|
Post by Gęgul Gęg on Feb 18, 2023 19:45:16 GMT 1
No zasadniczo to obaj jesteście równie nieprzydatni w końcówce wiec mi tam ryba już
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 18, 2023 19:46:36 GMT 1
No i dalej uważam, że Ty i Gęgul czyści.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 18, 2023 19:50:16 GMT 1
Kurwa, co to jest za kołomyja.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 18, 2023 20:01:31 GMT 1
Moim zdaniem na korzyść bobka działa to, jak Orbison próbował go wepchnąć przed siebie w kolejkę, kiedy jeszcze nie było pewne, że padnie.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 18, 2023 20:03:15 GMT 1
Dawaj w bobka mordo będzie git
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 18, 2023 20:05:38 GMT 1
A gdzie twój głos?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 18, 2023 20:07:56 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 18, 2023 20:07:56 GMT 1
Dobra, idę we frazesa
I postaram się nie zafixowywac jutro na gęgulu jak będę żył
|
|
|
Rozgrywka
Feb 18, 2023 20:08:36 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 18, 2023 20:08:36 GMT 1
Trochę mi Słowak zaśmierdział przejściem na moją stronę kiedy poznał moje jutrzejsze plany 😆
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 18, 2023 20:15:45 GMT 1
Po lekturze postów Orbisona, Frasera i częściowo bobka, dla mnie to będzie Juliusz no.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 18, 2023 20:16:18 GMT 1
No ka sobie czytam stare posty, zdążę wjebac w boba
Zostawienie frasera do meczowki jest przejawem dojrzałości obywatelskiej, jak padnie dzisiaj i będzie niewinny, to jutro możesz moneta rzucać
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 18, 2023 20:17:46 GMT 1
We dwóch zrobią ci taki Rozpierdol ze 400 stron tu będzie i będziesz cały dzień f5 wciskać żeby być na bieżąco a czasu na analizę jakakolwiek zabraknie Będzie głosowanie po emocjach
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 18, 2023 20:18:03 GMT 1
A co ty na to? Dzisiaj Julek, a jeżeli okaże się niewinny, to jutro możesz oddać głos w bobka i iść w chuj (kontrolując głos Frasera jednym okiem)
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 18, 2023 20:19:46 GMT 1
No imo lepiej niż fraser ale skłaniam się ku bobkowi w chuj
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 18, 2023 20:21:19 GMT 1
Fraser, jesteś? Na wypadek jakby było trzeba zmienić
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 18, 2023 20:25:17 GMT 1
a czego oczekujesz? analizuje sobie na boku fragmenty Orbisona, ale jak pewnie sam próbowałeś jest to mega chujowe zajęcie, jego treść to taka postowa margaryna. 3 głosy, które póki co na sobie mam wysłały bardzo złe bądź uprzedzone do mnie osoby. Próbuje jeszcze rozdzielić jedną grupę od drugiej. Nie ma co z nimi, czy z kimkolwiek w tym temacie dyskutować, bo nikt nie potrafi sprecyzować w stronę mojej osoby nawet pół argumentu, nie mam się do czego odnosić. Jak ktoś napisze mi o mafjnym nic na mnie nie macie to mu jebne gonga. Rzucę jeden prosty i mega dosadny powód, dla którego w mafii być nie mogę - w mordach 3 dni temu i wczoraj padły najbliższe mi w tej grze osoby. oaza jak i Tsoi przed śmiercią byli praktycznie pewni mojej niewinności, zostawiając z respektu margines błędu. Patrzcie na wrzutę, którą robił Tsoi kiedy była dyskusja o mojej osobie - jest to pisane w nocy z przedwczoraj na wczoraj, czyli po mordzie na Watson, a przed mordem na Tsoi. mafiacorner.boards.net/post/23090/threadtu zaczyna -> podbija ze 4 cytaty z moich postów, świeżych jak i kilkudniowych -> pisze kurwa takie rzeczy To paczcie. Generalnie do momentu zmniejszenia aktywności w ostatnich dniach, gdzie wchodzi tylko kogoś czasem pobluzgać to miałem go za najbardziej użytecznego miastowego obok Italo. Dużo rzeczy mówił podobnie do mnie i które z perspektywy czasu okazują się być mądre. i ustawia mnie na końcu swojej kolejki podejrzanych : Jestem prawie pewny, że wygramy jak damy kolejność Majima, Słowacki, Fraser, Bobek, i przy założeniu, że trafiliśmy, w którymś przypadku i mamy jeszcze jeden lincz to potem walimy w Mellera. pada w następnym mordzie. Jeżeli ktoś cokolwiek w tej grze próbuje rozkminiać, to rozkminia ,że zostało dwóch mafiozów, którzy stoją już w tym mieście na konkretnym poziomie. Jak myślicie - w kogo mafia strzela na tym etapie? Szuka księdza? Otóż mafia odstrzeliwuje najbardziej niewinne jednostki, które najmniej im sprzyjają. Z Bobkiem w mafii wczorajszy lincz poszedłby w Wednesday idąc dokładnie kluczem, który przedstawiłem przed chwilą - jej niewinność nie podlega dyskusji i zajebiście mi nie sprzyja. Innym takim graczem jest Tate. Mi został sprzątnięty super kumpel, który jako jedyny sprawił mi przyjemność przeczytania moich postów, zgadzania się z ich treścią i zachęcania was żebyście na jej temat dyskutowali. Osoba, która teraz kręciłaby lincz na kimś innym a dzieje się to dokładnie w momencie kiedy spadają na mnie czarne chmury i kiedy było wiadomo, że będą spadać. Z Oazą podobna sytuacja, mój mentor mafijny z którym miałem fajny wajb i walczyliśmy z kurestwem ramie w ramie. Ruszcie głową chłopaki, serio w mafii tak się nie gra i tak się nie dzieje. Niech ktoś ma odwagę nie zgodzić się z tym co napisałem. Spróbuje tymczasem do linczu ruszyć temat tego Orbisona żeby jeszcze coś tam wam może rozsądnego wypluć. to jest post, który nie pozwala mi wcisnąć "wyślij" przy głosie na bobka na moment obecny plus fakt że Roy chciał go wjebać przed siebie w kolejkę, zwracanie uwagi na Sariusa zanim Emma się wysprzęgliła z roli jeżeli to jest mafia, to kryterium walnięcia w niego jest przeczucie Gęgula na moment obecny dlatego ja bym najpierw chciał Julka sprawdzić
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 18, 2023 20:26:16 GMT 1
Fraser, jesteś? Na wypadek jakby było trzeba zmienić Przy głosie w Julka mamy 3 obecnych, tak że żaden Fraser nie jest nam potrzebny
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 18, 2023 20:28:13 GMT 1
Podejmij w serduszku decyzje co do frasera Jak dojdziesz do wniosku ze niewinny/jak mafia to pierdolisz to potem kolejność już nie ma znaczenia
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 18, 2023 20:31:19 GMT 1
Juliusz moim zdaniem 10 razy bardziej mafijny posting od bobka
Od samego początku to był trolling, no ale ile można. Dopiero dzisiaj w zasadzie zaczęło mu się pod dupą palić i widać było, że posty są nieco bardziej paniczne w wydźwięku. Napisał w zasadzie jeden treściwy post, z czego połowa to było tłumaczenie się przed resztą, kim jest i dlaczego gra jak gra. No uwiarygodnił się nawet w moich oczach, nie powiem. Natomiast reszta tego posta - pomijając nawet typy - jest bardzo brzydka. Stawianie siebie samego w roli miastowego mędrca, jednocześnie łechtając ego kilku zazielenionych już wcześniej graczy. Oddzielanie reszty, nazywanie ich grupą plebejską, w podświadomości reszty stawiając już tę granicę. No jak dla mnie to są takie sztuczki, mające w głowach reszty ustawić już grę my vs oni.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 18, 2023 20:32:19 GMT 1
Oaza padł jako najczystszy gracz sposrod tych tradycyjnie przypisywanych do s tieru grających Tsoi padł jako najczyszszy żyjący gracz
Jeżeli którykolwiek mord mógłby COKOLWIEK powiedzieć o tym kto był/jest w mafii to te pierwsze dwa „dziwne” mordy, chociaż ja uważam ze to ślepa uliczka
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 18, 2023 20:37:48 GMT 1
Oaza padł jako najczystszy gracz sposrod tych tradycyjnie przypisywanych do s tieru grających Tsoi padł jako najczyszszy żyjący gracz Jeżeli którykolwiek mord mógłby COKOLWIEK powiedzieć o tym kto był/jest w mafii to te pierwsze dwa „dziwne” mordy, chociaż ja uważam ze to ślepa uliczka No ale właśnie chodzi nie o to, kogo zlinczowali, a kogo nie zlinczowali. Plus to co napisałem wyżej o Słowackim.
|
|