|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 15:12:11 GMT 1
Jak by co rezerwuję sobie prawo do tego, że pierwszy widziałem mafijność Paraboli po tym jak wyskoczył z parabolami w dniu, w którym był podwójny mord mafii.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 15:13:06 GMT 1
oddałbym dziesięciu takich jak wy za jeszcze jeden kwintet
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 15:13:13 GMT 1
Pierwszy byłem ja. Ty drugi, Jędrek.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 15:13:51 GMT 1
oddałbym dziesięciu takich jak wy za jeszcze jeden kwintet To obejrzyj sobie film Altmana.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 15:14:21 GMT 1
ok, weszlam na 69 strone, wyklad skonczony, poczytam potme
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 15:14:36 GMT 1
W jaki plebs chciałbyś iść Andrzej? pijo, zmarzlik, taco, spamerowa anastazja, cyclop
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 15:15:39 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 15:15:39 GMT 1
Parabole, bardziej Pijo czy Zmarzlik?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 15:16:19 GMT 1
Parabole, bardziej Pijo czy Zmarzlik? jak skończę analizę to ci powiem
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 15:17:56 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 15:17:56 GMT 1
Parabole, bardziej Pijo czy Zmarzlik? jak skończę analizę to ci powiem Jakbym Juana wczoraj czytała xd Tak pół żartem, pół serio, no ale
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 15:22:32 GMT 1
nie no, robię coś, trochę przeszkodziłaś dyskredytacją (która jest dość prosta w tym momencie rozgrywki, gdy najbardziej aktywni są najmniej sympatyczni ewnangelista, stankiewicz i ye), ale chcę to pociągnąć do końca
juan se przyszedł i zaczął udawać, że szuka innych opcji, ja jestem w grze cały czas
pierwsza faza mojej rozgrywki to aktywizacja kogo mogę i zbiórka danych, druga faza to ich analizowanie i wyciąganie wniosków
jak dalej wolisz sobie iść za listą z zupy westa, to dla mnie no problem
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 15:24:30 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 15:24:30 GMT 1
Przecież west właśnie chciał zmienić temat dyskusji z ciebie na Ebenezera
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 15:25:40 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 15:25:40 GMT 1
Zresztą, też byłoby dobrze, jakby taki Jacuś, Losco, Jill wypowiedzieli się na ten temat.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 15:27:17 GMT 1
west nic nie zrobił przed trzy dni, wczoraj zaczął rzucać we mnie oszczerstwami których nie poparł żadną argumentacją, a potem posortował ludzi jak Jüdischer Ordnungsdienst, ale jak mówię, wybierz swojego pokemona sama, to też coś sugeruje
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 15:29:41 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 15:29:41 GMT 1
Nie uważam ye za żaden autorytet jak coś, w ogóle nie wiem skąd ten pomysł że to jego wpływ
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 15:31:13 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 15:31:13 GMT 1
W ogóle Gary kochany, post dla ciebie że o tobie pamiętamy i nie zmarnujemy twojej wczesnej śmierci, wierz w nas!
Love from Town
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 15:34:35 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 11, 2023 15:34:35 GMT 1
Sam Losco, Ebenezer Rojt, Wojskowa Karetka, Spóżnialski Jasiu, Skoro kwintet został zawiązany, a jak pokazała historia triumwiratu i Spice Girls, nic nie może wiecznie trwać - najwyższa pora pójść za ciosem, dopóty jeszcze mamy do siebie odrobinę szacunku. Wymienilibyście mi po trzy (na osobę) najbardziej mafijne zachowania, jakie według Was pojawiają się w tej edycji? Wolałbym odniesienie do praktyki, czyli np. 'wybielanie się na potencjalnej winie Riquelme jeszcze przed strzałem snajpera w niego', ale jeśli braknie Wam przykładów i zostanie np. 'nadzwyczajna aktywność, ale bez przełożenia i próby wpływu na kierunek i grę miasta' lub 'dyskredytacja oponenta w dyskusji bez próby wejścia w dyskusję i podania argumentów bądź przykładów' to też spoko. Jak już napiszecie, to wyboldowalibyście najbardziej istotny według Was czynnik? Czyli ten, który w skali mafijności zyskuje w Waszych oczach największy score? Chodzi mi o przykłady bezosobowe, oparte tylko na zagrywkach, takie lekkie przeciwieństwo Karetkowych plejsów. Do zabawy zapraszam też Jacek Jaworek, a jeśli komuś jeszcze chce się napisać, to przeczytam, ale najbardziej zależy mi na wypowiedziach kwintetu i Jacka. Dzięki! Dzisiaj nie ma szans. Poczytaj mój dzisiejszy dłuższy post i weź dla siebie co chcesz.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 15:35:06 GMT 1
Nie uważam ye za żaden autorytet jak coś, w ogóle nie wiem skąd ten pomysł że to jego wpływ ale ja nie mówię o określeniach winności, czy niewinności i w tym momencie nie obchodzi mnie czy ye chce mnie wrzucić do garnka czy wyrzucić i wsadzić ebenezera; west gra na przetrwanie; ja gram na zwycięstwo miasta; mówię o podążaniu za narracją, w cztery osoby będące aktywne jednocześnie przy jednoczesnym braku aktywności opozycji bardzo łatwo próbować zrobić z kogoś debila, a Ty się trochę na to podłapałaś i za to wielki minus.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 15:37:08 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 15:37:08 GMT 1
Nie uważam ye za żaden autorytet jak coś, w ogóle nie wiem skąd ten pomysł że to jego wpływ ale ja nie mówię o określeniach winności, czy niewinności i w tym momencie nie obchodzi mnie czy ye chce mnie wrzucić do garnka czy wyrzucić i wsadzić ebenezera; west gra na przetrwanie; ja gram na zwycięstwo miasta; mówię o podążaniu za narracją, w cztery osoby będące aktywne jednocześnie przy jednoczesnym braku aktywności opozycji bardzo łatwo próbować zrobić z kogoś debila, a Ty się trochę na to podłapałaś i za to wielki minus. No no, złapałam się na szkodliwy dla miasta post, który sam stworzyłeś, shame on me O czym ty pierdolisz
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 15:38:03 GMT 1
ale ja nie mówię o określeniach winności, czy niewinności i w tym momencie nie obchodzi mnie czy ye chce mnie wrzucić do garnka czy wyrzucić i wsadzić ebenezera; west gra na przetrwanie; ja gram na zwycięstwo miasta; mówię o podążaniu za narracją, w cztery osoby będące aktywne jednocześnie przy jednoczesnym braku aktywności opozycji bardzo łatwo próbować zrobić z kogoś debila, a Ty się trochę na to podłapałaś i za to wielki minus. No no, złapałam się na szkodliwy dla miasta post, który sam stworzyłeś, shame on me O czym ty pierdolisz powiedz mi co w nim jest szkodliwego, to chętnie z Tobą przedyskutuję i proponuję wprowadzić dyskurs na łagodniejsze tory do czego apelował MG.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 15:41:11 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 11, 2023 15:41:11 GMT 1
Bawimy się razem już kilka lat i widziałem sporo, ale parabola to jest chyba najwyższy poziom odklejenia jaki dane mi było oglądać
|
|