|
Post by General Raymund on Feb 28, 2023 23:57:50 GMT 1
no ja chciałbym wierzyć, bo w każdym innym przypadku ta edycja będzie zaciągać wstydem jak smród po gaciach
|
|
|
Post by General Raymund on Feb 28, 2023 23:58:36 GMT 1
co jedliście na kolację?
|
|
|
Post by General Raymund on Feb 28, 2023 23:58:54 GMT 1
kurde, jutro mam dużo roboty, bo trochę za mocno siedziałem na tym forum jednak
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 28, 2023 23:59:22 GMT 1
w ogóle najebałem prawie 200 postów w 4 dni, jednocześnie po 10h spędzając między 13.30 a 23.30 poza dobrym dostępem do forum, a ciągle się mnie czepiacie o aktywność. najbardziej ci, ktorzy ujebali najwiecej niewinnych. troche mnie to wkurza, ale co zrobić.
|
|
|
Post by General Raymund on Feb 28, 2023 23:59:54 GMT 1
ja ujebałem tylko greena, a bardzo chciałem glona, niemiłe z Twojej strony takie insynuacje
|
|
|
Post by Despero on Mar 1, 2023 0:00:29 GMT 1
No ja podobnie, a nadal się czuję emocjonalnie zaangażowany przez tę gierkę. Trochę liczyłem, że dziś padnę zamiast Grimesa.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:00:55 GMT 1
wybacze ci jesli glon się okaże winny
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:01:22 GMT 1
choć za nazywanie mnie raszplą i tak się należy upomnienie.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:01:47 GMT 1
dobra, skoro wyniki dopiero jutro to idę spokojnie pod prysznic bo śmierdzę
|
|
Glon
Edycja#28
|
Rozgrywka
Mar 1, 2023 0:02:26 GMT 1
via mobile
Post by Glon on Mar 1, 2023 0:02:26 GMT 1
jeśli generał rzeczywiście niewinny to mafia MVP-Despero tu nie ma o czym dyskutować. I obaj jebali w Ciebie pierwszego dnia? Ja dalej wierzę w brak twista i Generała w mafii.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:02:27 GMT 1
ja myślę, że rick największym influencerem rozgrywki
zajebał memevipi, a potem zrobił switcha z glona na greena, gdzie glon rano był ledwo do odratowania
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:03:11 GMT 1
jak w mafii będą mvp i glon to zdechnę ze śmiechu wtedy, bo zagrał bardzo dobrą edycję, ale jak to mówią
brakło wykończenia
niewykorzystane sytuacje się mszczą
|
|
Glon
Edycja#28
|
Rozgrywka
Mar 1, 2023 0:03:42 GMT 1
via mobile
Post by Glon on Mar 1, 2023 0:03:42 GMT 1
wybacze ci jesli glon się okaże winny Nie okaże się, to akurat jest dla mnie jedyna 100% pewna rzecz.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:03:49 GMT 1
jeśli generał rzeczywiście niewinny to mafia MVP-Despero tu nie ma o czym dyskutować. I obaj jebali w Ciebie pierwszego dnia? Ja dalej wierzę w brak twista i Generała w mafii. tak, byłem łatwym celem w g1, jakby poszla masowka 7-8 osobowa to mogli się prosto skryć, w dodatku szybko się przyczepiając. ale też uważam, że jednak z przebiegu całej gry mafia to mvp i generał
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:05:44 GMT 1
ja bym chciał, żeby ktoś w końcu podał argument że jestem w mafii, który nie byłby zbijalny z miejsca, albo nie opierałby się na 'był na świeczniku, zrobił analizę i nie jest na świeczniku'
te argumenty o niewinności mvp to nawet rick odbił greenerowi w trzy minuty, musiałem tylko trochę dołożyć szufelkę
glon ofc miał rację z tymi matematycznymi szansami, ale tu jak wspomniałem, zajebałem się w tym, że koncentrowałem się tylko i wyłącznie na znalezieniu pierwszej (jednej) mafii, więc tak też dzieliłem szanse
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:08:49 GMT 1
no ja wiem, ze jestem niewinny, ufam, ze glon cala swoja gra jest niewinny pozostaje trio mvp-general-despero, i masz rzeczy ktore Cie uniewinniaja - sposob obrony, ale tez takie ktore Cie jak mawia Despero uwinniają - np. skoncentrowanie się przez cala rozgrywke na jednym graczu, ktorego nieskutecznie linczujesz kolejny dzien.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:09:08 GMT 1
idealnie się ta rozgrywka ułożyła pod mafię tbh
najpierw były cztery pociągi a ja się pokłóciłem z pijanym despero
potem tomuś zaczął odpierdalać
wodnik się zawziął i zrobił analizkę na tomusia za którą poszło miasto jak owce na rzeź
w międzyczasie ja miałem lepszą pozycję i mogłem zacząć cisnąć w gloniarza, ale gloniarz jak to on w tej edycji zaczął grać pod swoją obronę, pierwszy antagonizm
greenowi wleciałem pod muchę, którego też miałem na liście
mvp prawie poleciał, ale rick zrobił switcha na memevipi, nie było szansy w ogóle co innego zrobić tego dnia
dzisiaj trójca ja, green, glon zbudowana na antagonizmie całej rozgrywki
miasto zrobiło takie friendly fire że powinno dostać bana z serwera
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:10:16 GMT 1
merytoryki postow mi sie nie chce oceniac, bo to sztuka dla sztuki, logika w tej grze jak dla mnie wyroznial sie tylko green, a reszta nagina ja pod swoje tezy
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:11:00 GMT 1
no ja wiem, ze jestem niewinny, ufam, ze glon cala swoja gra jest niewinny pozostaje trio mvp-general-despero, i masz rzeczy ktore Cie uniewinniaja - sposob obrony, ale tez takie ktore Cie jak mawia Despero uwinniają - np. skoncentrowanie się przez cala rozgrywke na jednym graczu, ktorego nieskutecznie linczujesz kolejny dzien. no niestety, jak wspomniałem wyżej najpierw tomuś odjebał, potem odjebywał memvipi, a rick który się mniej angażował w przepychanki niż ja łatwo przepchnął tego memevipi jedyna szansa żeby odjebać mój typ była dzisiaj rano, ale kiedy rick stwierdził, że jednak green więcej daje, to już było po ptakach chociaż teraz zadziwiające jest dla mnie, że akurat w momencie jak zaproponowałem, żebyśmy wrócili do glona, to mvp NAGLE się magicznie pojawił
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:11:25 GMT 1
merytoryki postow mi sie nie chce oceniac, bo to sztuka dla sztuki, logika w tej grze jak dla mnie wyroznial sie tylko green, a reszta nagina ja pod swoje tezy no jak zobaczysz jutro o 12 niestety logiki to greenowi brakowało mocno ostatecznie
|
|