|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 21:37:05 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 21:37:05 GMT 1
Czyli uważasz, że Wednesday, która dała w Szu to mafia lub totalnie się skompromitowała? Nie będę łaskawy dla Wednesday i na ten moment powiem, że się skompromitowała całkowicie. Twoim zdaniem trzeba było samemu umierać?
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 21:37:09 GMT 1
Mało tego, regulamin mówi o ograniczonej liczbie znaków samego testamentu. Co nie wyklucza wrzucenia linku z o wiele dłuższym testamentem. Jak dla mnie wyklucza. Ale to niech MG jutro wyjaśni w przerwie między rzyganiem, a jedzeniem rosołku
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 21:37:10 GMT 1
aha Gęgul jest w mafii. a jego troska o miasto jest zabawna.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 21:37:58 GMT 1
via mobile
Post by James Fraser on Feb 11, 2023 21:37:58 GMT 1
Fraser to prawie gwarantowany mafiozo imo, zobaczcie co zrobił w głosowaniu. XD
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 21:38:21 GMT 1
Role miastowych są publicznie podawane bałwany. co za kurwa bezsens Mało tego, regulamin mówi o ograniczonej liczbie znaków samego testamentu. Co nie wyklucza wrzucenia linku z o wiele dłuższym testamentem. a tu akurat trzeba być ludzkim gównem żeby coś takiego zrobić xD
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 21:39:43 GMT 1
Mało tego, regulamin mówi o ograniczonej liczbie znaków samego testamentu. Co nie wyklucza wrzucenia linku z o wiele dłuższym testamentem. Jak dla mnie wyklucza. Ale to niech MG jutro wyjaśni w przerwie między rzyganiem, a jedzeniem rosołku wiem, że mafii to nie na rękę, ale trudno.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 21:40:07 GMT 1
aha Gęgul jest w mafii. a jego troska o miasto jest zabawna. zacytuj post który przekonał cię do tego, żeby pomiędzy 20:45 i 20:49 zmienić głos z kofolę na wielkiego szu
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 21:40:47 GMT 1
nie skłonił mnie do tego żaden post, nie chciałem remisu
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 21:42:10 GMT 1
dlatego próbowałeś na minutę przed linczem zmniejszyć różnicę? xD
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 21:43:16 GMT 1
zagłosowałem ze 2 sekundy po czasie, kiedy było pewne, że nie będzie remisu. uważam, że emma bardziej zasłużyła na mój głos.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 21:43:45 GMT 1
Gęgul kłopoty z czytaniem (regulaminu), Meller kłopoty z liczeniem (głosów). Niedobrze.
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 21:44:22 GMT 1
Jak dla mnie wyklucza. Ale to niech MG jutro wyjaśni w przerwie między rzyganiem, a jedzeniem rosołku wiem, że mafii to nie na rękę, ale trudno. No no, jeszcze zobaczymy, kto z naszej dwójki jest w mafii
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 21:45:36 GMT 1
Gęgul kłopoty z czytaniem (regulaminu), Meller kłopoty z liczeniem (głosów). Niedobrze. to akurat wina dyletanctwa MG, który informował o części zmian (testament, brak testamentu detektywa), a o innych (podawanie że padł bezrolny xD) nie
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 21:47:47 GMT 1
W sumie to nie ingerowałem za bardzo w działania miasta przez ostatnie kilka godzin, bo jestem w trasie i nie jestem w niej sam, więc czytam rozgrywkę nie tak dokładnie, jak można i muszę poświęcać swoją uwagę na różne sprawy.
Z tego powodu nie pisałem dramatycznych obron Wielkiego Szu. Wiedziałem, że to da niewiele, bo miasto w konformistycznym szale dało się najpewniej zwieść mafiozie na amen, a ja - w okolicznościach, w których się teraz znajduję - nie będę w stanie temu zaradzić.
Nie zrobiłem tego też dlatego, że domyślałem się od pewnego momentu kim jest Wielki Szu i nie chciałem być zrobiony przez niego w bambuko.
Ale nawet mimo powyższego w życiu nie przeszło mi przez myśl, że należy go linczować w pierwszym dniu. To jakaś chora sytuacja, że woleliście zostawić gościa, którego jedynym wnioskiem po powrocie do gry dzisiaj było to, że Słowacki ma naciągane posty, a posłaliście do grobu użytkownika, który dawał czytelne znaki o tym, że może warto zaczekać.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 21:49:34 GMT 1
ustalenie winy/niewinności gości takich jak szu zawsze jest korzystne dla miasta ;p
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 21:50:21 GMT 1
Nie będę łaskawy dla Wednesday i na ten moment powiem, że się skompromitowała całkowicie. Twoim zdaniem trzeba było samemu umierać? Trzeba było nie pisać, że obrona Kofoli odpuszczona podczas, gdy nie była odpuszczona. To był gwóźdź do trumny dzisiejszego dnia.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 21:50:30 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 21:50:30 GMT 1
W sumie to nie ingerowałem za bardzo w działania miasta przez ostatnie kilka godzin, bo jestem w trasie i nie jestem w niej sam, więc czytam rozgrywkę nie tak dokładnie, jak można i muszę poświęcać swoją uwagę na różne sprawy. Z tego powodu nie pisałem dramatycznych obron Wielkiego Szu. Wiedziałem, że to da niewiele, bo miasto w konformistycznym szale dało się najpewniej zwieść mafiozie na amen, a ja - w okolicznościach, w których się teraz znajduję - nie będę w stanie temu zaradzić. Nie zrobiłem tego też dlatego, że domyślałem się od pewnego momentu kim jest Wielki Szu i nie chciałem być zrobiony przez niego w bambuko. Ale nawet mimo powyższego w życiu nie przeszło mi przez myśl, że należy go linczować w pierwszym dniu. To jakaś chora sytuacja, że woleliście zostawić gościa, którego jedynym wnioskiem po powrocie do gry dzisiaj było to, że Słowacki ma naciągane posty, a posłaliście do grobu użytkownika, który dawał czytelne znaki o tym, że może warto zaczekać. Ja pierdole, gościu miał czas od wczoraj wieczora żeby zagrać cokolwiek sensownego, a mieliśmy czekać, bo nas ładnie poprosił 15 minut przede linczem xD czy ty się czytasz czasem?
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 21:50:51 GMT 1
ustalenie winy/niewinności gości takich jak szu zawsze jest korzystne dla miasta ;p Chociaż jeżeli jest niewinny to oczywiście lepiej jak za nas zrobi to mafia, no ale cóż poradzić, skoro zagrał taką... chciałem napisać, padakę, ale rozumiem, że chyba po prostu przeszarżował z ukrywaniem tożsamości.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 21:52:09 GMT 1
ustalenie winy/niewinności gości takich jak szu zawsze jest korzystne dla miasta ;p Tak? To dziękujemy mafii za te mordy w poprzednich edycjach.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 21:53:19 GMT 1
ciekawe czy ksiądz się pomodli za gęga
|
|