|
Ogólny
Mar 12, 2023 1:35:16 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 12, 2023 1:35:16 GMT 1
Parzysty zastrzelił nieparzystego. Nie ma najmniejszego sensu inna opcja jakakolwiek xd.
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 8:29:58 GMT 1
Post by romangmerke on Mar 12, 2023 8:29:58 GMT 1
To co jakiś Pijo,Zmarzlik,Rojt. Masz pomysł na pozostała dwóję Gary? Ktoś tam musi pisać. Może jakaś Anastazja/Hemingway/Biedronka/ktoś kto jest daleko od podejrzeń obecnie. Jak grają w takim składzie, to będą mieli ciężary, żeby to ugrać. Szukałbym jeszcze wśród jakichś przemykaczy. Wczorajszy dzień Rojta raczej nie usprawiedliwia, Pijo niezła akcja samobójcza. Zmarzlik to chyba Pshemo imo też powinien być wysoko w kolejce. W Hemingwaya nie chce mi się wierzyć, jak to faktycznie ten ziomek z US i ze słabym polskim, to imo raczej naturalne (plus ten styl pisania to bardzo internetowy styl, jak ma 18-20 lat to dla niego naturalne pisanie). Plus to mega wkurwiająca kreacja, prosi się na zlinczowanie albo snajpera, aż trudno uwierzyć, by mafioso tak grał.
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 12:05:27 GMT 1
via mobile
Post by Zagubiony on Mar 12, 2023 12:05:27 GMT 1
Parzysty zastrzelił nieparzystego. Nie ma najmniejszego sensu inna opcja jakakolwiek xd. Właśnie ta opcja nie ma żadnego sensu. To by oznaczało, że mafia: A) odpuściła mord B) trafiła zagubionego C) trafiła w kogoś bronionego przez księdza Jednocześnie snajper parzysty musiałby być ryzykantem z dużym ego. Moim zdaniem o wiele bardziej dodaje się, że Koxefer (Oceniacz) został sprawdzony szpiegiem przez mafię i odjebany, zaś snajper nie strzelił, strzelił w chronionego kamizelką Zmarzlika lub Rojta lub jego strzał zblokował ksiądz, chociaż to ostatnie to też science fiction.
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 12:06:56 GMT 1
via mobile
Post by Zagubiony on Mar 12, 2023 12:06:56 GMT 1
To co jakiś Pijo,Zmarzlik,Rojt. Masz pomysł na pozostała dwóję Gary? Ktoś tam musi pisać. Może jakaś Anastazja/Hemingway/Biedronka/ktoś kto jest daleko od podejrzeń obecnie. Jak grają w takim składzie, to będą mieli ciężary, żeby to ugrać. Szukałbym jeszcze wśród jakichś przemykaczy. Wczorajszy dzień Rojta raczej nie usprawiedliwia, Pijo niezła akcja samobójcza. Zmarzlik to chyba Pshemo imo też powinien być wysoko w kolejce. W Hemingwaya nie chce mi się wierzyć, jak to faktycznie ten ziomek z US i ze słabym polskim, to imo raczej naturalne (plus ten styl pisania to bardzo internetowy styl, jak ma 18-20 lat to dla niego naturalne pisanie). Plus to mega wkurwiająca kreacja, prosi się na zlinczowanie albo snajpera, aż trudno uwierzyć, by mafioso tak grał. Przy Taco daję 3%, że to Red udaje gościa zza oceanu, więc do końca dograć nie może, ale chyba niewinny faktycznie. Za to Anastazja mi mocno nie pasuje.
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 12:07:05 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 12, 2023 12:07:05 GMT 1
Jose nie nastawiam się że Pijo,Zmarzlik,Rojt to akurat 3 mafie będą z automatu. Oni są podejrzani ze sposobu gry jaką prezentują. Dzisiaj koniecznie Pijo musi zostać odjebany bez dyskusji. Zmarzlik/Rojt na jutro z czego wolałbym by martwy był Rojt. Dopiero po Rojcie bym linczowałbym Zmarzlika. Taka kolejność wydaje mi się najbardziej optymalna minimalizująca ryzyko że Rojt będzie się prześlizgiwał i robił wajchy lekko broniące Pijo. W tym czasie będzie można rozważać gdzie ukrywa się pozostała mafia. Obecnie autorytet miasta > autorytet mafii jest. Trochę za wcześnie wydarzył się wczorajszy lincz, ale należy on do kategorii takich który i tak musiał się wydarzyć. Jeśli snajperem parzystym jest ktoś ogarnięty niech zastrzeli glona/podejrzanego jutro.
