 GMT 1
Dużo sensowniej przekonywać Gęgula, gdyż: 1) prędzej jest miastowym 2) odniesie się do tego, w najgorszym razie w formie romantycznego bon-motu
|
|
|
Post by bobek on Feb 18, 2023 18:54:09 GMT 1
nie wiem czy Gęgul jest miastowy, ale wiem że przemawiają przez niego niebezpieczne motywacje podobne jak u Wednesday
|
|
|
Rozgrywka
Feb 18, 2023 18:57:05 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 18, 2023 18:57:05 GMT 1
A zakładając, że możesz drugą osobę przekabacić na swoją stronę, to bardziej Fraser czy Gęgul leci? Dzisiaj wstałem taką nogą, że Frazes wydaje mi się drugi najbardziej niewinny po Tobie No właśnie w tym jest pies pogrzebany, bo jakbym miał powiedzieć z intuicji, to bym się zgodził. Moja chęć wyjebania go to bardziej chęć usunięcia z mapy gry białej plamy. W tym momencie gry natomiast muszę już kogoś uniewinnić i tą osobą jest dla mnie Gęgul. Jak rozgrywa taką partię jako mafia, to uzyska bragging rights do końca życia, no ale uniewinniało go również większość testamentów. Natomiast ty byłbyś w stanie próbować ten konsensus podkopać w meczówce i tym samym doprowadzić do wygranej mafii. Bez względu na to, czy w mafii byłbyś wtedy ty, czy Fraser. Tylko dlatego jestem w stanie dzisiaj zagłosować z kaczorem w ciebie jako pierwszego.
|
|
|
Post by bobek on Feb 18, 2023 18:59:38 GMT 1
Dzisiaj wstałem taką nogą, że Frazes wydaje mi się drugi najbardziej niewinny po Tobie No właśnie w tym jest pies pogrzebany, bo jakbym miał powiedzieć z intuicji, to bym się zgodził. Moja chęć wyjebania go to bardziej chęć usunięcia z mapy gry białej plamy. W tym momencie gry natomiast muszę już kogoś uniewinnić i tą osobą jest dla mnie Gęgul. Jak rozgrywa taką partię jako mafia, to uzyska bragging rights do końca życia, no ale uniewinniało go również większość testamentów. Natomiast ty byłbyś w stanie próbować ten konsensus podkopać w meczówce i tym samym doprowadzić do wygranej mafii. Bez względu na to, czy w mafii byłbyś wtedy ty, czy Fraser. Tylko dlatego jestem w stanie dzisiaj zagłosować z kaczorem w ciebie jako pierwszego. spoko, wymyśl tylko z nimi plan na jutro, bo jak już przedstawiłem zostawiając ich tak jak w tej chwili miasto te gre przegrywa
|
|
|
Post by bobek on Feb 18, 2023 19:00:49 GMT 1
Gęgul skurczybyku, wyrobiłeś sobie taką pozycje, że mój serdeczny kamrat mnie z zimną krwią odpierdoli żebym przy Tobie nie grzebał
|
|
|
Post by bobek on Feb 18, 2023 19:01:07 GMT 1
gratuluje
|
|
|
Rozgrywka
Feb 18, 2023 19:01:09 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 18, 2023 19:01:09 GMT 1
No właśnie w tym jest pies pogrzebany, bo jakbym miał powiedzieć z intuicji, to bym się zgodził. Moja chęć wyjebania go to bardziej chęć usunięcia z mapy gry białej plamy. W tym momencie gry natomiast muszę już kogoś uniewinnić i tą osobą jest dla mnie Gęgul. Jak rozgrywa taką partię jako mafia, to uzyska bragging rights do końca życia, no ale uniewinniało go również większość testamentów. Natomiast ty byłbyś w stanie próbować ten konsensus podkopać w meczówce i tym samym doprowadzić do wygranej mafii. Bez względu na to, czy w mafii byłbyś wtedy ty, czy Fraser. Tylko dlatego jestem w stanie dzisiaj zagłosować z kaczorem w ciebie jako pierwszego. spoko, wymyśl tylko z nimi plan na jutro, bo jak już przedstawiłem zostawiając ich tak jak w tej chwili miasto te gre przegrywa Skoro uważasz za niewinnego Frasera, to chyba ostatecznie jedyną opcją zostaje jutro wywalenie Julka?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 18, 2023 19:06:04 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 18, 2023 19:06:04 GMT 1
Nie wiem, kim ja jestem żeby o tym dyskutować
Jakimś bobkiem z osądem sytuacji wypalonym przez nienawiść
|
|
|
Rozgrywka
Feb 18, 2023 19:11:06 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 18, 2023 19:11:06 GMT 1
Dla mnie to jest niemożliwe żeby taki gracz jak Gęgul dotarł do meczówki jako niewinny i tyle, może jestem zbyt ograniczony a może po prostu gra złą partie
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 18, 2023 19:12:06 GMT 1
Za jakieś pół godziny wychodzę.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 18, 2023 19:12:19 GMT 1
Na tę imprezę.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 18, 2023 19:17:58 GMT 1
Dlaczego jest 19:17 a ja nie wiem na kogo bobek chciałby zagłosować
|
|
|
Post by bobek on Feb 18, 2023 19:19:00 GMT 1
a co to zmienia?
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 18, 2023 19:19:34 GMT 1
Dobra, to uderzmy dziś w tego Frasera.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 18, 2023 19:20:09 GMT 1
Na moją odpowiedzialność.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 18, 2023 19:20:38 GMT 1
Ktoś musi to wziąć na siebie.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 18, 2023 19:21:32 GMT 1
Wysyłam głos na wszelki wypadek, ale postaram się zajrzeć kilka minut przed 21 z telefonu.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 18, 2023 19:22:12 GMT 1
Jaki jest profit z głosowania na frasera dzisiaj poza doprowadzeniem do rozpierdolu jutro
|
|
|
Post by bobek on Feb 18, 2023 19:23:18 GMT 1
a jaki jest profit z głosowania na bobka dzisiaj kiedy jutro Słowacki pójdzie w Frasera a Ty w Słowackiego?
|
|