|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 15:41:34 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 15:41:34 GMT 1
No no, złapałam się na szkodliwy dla miasta post, który sam stworzyłeś, shame on me O czym ty pierdolisz powiedz mi co w nim jest szkodliwego, to chętnie z Tobą przedyskutuję i proponuję wprowadzić dyskurs na łagodniejsze tory do czego apelował MG. To ja ci najpierw odpowiem pytaniem na pytanie - uniewinniasz Ebenezera? Jeżeli tak, to na jakiej podstawie?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 15:43:10 GMT 1
powiedz mi co w nim jest szkodliwego, to chętnie z Tobą przedyskutuję i proponuję wprowadzić dyskurs na łagodniejsze tory do czego apelował MG. To ja ci najpierw odpowiem pytaniem na pytanie - uniewinniasz Ebenezera? Jeżeli tak, to na jakiej podstawie? nie uniewinniam, jedyni zieloni dla mnie w tym momencie to karetka i losco.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 15:43:33 GMT 1
Bawimy się razem już kilka lat i widziałem sporo, ale parabola to jest chyba najwyższy poziom odklejenia jaki dane mi było oglądać ja bym chętnie przeczytał dlaczego, bo oszczerstwa bez poparcia rzucasz świetnie.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 15:46:35 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 15:46:35 GMT 1
To ja ci najpierw odpowiem pytaniem na pytanie - uniewinniasz Ebenezera? Jeżeli tak, to na jakiej podstawie? nie uniewinniam, jedyni zieloni dla mnie w tym momencie to karetka i losco. W takim razie tym bardziej nie rozumiem tego posta. Pytasz o mafijnie zachowania kilku niewinnych, kilku nie do końca, jeszcze ta prośba o wymienianie mafijnych zachowań po co - żeby mafiozom łatwiej było ich unikać?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 15:47:23 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 15:47:23 GMT 1
Jan ewangelista, jak skomentujesz pomysł mafi plejsowej i vezplejsowej od karetki? Bo nie wiem cxy mu w to wierzyć a koncept ciekawy zwlascza jak po kolei każdego gracza względem tego analizuje, warto?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 15:51:48 GMT 1
Oj jak mi się nie podoba ten post Parabole co ty odkurwiasz przygotowuję pracę naukową, ale metodologia nie może być obrana tylko przez jedną osobę (mnie), bo siłą rzeczy będzie stronnicza korzystam więc z kwintetowego pomysłu rojta żeby jak najbardziej zbliżyć ją do obiektywności przez nałożenie na siebie kilku zbiorów które mają punkt wspólny, ale również w znacznej mierze są odrębne dzięki temu analiza nie będzie tylko poglądem jednego gracza, ale jej prawdopodobieństwo trafności znacznie wzrośnie dzięki obserwacjom 1/6 graczy no a nawet jak będzie błędna to później super materiał do analizki czemu ktoś wybrał tak, a nie inaczej im więcej się takich rzeczy pisze tym łatwiej w dalszych etapach chyba że se mam posegregować graczy znikąd jak ye i będzie ci lepiej to spoko rozpierdolenie się wygodnie na kanapie i odpalenie drzemki intelektualnej w momencie, w którym główny dyskurs miasta błądził czy to wystąpiło w tej edycji? jeszcze nie wiem
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 15:55:42 GMT 1
Jan ewangelista, jak skomentujesz pomysł mafi plejsowej i vezplejsowej od karetki? Bo nie wiem cxy mu w to wierzyć a koncept ciekawy zwlascza jak po kolei każdego gracza względem tego analizuje, warto? Szczerze?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 15:57:07 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 11, 2023 15:57:07 GMT 1
nie uniewinniam, jedyni zieloni dla mnie w tym momencie to karetka i losco. W takim razie tym bardziej nie rozumiem tego posta. Pytasz o mafijnie zachowania kilku niewinnych, kilku nie do końca, jeszcze ta prośba o wymienianie mafijnych zachowań po co - żeby mafiozom łatwiej było ich unikać? a mogę napisać co chcę i potem se ocenisz, czy tak będziesz jebać bez pokrycia jak Oceniacz Akrobacji wczoraj? przecież to proces którego początkiem był ten post, motywację będą wyjaśnione później, natomiast horrendalne dla mnie są takie wyzwiska o oczekiwanie kontentu od innych ze strony: a) ye, o którym już pisałem b) ewangelisty, który do tej pory wsławia się głównie pięknymi wymianami z Anastazją bardzo łatwo wrzucić 'pierdoli', 'zenujace', a potem uciąć dyskusję i unikać merytoryki jak przez cała edycję dlatego mówię jeszcze raz - jestem ekstremalnie zdziwiony że podlapałaś tę narrację
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 15:57:55 GMT 1
o kurwa podsumowanie poprzedniej napisał
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 15:59:55 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 15:59:55 GMT 1
Jan ewangelista, jak skomentujesz pomysł mafi plejsowej i vezplejsowej od karetki? Bo nie wiem cxy mu w to wierzyć a koncept ciekawy zwlascza jak po kolei każdego gracza względem tego analizuje, warto? Szczerze? Tak, bo się boję że zacznę przez ten jego schemat patrzeć całkowicie na następne trzy dni, a fajny system fajny
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 16:00:42 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 16:00:42 GMT 1
