|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:13:43 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 15, 2023 21:13:43 GMT 1
Byłem przekonany, że Szarlej to Szejkomat. Jak będziesz rozpoznawał tożsamości skoro tutaj style co niektórych są inne niż zazwyczaj? ^^
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:15:45 GMT 1
via mobile
Post by catherinazetajones on Mar 15, 2023 21:15:45 GMT 1
Z całej grupy podejrzanej zabili akurat tego najmniej
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:18:03 GMT 1
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 21:18:03 GMT 1
Co do Anastazji, to osobiście praktykowałem ignorowanie. Dalej widzisz, że napisała posta, możesz go w dowolnej chwili przeczytać, ale przy losowym przewijaniu tematu nie musisz nawet nie nie spojrzeć. No i jak widzisz 7 ukrytych postów z rzędu to też wiesz, że raczej nie ma sensu.
Generalnie za dużo edycja na moją głowę, zabawy też mniej niż kiedyś, typy kiepskie. Powiedzmy, że jestem nawet zadowolony ze swojej gry od momentu gdy było te 16 czy 17 osób, ale to tylko uwzględniając ile czasu na tę grę poświęcilem (tzn. powinienem więcej). Kilka następnych edycji niemal na pewno sobie odpuszczę (o ile w ogóle jakieś będą) i będę tylko śledził je z cmentarza, poprawiając celność.
Z nieaktywnymi użytkownikami (codename glony) na pewno trzeba coś zrobić, ale zasrywanie tematu to jest jakieś dno i żenada. Na dobrą sprawę w tej grze przydałby się adminofaszyzm - piszesz post dziennie o niczym, żeby tylko nie odpaść za nieaktywność? Wylatujesz. Wrzucasz posty z cmentarza w temat z grą? Wylatujesz? Zaśmiecasz temat swoimi żalami o regulaminie, tak że grać się odechciewa? Wylatujesz.
Ponarzekają pierwszą i drugą edycję, ale może w końcu się nauczą
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:21:10 GMT 1
Post by Young Leosia on Mar 15, 2023 21:21:10 GMT 1
Co do Anastazji, to osobiście praktykowałem ignorowanie. Dalej widzisz, że napisała posta, możesz go w dowolnej chwili przeczytać, ale przy losowym przewijaniu tematu nie musisz nawet nie nie spojrzeć. No i jak widzisz 7 ukrytych postów z rzędu to też wiesz, że raczej nie ma sensu. Generalnie za dużo edycja na moją głowę, funu też mniej niż kiedyś, typy kiepskie. Powiedzmy, że jestem nawet zadowolony ze swojej gry od momentu gdy było te 16 czy 17 osób, ale to tylko uwzględniając ile czasu na tę grę poświęcilem (tzn. powinienem więcej). Kilka następnych edycji niemal na pewno sobie odpuszczę (o ile w ogóle jakieś będą) i będę tylko śledził je z cmentarza, poprawiając celność. Z nieaktywnymi użytkownikami (codename glony) na pewno trzeba coś zrobić, ale zasrywanie tematu to jest jakieś dno i żenada. Na dobrą sprawę w tej grze przydałby się adminofaszyzm - piszesz post dziennie o niczym, żeby tylko nie odpaść za nieaktywność? Wylatujesz. Wrzucasz posty z cmentarza w temat z grą? Wylatujesz? Zaśmiecasz temat swoimi żalami o regulaminie, tak że grać się odechciewa? Wylatujesz. Ponarzekają pierwszą i drugą edycję, ale może w końcu się nauczą Jak na moje to mniej więcej od pierwszego momentu kiedy ktoś tam cię próbował brać na tapet, dobrze się uniewinniałeś. W tej edycji to było jak widać za mało, ale to raczej wina chaotycznego miasta już ^^
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:22:43 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 15, 2023 21:22:43 GMT 1
Dla mnie mają szczęście że Volvovi nie chce się teraz odpala trybu dyktatora, który by się przydał. A co do następnych edycji Volv na discordzie właśnie by chciał w dogodnym terminie pogadać o pewnych sprawach by to co się teraz dzieje więcej się nie odwalało.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:23:22 GMT 1
Post by Young Leosia on Mar 15, 2023 21:23:22 GMT 1
Dla mnie mają szczęście że Volvovi nie chce się teraz odpala trybu dyktatora, który by się przydał. A co do następnych edycji Szarlej masz w razie czego discorda? Bo Volv na discordzie właśnie by chciał w dogodnym terminie pogadać o pewnych sprawach by to co się teraz dzieje więcej się nie odwalało. Przecież jest u nas na serwerze
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:24:17 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 15, 2023 21:24:17 GMT 1
Dla mnie mają szczęście że Volvovi nie chce się teraz odpala trybu dyktatora, który by się przydał. A co do następnych edycji Szarlej masz w razie czego discorda? Bo Volv na discordzie właśnie by chciał w dogodnym terminie pogadać o pewnych sprawach by to co się teraz dzieje więcej się nie odwalało. Przecież jest u nas na serwerze Dobra nieważne xD. Dziura w pamięci po prostu.