Niewinni: -Wojskowa Karetka -Young Leosia -Jacek Jaworek -Andrzej Stankiewicz -Jill Bitten ( uniewinniam po grze jaką prezentuje) -Sam Losco ( na razie niewinny ale pewność co do jego niewinności spadła u mnie)
-Parabole -Jan Ewangelista (dałem go na dole ponieważ pewność co do jego niewinności spadła u mnie najbardziej) Podejrzani: -Ojciec Pijo -Ebenezer Rojt -Bartek Zmarzlik ( do końca na pewno nie może przeżyć nawet jeśli faktycznie jest niewinny)
-Taco Hemingway ( nawet jeśli jest niewinny to nie może dożyć do końca) -Anastazja ( ta akcja z czyszczeniem miasta z glonów wczoraj gdy na świeczniku był Pijo śmierdzi po prostu) Jeśli w mafi są jednocześnie Pijo/Zmarzlik/Rojt/Anastazja to by była jedna z najbardziej spierdolonych akcji ze strony mafii jaką widziałem która praktycznie kładzie całą grę mafii. Ostatni wtedy by musiał zrobić akcję większą niż Sarah Walker by wygrać edycję. W teorii sytuacja mafii nie jest zła, w praktyce może ona się różnić w zależności jak oni dzisiejszy dzień rozegrają ponieważ trzeba odjebywać najbardziej podejrzane jednostki i nie cudować się na lincze na glonach obecnie.
Pozostali: -ye -Spóźnialski Jasiu -Wiadomo,niewinny -Shakeomat Biedronki
-Cyclop
-capibara -Guimo -Mucha Bez Ucha
Ostatnia 4 to po prostu glony, które lepiej by odpadły za pasywność lub ewentualnie zastrzelił dzisiaj snajper. ye/Spóźnialski Jasiu/Wiadomo,niewinny/Shakeomat Biedronki to są gracze którym ciężko jest zaufać co do ich niewinności.
Oceniałbym ich w sumie od dzisiaj pomału ponieważ w ich posty trzeba się wczytać mocniej. Mafia składająca się z samych glonów nie ma po prostu szans się utrzymać. Musi być tam ktoś od myślenia i będący obecnie poza podejrzeniami miasta.
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 12:08:18 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 12, 2023 12:08:18 GMT 1
Jak grają w takim składzie, to będą mieli ciężary, żeby to ugrać. Szukałbym jeszcze wśród jakichś przemykaczy. Wczorajszy dzień Rojta raczej nie usprawiedliwia, Pijo niezła akcja samobójcza. Zmarzlik to chyba Pshemo imo też powinien być wysoko w kolejce. W Hemingwaya nie chce mi się wierzyć, jak to faktycznie ten ziomek z US i ze słabym polskim, to imo raczej naturalne (plus ten styl pisania to bardzo internetowy styl, jak ma 18-20 lat to dla niego naturalne pisanie). Plus to mega wkurwiająca kreacja, prosi się na zlinczowanie albo snajpera, aż trudno uwierzyć, by mafioso tak grał. Przy Taco daję 3%, że to Red udaje gościa zza oceanu, więc do końca dograć nie może, ale chyba niewinny faktycznie. Za to Anastazja mi mocno nie pasuje. Dlatego ją mam w podejrzanych po tej akcji czyszczenia miasta z glonów i od początku spadała u mnie z listy od nie do ruszenia w d1 do podejrzanych Zresztą za pisanie o statystyce przed resetem zjechałem rapera z długim nickiem
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 12:29:14 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 12, 2023 12:29:14 GMT 1
Inaczej, MOZLIWE, że to mafia a nie snajper parzysty zastrzeliła snajpera nieparzystego,
ALE
wtedy jest po prostu logicznie niemozliwe (nie nieprawdopodobne, stawiam parę z logiki każdemu kto mowi inaczej) żeby sprawdzili go. Czyli strzał był na chybił trafił. To jest też możliwe, choć dużo mniej prawdopodobne ze po prostu strzelali w tego Losco i był broniony księdzem.
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 12:31:40 GMT 1
via mobile
Post by Zagubiony on Mar 12, 2023 12:31:40 GMT 1
Czemu mieliby nie sprawdzić Oceniacza szpiegiem? Co w tym nielogicznego?
