|
Post by Emma Watson on Feb 18, 2023 21:09:02 GMT 1
Tate udźwignął, śmiesznie, że nieświadomy tego jak ważne było zlinczować dziś Słowackiego XD Cmentarz też się nie zorientował. Brawo dla miasta, brawo dla mafii, to była dobra edycja. Podsumowanko wleci na pewno. Ja wiedziałem, że napisał jednego posta, ale nie wiedziałem, że leci, bo wcześniej zawsze głosował i miał 2 posty. W życiu bym się nie spodziewał że Yogi coś takiego zagra pamiętając co on grał w 17 edycji.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 18, 2023 21:09:28 GMT 1
Chyba Tate mvp, krystalicznie niewinny, dobre przemyślenia, decyzje w odpowiednich momentach, huge cojones.
Bardzo wyrównana edycja ale to właśnie Tate był tym języczkiem uwagi, dzięki któremu pomimo slabszych edycji tradycyjnych ogarów jak Red czy Gary udało się dowieść. Gratki !
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 18, 2023 21:09:35 GMT 1
Ode mnie wyróżnienie dla Roya Orbisona, bardzo fajna partia w mafii. Niewiele brakowało do pełnego oczyszczenia (za dużo było innych oczyszczonych i za mało potencjalnych mafiozów, by to mogło przejść)
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 18, 2023 21:10:21 GMT 1
Brawo kshaq, pisałem po poprzedniej edycji, że umiesz wygrywać dyskusje z aktywnymi, więc nie musisz jebać po nieaktywnych!😜 Świetnie grałeś, bardzo logiczne rozkminy. No ja ogólnie przed tą edycją, przeczytałem sobie moją pierwszą edycję gdzie grałem Williamem, a zupełnie jej nie pamiętałem. I z zaskoczenia mnie wzięło, że tam miałem celne typy, grałem niewinnego i bardzo fajnie to wyszło. Stwierdziłem, że muszę po prostu zagrać podobnie i więcej wiary mieć we własne rozkminki. Mega się cieszę.
|
|
|
Post by bobek on Feb 18, 2023 21:11:23 GMT 1
Tate szef
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 18, 2023 21:11:25 GMT 1
top G
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 18, 2023 21:19:22 GMT 1
Chyba Tate mvp, krystalicznie niewinny, dobre przemyślenia, decyzje w odpowiednich momentach, huge cojones. Bardzo wyrównana edycja ale to właśnie Tate był tym języczkiem uwagi, dzięki któremu pomimo slabszych edycji tradycyjnych ogarów jak Red czy Gary udało się dowieść. Gratki ! Języczkiem U WAGI
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 18, 2023 21:20:13 GMT 1
Wielki Andrew Tate, GG Kshaq! Bardzo dobra edycja, mafia dobrze, ale miasto jeszcze lepiej Z przyjemnością opisze swoje wrażenia oraz jakieś kluczowe zagrywki, także wpadnijcie tutaj jeszcze ziomeczki poczytać co naskrobałem tak że kurwo bez szkoły ;p Racja racja, co nagle w pisaniu to po diable ;p
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 18, 2023 21:21:05 GMT 1
Dla mnie MVP w równym stopniu: Tate, Gęg (choć kurwa na koniec omal nie zjebał), Wednesday, Wattson, Italo, Tsoi, Oaza - czyli wszyscy, którzy na pewnym etapie gry się swoją grą oczyścili co nomen omen pozwoliło oczyścić miasto z mafii.
