|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 1:28:13 GMT 1
Być może, nie wiem.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 1:29:58 GMT 1
Zniknął post!
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 1:30:45 GMT 1
Uwaga, zniknął post Andrew!
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 1:31:54 GMT 1
Tate, dlaczego mamy dopiero 30 minut gry, a Ty już zdążyłeś podkreślić, że jesteś niewinny, bredzić coś o podpinaniu pod lincz (chyba jeszcze mamy do niego trochę czasu), tłumacz się. Ten post budzi niepokój. Ja jako mieszkaniec nie miałbym w ogóle w głowie tego, żeby pisać komuś, żeby się z czegoś tłumaczył w etapie początkowych postów. Nie z taką agresją. Mafiozą nie jest ten, kto głupio pisze, a ten kto jest niespójny w sposobie myślenia. Absolutnie się nie zgadzam, no jak. Jedno i drugie o niczym nie świadczy według mnie. Powiedziałbym nawet, że częściej miastowy może być niespójny, niż mafioza. Mafioza od początku gra z mapą, miastowy szuka i jest zmuszony zmieniać poglądy wraz ze zmieniającymi się okolicznościami, co siłą rzeczy przekłada się na taki brak spójności na przestrzeni gry. Chyba, że masz na myśli mniejsze widełki czasowe, np. zachowanie pomiędzy jednym linczem, a drugim, to może. Gęgul Gęg jak sprytnie bada reakcje, ciekawe czy rzeczywiście bada, czy tylko udaje. Tu napisał takie mieszkańcowe głupoty. No właśnie szukam mafiozy w Mellerze, bo nie dodaje mi się to co robi, ale niestety na razie nie mogę Cię wyczuć Z jednej strony grasz odważnie, atakujesz, starasz się działasz. Z drugiej to w jaki sposób to robisz jest raczej szkodliwe dla miasta i moim zdaniem typy masz raczej słabe (aczkolwiek w Orbisona też bym waliła)
No to jeżeli według Ciebie to, co robi Meller jest szkodliwe dla miasta to według mnie to implikuje jego niewinność bardziej. Jaki mafiozo na tym etapie gry próbuje działać na szkodę miasta (w sensie, jawnie)? Bardzo łatwy do napisania post dla mafiozy, który chce udawać miasto. Najłatwiej by udawać miasto się pisze takie posty z lotu ptaka. Roy Orbison, zaatakowany wysokim pressingiem, przyparty do muru, zaczął zdradzać potencjał, który może uchronić go przed linczem w pierwszym dniu. Ale daj coś więcej niż ogólne refleksje o grze. Only the lonely
Know the way I feel tonight
Only the lonely
Know this feeling ain't right
A ja się dla ciebie dość uniewinniłem w te 2-3 h czy jednak nie?
W sumie to trochę tak. xD Ale w innym kontekście, nie w takim jaki miałem na myśli w tamtym poście. To było naturalne. Dlaczego uważasz, że przeżywam rozgrywkę? Mam wrażenie, że trzeba trochę nie mieć jaj żeby takie dopytywanie się zrobić, ja bym olał, pachnie zestresowanym mafiozą. Mieszane uczucia. Edit: Duża była zawartość znikniętego posta?
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 1:39:43 GMT 1
Beka z Wiktora i Goja.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 1:40:08 GMT 1
Nie ładnie. Już więcej nie pomyślę za ciebie.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 1:40:18 GMT 1
Kilka słów. Mam zacytować?
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 1:40:42 GMT 1
Dla mnie to jest w chuj podejrzane, że tak brzydko powiem.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 1:41:31 GMT 1
Viktor, bardzo sugoi ten post. Nie do końca ze wszystkim się zgadzam (ta pierwsza uwaga o agresji na samym starcie - już nie takie prowo tu szły dla samego rozkręcenia tematu), ale Twoje uwagi zlepiają mi się w logiczną całość. Mnie w grze Orbisona na chwilę obecną martwią dwie rzeczy.
Raz - zmarnował jedyne 30-40 minut swojej większej aktywności na koszmarnie bezjajeczne posty w całkiem sporej ilości. Zakładam, że nadrobił temat (skoro pytał o to Słowackiego i podkreślił, że to WAŻNE), więc dziwi mnie kompletny brak wniosków i jeszcze to podkreślanie, że to na tym etapie naturalne. Dwa - ten wjazd Addams od czapy podkreślający, że Orbison fajny foruming. Gdzie fajny? Bo ani to naturalne ani treściwe.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 1:41:31 GMT 1
Po co normalny gracz miałby coś takiego robić?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 1:41:58 GMT 1
A sorry, źle zrozumiałem, myślałem, że ty piszesz, że beka ze mnie po tym jak napisałem pierwszy post na serio. Pisz co tam Andrew pisał.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 1:43:30 GMT 1
Ty, Wiktor, niezły ancymon jesteś.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 1:45:44 GMT 1
A sorry, źle zrozumiałem, myślałem, że ty piszesz, że beka ze mnie po tym jak napisałem pierwszy post na serio. Pisz co tam Andrew pisał. Dokładnie tak było (bez urazy oczywiście).
Napisał: "to pewnie dlatego" albo coś bardzo podobnego, kilka wyrazów, post dosłownie znikał na moich oczach.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 1:45:57 GMT 1
urwis udający niewiniątko
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 1:47:31 GMT 1
A sorry, źle zrozumiałem, myślałem, że ty piszesz, że beka ze mnie po tym jak napisałem pierwszy post na serio. Pisz co tam Andrew pisał. Dokładnie tak było (bez urazy oczywiście).
Napisał: "to pewnie dlatego" albo coś bardzo podobnego, kilka wyrazów, post dosłownie znikał na moich oczach.
Po którym to mniej więcej było poście w temacie? Bo nie widzę, gdzie by to miało pasować i do czego. Well...
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 1:48:12 GMT 1
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 1:48:24 GMT 1
ćpaj mniej Juliusz tu się nie da usuwać postów jbc
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 1:48:33 GMT 1
Jak dla mnie i Goj, i Wiktor są w mafii.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 1:49:02 GMT 1
O i to mi się podoba.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 1:49:46 GMT 1
Julek, a co sądzisz o Środzię i Mellerze na chwilę obecną?
|
|