Nie zaglądam jakoś za bardzo w czasie edycji tam bo lepszy jest cmentarz do pisania ^^
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:30:29 GMT 1
Post by Young Leosia on Mar 15, 2023 21:30:29 GMT 1
ja pierdole Nastka to na klapsa na czoło zasługuje
wiadomo że żaden testament nie przewidzi przyszłości w 100%, a nawet jeśli to tylko fartem
ale chodzi o to, żeby je przeanalizować, wyciągnąć jakieś punkty wspólne, zastanowić się gdzie i dlaczego mogą się mylić, a gdzie mogą mieć rację
jezuuuu
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:32:04 GMT 1
via mobile
Post by Jill Bitten on Mar 15, 2023 21:32:04 GMT 1
Wydaje mi się, że Taco niemal MUSI być w mafii choćby z tego względu, że jest typem, na którego na obecnym etapie rozgrywki byłoby tak kurwa łatwo nagonić (jeszcze przy jego rzekomym braku czasu od środy), że nie wierzę, żeby jakkolwiek mafia z tego nie skorzystała (tylko mafia w której jest Taco albo mafia, w której go nie ma, ale która jest już niemal pewna zwycięstwa - a mimo wszystko tak chyba jeszcze nie jest z tego co pisał Volv, a przynajmniej nie było przed tym linczem, bo teraz to już po frytkach prawdopodobnie). Tymczasem totalnie nikt go nie chce za bardzo tknąć.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:36:01 GMT 1
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 21:36:01 GMT 1
Jak na moje to mniej więcej od pierwszego momentu kiedy ktoś tam cię próbował brać na tapet, dobrze się uniewinniałeś. W tej edycji to było jak widać za mało, ale to raczej wina chaotycznego miasta już ^^ Dla mnie zasadniczym problemem był fakt, że zdawałem sobie sprawę, że nie bronię się z gry, a do tego jeszcze dochodziły "podejrzane" głosy w G1 i G2. Gdzie w G1 zmieniłem głos z JRR, bo taki poszedł prikaz od, chyba, Paraboli i Rojta, których wtedy miałem za niewinnych. G2 to był w moim przypadku rzut monetą. Spojrzałem w ich posty, Windmill miał kompletnie wyjebane, założyłem, że mafiozo, który już zrezygnował.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:37:24 GMT 1
Post by Zagubiony on Mar 15, 2023 21:37:24 GMT 1
Wydaje mi się, że Taco niemal MUSI być w mafii choćby z tego względu, że jest typem, na którego na obecnym etapie rozgrywki byłoby tak kurwa łatwo nagonić (jeszcze przy jego rzekomym braku czasu od środy), że nie wierzę, żeby jakkolwiek mafia z tego nie skorzystała (tylko mafia w której jest Taco albo mafia, w której go nie ma, ale która jest już niemal pewna zwycięstwa - a mimo wszystko tak chyba jeszcze nie jest z tego co pisał Volv, a przynajmniej nie było przed tym linczem, bo teraz to już po frytkach prawdopodobnie). Tymczasem totalnie nikt go nie chce za bardzo tknąć. Zgadzam się, typ pisze pierda, znika, nie argumentuje swoich typów, a nikt go nie podejrzewa. No i JRR bardzo dziwnie się pytał czemu chcę go zajebać jak sobie trollowałem przed wyjściem na chlanie w dniu pierwszym.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:37:56 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 15, 2023 21:37:56 GMT 1
Jako Watson analizowałem testamenty i nawet jeśli błąd jakiś w nich był to mógł wynikać z tego, że mogły być pewne sprawy nieaktualne. Zdawałem sobie z tego mocno sprawę. Tym czasem Anastazja kompletnie tego faktu nie rozumie, ponieważ testamenty zawsze są pisane do aktualnego stanu gry i wiedzy gracza o zawodnikach. Jedyna osoba która większość rzeczy by potrafiła przewidzieć w swoim testamencie jak się przyłoży porządnie to Red ewentualnie Volv/Gary.