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 12:33:43 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 12, 2023 12:33:43 GMT 1
Dago ale czego nie rozumiesz? Sprawdzenie takiego Oceniacza szpiegiem jest bardzo logicznych ruchem i mafie bardzo często traktują takich gagatków szpiegiem by poszukać rolnego. W 100% zgadzam się ze zdaniem Garego. Nawet w temacie gry po prostu taka opcja jest jedna z bardziej prawdopodobnych.
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 13:14:16 GMT 1
via mobile
Post by Zagubiony on Mar 12, 2023 13:14:16 GMT 1
Młoda Leosia ładnie ciśnie Anastazję. Do jej argumentacji dokładam jeszcze co najmniej dwukrotne pisanie, że mafijne jest na Discordzie. To dla mnie takie właśnie uniewinnianie się na siłę: "PATRZCIE, NIE WIEM, ŻE MAFIJNE JEST NA FORUM!!!", tylko wszyscy to osrali.
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 13:38:39 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 12, 2023 13:38:39 GMT 1
Młoda Leosia ładnie ciśnie Anastazję. Do jej argumentacji dokładam jeszcze co najmniej dwukrotne pisanie, że mafijne jest na Discordzie. To dla mnie takie właśnie uniewinnianie się na siłę: "PATRZCIE, NIE WIEM, ŻE MAFIJNE JEST NA FORUM!!!", tylko wszyscy to osrali. Dlatego skrajności według mnie jest lepiej odrzucać niż milion razy zastanawiać się czy takie glony są w mafii. Wystarczy poczekać czy któryś się nie uaktywni i nie zacznie normalnie grać jako niewinny/winny czy woli jednak sobie odpaść za pasywność. Jest jeszcze jedna rzecz która ją w ogóle nie uniewinnia czyli lekkie piórko Dlatego to co cytujesz przy połączeniu z lekkim piórkiem jest ciężkie do zauważenia gdy masz multum postów. Poza tym interakcja Anastazji z tobą zapala przy jej nicku żarówkę że coś nie tak jest.
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 13:43:58 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 12, 2023 13:43:58 GMT 1
Eee co jest nielogicznego? To że Pijo nie podałby się za sprawdzoną rolę xd?
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 13:44:19 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 12, 2023 13:44:19 GMT 1
Eee co jest nielogicznego? To że Pijo nie podałby się za sprawdzoną rolę xd? Która chwilę później planują sprzątnąć?
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 13:45:46 GMT 1
Post by Zagubiony on Mar 12, 2023 13:45:46 GMT 1
Eee co jest nielogicznego? To że Pijo nie podałby się za sprawdzoną rolę xd? A jak jest zagubionym?
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 14:19:07 GMT 1
Post by Zagubiony on Mar 12, 2023 14:19:07 GMT 1
Piękne! Kshaq potrafi dojebać dobrym tekstem. I znowu gra krystalicznie niewinnie.
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 14:21:34 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 12, 2023 14:21:34 GMT 1
Piękne! Kshaq potrafi dojebać dobrym tekstem. I znowu gra krystalicznie niewinnie. Kshaq= Losco? To wtedy niewinny.
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 14:23:11 GMT 1
Post by Zagubiony on Mar 12, 2023 14:23:11 GMT 1
Moim zdaniem tak.
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 14:25:59 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 12, 2023 14:25:59 GMT 1
Znaczy doprecyzuję ale gra Losco niezależnie od tożsamości to gra niewinnego jest.
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 14:26:22 GMT 1
Post by Zagubiony on Mar 12, 2023 14:26:22 GMT 1
Szkoda, że nikt nie wyciąga Anastazji, że wczoraj robiła odglonowanie, a dzień wcześniej naskoczyła na mnie jak chciałem robić to samo, zaś chronić aktywnych.
|
|
|
Ogólny
Mar 12, 2023 14:27:48 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 12, 2023 14:27:48 GMT 1
Szkoda, że nikt nie wyciąga Anastazji, że wczoraj robiła odglonowanie, a dzień wcześniej naskoczyła na mnie jak chciałem robić to samo, zaś chronić aktywnych. Ja jestem na cmentarzu to nie patrzyłem, ale w grze bym czytał twoje posty mocno po twojej śmierci i Anastazja bardzo słabo wypada tymi przeskokami oraz próbą udawania Słowackiego.
|
|