I w ogółe to wymiatam w te grę, całe miasto oprócz paraboli mnie uniewinnilo, jakbym była mafia to łatwiutko
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 16:02:17 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 16:02:17 GMT 1
W ogóle tak mi się jeszcze rzuciło >jebanie po ye za listy z dupy >korzystanie z pomysłu Rojsta, tworzącego listy z dupy
Ehh parabole ewidentnie w dołku
|
|
|
Post by ye on Mar 11, 2023 16:04:45 GMT 1
Bawimy się razem już kilka lat i widziałem sporo, ale parabola to jest chyba najwyższy poziom odklejenia jaki dane mi było oglądać ja bym chętnie przeczytał dlaczego, bo oszczerstwa bez poparcia rzucasz świetnie. west nic nie zrobił przed trzy dni, wczoraj zaczął rzucać we mnie oszczerstwami których nie poparł żadną argumentacją, a potem posortował ludzi jak Jüdischer Ordnungsdienst, ale jak mówię, wybierz swojego pokemona sama, to też coś sugeruje nie no, robię coś, trochę przeszkodziłaś dyskredytacją (która jest dość prosta w tym momencie rozgrywki, gdy najbardziej aktywni są najmniej sympatyczni ewnangelista, stankiewicz i ye) przecież nie ma sensu gadać z ye, karetka Uniewinniłem Cię tylko dlatego, że moim zdaniem nie masz jaj żeby grając w mafii być tak czysto ZŁY jak jesteś. I nie chodzi mi tu o poziom gierki logiki czy merytoryke, chociaż to wytknęła Ci nawet przed chwilą Leosia, ale o całokształt zachowania postawę ludzką czy hipokryzje. Dla mnie to jest totalny odlot i na ten moment nie planuje z Tobą jakichkolwiek dalszych dyskusji, chyba że gra mnie do tego zmusi.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 16:09:02 GMT 1
Anastazja, jak szczerze, to dawno nie czytałem nic głupszego. Równie dobrze można przyjąć założenie, że w mafii są raczej buce, a nie ma w niej graczy sympatycznych. I celować najpierw po bucach, a gdyby okazało się jednak, że w mafii są też sympatyczni, to zostawić ich na koniec.
Pomijam tu już fakt, że teoria mafii bezpejsowej uniewinnia Ebenezera Rojta, co jest - moim zdaniem - przedwczesne.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 16:10:07 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 16:10:07 GMT 1
Ok to ignoruje dzięki stary
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 16:10:57 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 16:10:57 GMT 1
I ye chociaż mafiozo to dobrze wyjaśnił Parabole w sumke dobrze ze nie odpowiadałam na zaczepki Parabole bo w żadne dramy 1 na 1 się w tej edycji nie wplącze
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 16:12:03 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 11, 2023 16:12:03 GMT 1
ja bym chętnie przeczytał dlaczego, bo oszczerstwa bez poparcia rzucasz świetnie. west nic nie zrobił przed trzy dni, wczoraj zaczął rzucać we mnie oszczerstwami których nie poparł żadną argumentacją, a potem posortował ludzi jak Jüdischer Ordnungsdienst, ale jak mówię, wybierz swojego pokemona sama, to też coś sugeruje nie no, robię coś, trochę przeszkodziłaś dyskredytacją (która jest dość prosta w tym momencie rozgrywki, gdy najbardziej aktywni są najmniej sympatyczni ewnangelista, stankiewicz i ye) przecież nie ma sensu gadać z ye, karetka Uniewinniłem Cię tylko dlatego, że moim zdaniem nie masz jaj żeby grając w mafii być tak czysto ZŁY jak jesteś. I nie chodzi mi tu o poziom gierki logiki czy merytoryke, chociaż to wytknęła Ci nawet przed chwilą Leosia, ale o całokształt zachowania postawę ludzką czy hipokryzje. Dla mnie to jest totalny odlot i na ten moment nie planuje z Tobą jakichkolwiek dalszych dyskusji, chyba że gra mnie do tego zmusi. zabawne, bo przecież to było skierowane do Ciebie dopiero po tym jak sam wyjechałeś z agresją, więc dostałeś oko za oko, ząb za ząb, jednocześnie wcześniej podjąłem próbę merytorycznej rozmowy przed retaliacją do tej pory zresztą taki sposób dyskusji był na porządku dziennym, zmieniło się to w tej edycji, ale to temat na rozmowę z MG
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 16:13:29 GMT 1
Zakłada też, że niewinny jest ów drugi gracz znany Arcykapłanowi Gry, co powinno być założeniem przedwczesnym z Waszej perspektywy.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 16:16:34 GMT 1
Ok to ignoruje dzięki stary Nie ma sprawy, ale rada to niebezpieczny podarunek, nawet pośród mędrcami, jak mówił Gandalf Szary. Poza tym Ye, jak na moje oko, należy raczej do tych bardziej zielonych, ale ja - wbrew mocnej autopromocji - nie znam się.
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 11, 2023 16:22:05 GMT 1
Widze po głosach, że ja dziś lecę. Nic wam nie mówi to jak łatwo idzie ta masówka? Do tego nikt nie zwrócił chyba uwagi na to co napisałem w ostatnim poście. Nie śledziłem waszej ostatniej edycji ale nikt mi nie wmówi że kurwa trafił w tej zaraz po pierwszym poście JRR. Bez żadnej poszlaki. Zaatakował kolegę na wszelki wypadek, potem chcial przerzucić na szachistę. To standard przy graczach z wyjebanym ego jak on. Udało mu się wyratować kolegę ale na szczęście snajper jest normalnym graczem i wie że jak są dwa cele to trzeba pozbyć się obu. W niezależnie jaki sposób.
|
|