Taco to na cmentarzu od początku dla mnie nie powinien nawet do tego etapu dożyć. Anastazja też nie powinna dożyć do tego etapu. Zamiast ye czy windmill to ta dwójka powinna paść w linczach w sumie.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:38:36 GMT 1
Post by Young Leosia on Mar 15, 2023 21:38:36 GMT 1
Jak na moje to mniej więcej od pierwszego momentu kiedy ktoś tam cię próbował brać na tapet, dobrze się uniewinniałeś. W tej edycji to było jak widać za mało, ale to raczej wina chaotycznego miasta już ^^ Dla mnie zasadniczym problemem był fakt, że zdawałem sobie sprawę, że nie bronię się z gry, a do tego jeszcze dochodziły "podejrzane" głosy w G1 i G2. Gdzie w G1 zmieniłem głos z JRR, bo taki poszedł prikaz od, chyba, Paraboli i Rojta, których wtedy miałem za niewinnych. G2 to był w moim przypadku rzut monetą. Spojrzałem w ich posty, Windmill miał kompletnie wyjebane, założyłem, że mafiozo, który już zrezygnował. No z gry to miałeś słabe typy, ale jeżeli to poczytywać za mafijność, to sama mafia siedzi w tym mieście XD za dobrzy chyba tu już wszyscy są, żeby takie argumenty wyciągać. A za każdym razem jak cię ciągnąłem za język, to było widać, że się starasz pomóc miasto, nawet jak było prawie pewne że to ty zamiast ye polecisz. Teraz to samo, na 5 minut przed linczem w którym lecisz rady dla miasta. No ja bym nie linczował za chuja.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:38:51 GMT 1
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 21:38:51 GMT 1
Wiecie w ogóle, kto jest parzystym snajperem? Bo widziałem temat w dziale. Aczkolwiek pytam tylko, czy wiecie, nie zdradzajcie Chyba, że w formie zagadki W ogóle bardzo mnie irytował fakt, że pomimo nieznośności Anastazji musiałem jej bronić i przekonywać o jej niewinności xD
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:39:28 GMT 1
Post by Young Leosia on Mar 15, 2023 21:39:28 GMT 1
wiemy
nieudacznik jakiś
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:39:56 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 15, 2023 21:39:56 GMT 1
Wiecie w ogóle, kto jest parzystym snajperem? Bo widziałem temat w dziale. Aczkolwiek pytam tylko, czy wiecie, nie zdradzajcie Chyba, że w formie zagadki W ogóle bardzo mnie irytował fakt, że pomimo nieznośności Anastazji musiałem jej bronić i przekonywać o jej niewinności xD Podejrzewamy mniej więcej, ale nie wiemy w ogóle nawet. Jedyne co wiemy że to jakiś nieudacznik.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:44:18 GMT 1
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 21:44:18 GMT 1
To jeszcze jedno pytanie, tym razem co do glonów. Podejrzewam, że u was zdanie jest podobne i co najmniej jeden glon jest w mafii, c'nie? Co myślicie o tym poście Guimo? mafiacorner.boards.net/post/34761/thread Jak dla mnie strasznie cuchnie, ale to może być typowe chwytanie się czegokolwiek, kiedy nie ma się pewnych typów.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:46:34 GMT 1
Post by Volverin on Mar 15, 2023 21:46:34 GMT 1
Mafia wybrała snajpera do mordu. Jutro meczowa.
Nie widzę już nawet cienia szansy dla miasta, będą musieli teraz dzień w dzień trafiać mafiozę. Praktycznie niemożliwe.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 21:47:24 GMT 1
Post by Zagubiony on Mar 15, 2023 21:47:24 GMT 1
Czyli Guimo/Red dziś w mordzie, szkoda.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe