|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 0:12:25 GMT 1
Walnij taktyka, inaczej czekamy do 21.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:12:59 GMT 1
Rick, Despero, naszą alternatywą jest głos w Glona gdzie MVP pozostawił swój. Jak nie przyjdą to to zrobimy. pięć minut później: no jak kawaleria usa, trąbki w ostatniej chwili
|
|
Glon
Edycja#28
|
Rozgrywka
Mar 1, 2023 0:13:12 GMT 1
via mobile
Post by Glon on Mar 1, 2023 0:13:12 GMT 1
merytoryki postow mi sie nie chce oceniac, bo to sztuka dla sztuki, logika w tej grze jak dla mnie wyroznial sie tylko green, a reszta nagina ja pod swoje tezy Tak z ciekawości, gdzie naginałem logikę?
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:13:16 GMT 1
jebanym skandalem bylo zlinczowanie memvipi i green to ładnie wyjaśnił, dlatego dzisiaj mamy meczowke.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:13:53 GMT 1
jebanym skandalem bylo zlinczowanie memvipi i green to ładnie wyjaśnił, dlatego dzisiaj mamy meczowke. to gdzie byłeś jak ten jebany skandal się odbywał?
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:14:11 GMT 1
Walnij taktyka, inaczej czekamy do 21. ? przecież masz post reda, że jak wszyscy się zgodzą, to do 12.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:14:20 GMT 1
merytoryki postow mi sie nie chce oceniac, bo to sztuka dla sztuki, logika w tej grze jak dla mnie wyroznial sie tylko green, a reszta nagina ja pod swoje tezy Tak z ciekawości, gdzie naginałem logikę? o w sumie Ty tez jej nie naginales, ale tez nie pisales elaboratow na cala sciane tekstu.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:14:25 GMT 1
merytoryki postow mi sie nie chce oceniac, bo to sztuka dla sztuki, logika w tej grze jak dla mnie wyroznial sie tylko green, a reszta nagina ja pod swoje tezy Tak z ciekawości, gdzie naginałem logikę? w co drugim poście tbh
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 0:14:26 GMT 1
jebanym skandalem bylo zlinczowanie memvipi i green to ładnie wyjaśnił, dlatego dzisiaj mamy meczowke. Takim samym skandalem byłoby zlinczowanie Ciebie. Zresztą, cała logika w linczowanie mnie niewinnego ostatecznie sprowadziła się dla Ciebie i Glona hivemind myślą, że "hehe, zabicie Ciebie odwrociłoby mi myślenie o 180 stopni". No kurwa zajebisty powód do zabijania kogoś xD Można sobie klapki na oczy otworzyć przed mordowaniem niewinnego
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 0:14:59 GMT 1
Walnij taktyka, inaczej czekamy do 21. ? przecież masz post reda, że jak wszyscy się zgodzą, to do 12. No implikuje, że się nie zgadzam. A zarazem piszę, że jak jesteś niewinny i jesteś pewny że jako miasto przegraliśmy te grę - to walnij taktyka. Cwaniaczku Ty. Ja obietnicę wobec Glona i wobec Grimesa i wobec Greena spełnię no matter what. Honor is mucho importanto.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:15:11 GMT 1
jebanym skandalem bylo zlinczowanie memvipi i green to ładnie wyjaśnił, dlatego dzisiaj mamy meczowke. to gdzie byłeś jak ten jebany skandal się odbywał? prawdopodobnie na stanowisku pracy na hali produkcyjnej
|
|
Glon
Edycja#28
|
Rozgrywka
Mar 1, 2023 0:15:28 GMT 1
via mobile
Post by Glon on Mar 1, 2023 0:15:28 GMT 1
Tak z ciekawości, gdzie naginałem logikę? w co drugim poście tbh xD
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:15:32 GMT 1
super, to teraz podyskutujcie sobie, bo ja jestem niewinny, więc rozmowa między wami jest bardzo promiastowa i dostarcza więcej danych do analizy
gloniarz, prowadź ich do boju, logiku
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 0:15:42 GMT 1
To do jutra mordo
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:16:50 GMT 1
? przecież masz post reda, że jak wszyscy się zgodzą, to do 12. No implikuje, że się nie zgadzam. A zarazem piszę, że jak jesteś niewinny i jesteś pewny że jako miasto przegraliśmy te grę - to walnij taktyka. Cwaniaczku Ty. Ja obietnicę wobec Glona i wobec Grimesa i wobec Greena spełnię no matter what. Honor is mucho importanto.
no to dawaj powody czemu się nie zgadzasz byku taktyka nie walnę, jest niezgodny z regulaminem i byłby bezsensowny w tym momencie
|
|
Glon
Edycja#28
|
Rozgrywka
Mar 1, 2023 0:17:11 GMT 1
via mobile
Post by Glon on Mar 1, 2023 0:17:11 GMT 1
? przecież masz post reda, że jak wszyscy się zgodzą, to do 12. No implikuje, że się nie zgadzam. A zarazem piszę, że jak jesteś niewinny i jesteś pewny że jako miasto przegraliśmy te grę - to walnij taktyka. Cwaniaczku Ty. Ja obietnicę wobec Glona i wobec Grimesa i wobec Greena spełnię no matter what. Honor is mucho importanto.
Ale jak miałby teraz walnąć samobója?
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 0:17:43 GMT 1
Korespondencja z mistrzem gry.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:18:21 GMT 1
Przypomnę Ci te posty jak będziesz kiedyś prowadził grę.
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 0:18:54 GMT 1
Skoro Raymond to mafia, a skoro cała gra została ułożona pod to, by mnie zabić w meczówce, to chyba kurwa oczywiste, że nie dam zrobić przyśpieszonego, bo trzeba zluzować emocje i wejść do meczówki na świeżo i z jak najmniej emocjonalnym podejściem, co wszystkie edycje z trójkowym finałem nam udowadniają. Nie robię tego po złości.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:19:09 GMT 1
weźcie się wypstrzykajcie z tożsamości teraz, to przynajmniej coś się zadzieje
|
|