AntyMVP Bobek za te wszystkie bzdury wypisywane na koniec rozgrywki i Peterson czy jak mu tam.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 18, 2023 21:21:17 GMT 1
Chyba Tate mvp, krystalicznie niewinny, dobre przemyślenia, decyzje w odpowiednich momentach, huge cojones. Bardzo wyrównana edycja ale to właśnie Tate był tym języczkiem uwagi, dzięki któremu pomimo slabszych edycji tradycyjnych ogarów jak Red czy Gary udało się dowieść. Gratki ! Języczkiem U WAGI O kurde, masz absolutną rację i ja to wiem, nie wiem dlaczego źle napisałem, chyba za szybko klikam. A może te pięć drinków ma coś do rzeczy xd
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 18, 2023 21:23:14 GMT 1
no bobek miał dzisiaj kilka takich postów, że nieomal poszedłem za sugestią gęga XD
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 18, 2023 21:25:33 GMT 1
Słowacki zagrał dobrą partię i czasem nieźle potrollował, ale też szacunek dla Roya, że ogarniał całą mafię i robił za wszystkich.
|
|
|
Post by bobek on Feb 18, 2023 21:27:00 GMT 1
Dla mnie MVP w równym stopniu: Tate, Gęg (choć kurwa na koniec omal nie zjebał), Wednesday, Wattson, Italo, Tsoi, Oaza - czyli wszyscy, którzy na pewnym etapie gry się swoją grą oczyścili co nomen omen pozwoliło oczyścić miasto z mafii. AntyMVP Bobek za te wszystkie bzdury wypisywane na koniec rozgrywki i Peterson czy jak mu tam. 😆
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 18, 2023 21:29:21 GMT 1
Dla mnie MVP w równym stopniu: Tate, Gęg (choć kurwa na koniec omal nie zjebał), Wednesday, Wattson, Italo, Tsoi, Oaza - czyli wszyscy, którzy na pewnym etapie gry się swoją grą oczyścili co nomen omen pozwoliło oczyścić miasto z mafii. AntyMVP Bobek za te wszystkie bzdury wypisywane na koniec rozgrywki i Peterson czy jak mu tam. 😆 Ty się nie smiej, tylko wyciagaj wnioski ze swojej gry, bo dzis dales pokaz jak nie grac bedac miastowym, masz szczescie, ze Tate okazał się na koniec wyjatkowym ogarem
|
|
|
Post by bobek on Feb 18, 2023 21:31:30 GMT 1
Ciebie tam nie było i nie wiesz jak to jest być wśród 3 osób równo winnych co niewinnych, bardzo równa końcówka edycji, nie wiedziałem nic
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 18, 2023 21:31:56 GMT 1
Po przejrzeniu mafijnego mam trochę bekę z siebie, bo byłem przekonany, że to Słowacki kręci tą imprezą i że po prostu umiejętnie odgrywa swoją wyjebkę - a tu się okazuje, że on tam też miał trochę wyjebane i że mastermindem całej imprezy był faktyczny OC xD Brawo Bo, super to ogarniałeś jak na warunki! W ogóle mafia pozytywne zaskoczenie, do samego końca toczyły się dyskusje o tym, że są w niej same glony, a tu Kofola i nawet Sarius próbowali się sensownie dokładać do taktyki i pomagać
|
|
|
Post by Antura on Feb 18, 2023 21:33:05 GMT 1
Zrobić listę z tożsamościami?
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 18, 2023 21:33:54 GMT 1
Zrobić listę z tożsamościami? Jeśli możesz.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 18, 2023 21:34:01 GMT 1
Zrobić listę z tożsamościami? Tak. Przydałby się osobny wątek z podsumowaniem, żeby można było dłuższe posty wrzucać.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 18, 2023 21:34:16 GMT 1
Po przejrzeniu mafijnego mam trochę bekę z siebie, bo byłem przekonany, że to Słowacki kręci tą imprezą i że po prostu umiejętnie odgrywa swoją wyjebkę - a tu się okazuje, że on tam też miał trochę wyjebane i że mastermindem całej imprezy był faktyczny OC xD Brawo Bo, super to ogarniałeś jak na warunki! W ogóle mafia pozytywne zaskoczenie, do samego końca toczyły się dyskusje o tym, że są w niej same glony, a tu Kofola i nawet Sarius próbowali się sensownie dokładać do taktyki i pomagać Podbijam, też czytam właśnie mafijne i Roy props
|
|