|
Post by Marcin Meller on Feb 18, 2023 21:34:29 GMT 1
Ciebie tam nie było i nie wiesz jak to jest być wśród 3 osób równo winnych co niewinnych, bardzo równa końcówka edycji, nie wiedziałem nic no i w tym największy problem dla ułatwienia podpowiem, na koniec pozostały trzy grupy graczy potencjalni podejrzani: słowacki, bobek glon: fraser, z małymi szansami na bycie w mafii, głosujący raczej sensownie, za głosem niewinnych potencjalni niewinni uniewinnieni dużo wcześniej: gęg, tate Ty wiedząc, że jesteś niewinny miałeś najłatwiejsze zadanie - doprowadzić do zlinczowania drugiego możliwego mafiozy Słowackiego. Każda inna opcja mafijna byłaby skrajnie mało prawdopodobna. Tymczasem robiłeś wszystko, by tego uniknąć.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 18, 2023 21:34:59 GMT 1
Nie zapominajmy oczywiście o cycacie edycji.
|
|
|
Post by James Fraser on Feb 18, 2023 21:36:43 GMT 1
Przepraszam wszystkich za moją grę. Cieszę się, że mimo mojego glonienia Miasto dało radę. Dobra robota.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 18, 2023 21:37:08 GMT 1
Roy tutaj brawa za ogarniane tematów na mafijnym.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 19, 2023 0:22:08 GMT 1
Jednej rzeczy mnie nauczyła ta edycja - start w czwartek jest dla mnie najbardziej optymalny
|
|
|
Post by Antóra on Feb 19, 2023 0:28:17 GMT 1
Jednej rzeczy mnie nauczyła ta edycja - start w czwartek jest dla mnie najbardziej optymalny Liczyłem, że tą jedną rzeczą będzie nielinczowanie mnie. Przynajmniej bez czytania moich postów.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 19, 2023 0:45:12 GMT 1
Jednej rzeczy mnie nauczyła ta edycja - start w czwartek jest dla mnie najbardziej optymalny Liczyłem, że tą jedną rzeczą będzie nielinczowanie mnie. Przynajmniej bez czytania moich postów. Warto było z tobą przed śmiercią rozmawiać Część twoich postów też mi się o wiele lepiej czytało gdy już poznałem twój kolor w tym jak przed g1 analizowałeś sytuację Chciałbym zapytać czemu tutaj początek miałeś jaki miałeś?
|
|
|
Post by Antóra on Feb 19, 2023 0:54:03 GMT 1
Liczyłem, że tą jedną rzeczą będzie nielinczowanie mnie. Przynajmniej bez czytania moich postów. Warto było z tobą przed śmiercią rozmawiać Część twoich postów też mi się o wiele lepiej czytało gdy już poznałem twój kolor w tym jak przed g1 analizowałeś sytuację Chciałbym zapytać czemu tutaj początek miałeś jaki miałeś? Częściowo napisałem to w jednym ze swoich postów: za szybko nastąpił restart po nieudanym pierwszym podejściu do tej edycji, a ja byłem już wczuty w bycie w mafii i nie dałem rady się przestawić, więc celownik miałem bardzo źle nastawiony. Szybko to poczułem, więc postanowiłem chociaż zagrać pod sprawdzenie szpiega, ale jak widać nieudolnie.
|
|
|
Post by Antura on Feb 19, 2023 0:57:29 GMT 1
Warto było z tobą przed śmiercią rozmawiać Część twoich postów też mi się o wiele lepiej czytało gdy już poznałem twój kolor w tym jak przed g1 analizowałeś sytuację Chciałbym zapytać czemu tutaj początek miałeś jaki miałeś? Częściowo napisałem to w jednym ze swoich postów: za szybko nastąpił restart po nieudanym pierwszym podejściu do tej edycji, a ja byłem już wczuty w bycie w mafii i nie dałem rady się przestawić, więc celownik miałem bardzo źle nastawiony. Szybko to poczułem, więc postanowiłem chociaż zagrać pod sprawdzenie szpiega, ale jak widać nieudolnie. Doświadczenie z takimi failami bywa takie, że jak się nie zdążysz wstrzelić w entuzjazm uczestników, to potem może się zrobić straszna lipa frekwencyjna. Jeszcze raz przepraszam za mój nowo odkryty błąd z obsługą forum.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 19, 2023 1:01:16 GMT 1
Warto było z tobą przed śmiercią rozmawiać Część twoich postów też mi się o wiele lepiej czytało gdy już poznałem twój kolor w tym jak przed g1 analizowałeś sytuację Chciałbym zapytać czemu tutaj początek miałeś jaki miałeś? Częściowo napisałem to w jednym ze swoich postów: za szybko nastąpił restart po nieudanym pierwszym podejściu do tej edycji, a ja byłem już wczuty w bycie w mafii i nie dałem rady się przestawić, więc celownik miałem bardzo źle nastawiony. Szybko to poczułem, więc postanowiłem chociaż zagrać pod sprawdzenie szpiega, ale jak widać nieudolnie. Dziękuję za wyjaśnienie. W następnej edycji pójdzie ci lepiej
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 19, 2023 2:10:39 GMT 1
Jednej rzeczy mnie nauczyła ta edycja - start w czwartek jest dla mnie najbardziej optymalny Liczyłem, że tą jedną rzeczą będzie nielinczowanie mnie. Przynajmniej bez czytania moich postów.
|
|
|
Post by Hari Pota on Feb 19, 2023 19:38:31 GMT 1
Dzieki za mile slowa.
Kumple, Medi Top Glonem aka Glonem Glonaxem, gralem ja. W ramach przygotowania do tej kreacji przesluchalem wiekszosc albumu Nieznosny Luz Bytu.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 19, 2023 19:49:28 GMT 1
Dzieki za mile slowa. Kumple, Medi Top Glonem aka Glonem Glonaxem, gralem ja. W ramach przygotowania do tej kreacji przesluchalem wiekszosc albumu Nieznosny Luz Bytu. Ooo, byłem pewien, że napisałeś na mafijnym jakiś nick z liczbą.
|
|
|
Post by Antura on Feb 20, 2023 1:52:06 GMT 1
|
|
|
Post by Kofola on Feb 22, 2023 17:06:09 GMT 1
Oczywiście to prawda, tylko musiałem parę razy kombinować, bo tak jak pisałem na mafijnym, czat gpt niechętnie pisze o prawdziwych osobach. Ale parę prób, parę poprawek i wyszło. Plus mem, który aż się prosił o wrzucenie
|
|