|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 17:14:05 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 17:14:05 GMT 1
taco dawaj zbieramy ekipe bo nawoluajc to klapa bedzie i nic nie powstanie i mafia znowu przepchnie swoj lincz wiec pytanie - kto w ekipie ze mną i taco na zabicie mafijnego glona ale nie odpadajacego? Kogo konkretnie?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 17:14:37 GMT 1
Ye z fartem landie sie zaktywizowales dzisiaj to ci dzisiaj odpuszcze coby nie mowic duzo miastowych cie polubilo a pod naporem presji sie starasz a to dobrze swiadczy o tobie no i fajne memeski robisz
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 17:14:41 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 17:14:41 GMT 1
nie widze cie jako miasto lub mafie ale jak tak chcesz gadac to nie ma sprawy
Jak go nie widzisz jako miasto to weź najpierw przeczytaj co się działo jak ciebie nie było
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 17:15:02 GMT 1
taco dawaj zbieramy ekipe bo nawoluajc to klapa bedzie i nic nie powstanie i mafia znowu przepchnie swoj lincz wiec pytanie - kto w ekipie ze mną i taco na zabicie mafijnego glona ale nie odpadajacego? Kogo konkretnie? ja to capibara team ale nie chce decydowac ale moge decydowac jezeli powiecie ze sie boje decydowac neich taco tez ma zabawe
|
|
|
Post by ye on Mar 11, 2023 17:15:30 GMT 1
Jedyny glon, który gra ale mamy pewność że nie odpadnie to chyba windmill i nie lubie czegoś takiego bo mnie wkurwia ten brak wyboru. Jakieś nuny czy cyclopy jeszcze mogą sobie polecieć sami.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 17:15:59 GMT 1
Jedyny glon, który gra ale mamy pewność że nie odpadnie to chyba windmill i nie lubie czegoś takiego bo mnie wkurwia ten brak wyboru. Jakieś nuny czy cyclopy jeszcze mogą sobie polecieć sami. nie poleca nie lec w chuja kanye bo znowu odlatujesz w zydowskie masonskie spiski
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 17:16:24 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 17:16:24 GMT 1
ja to capibara team ale nie chce decydowac ale moge decydowac jezeli powiecie ze sie boje decydowac neich taco tez ma zabawe Nie wiem, czy Capibara i windmill nie grają zbyt bezczelnie jak na glona mafijnego. Za to taki Cyklop trochę jak Stefek Bielański sprzed 3 edycji. Wszedł, coś tam poanalizował i zniknął znów.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 17:16:47 GMT 1
nie widze cie jako miasto lub mafie ale jak tak chcesz gadac to nie ma sprawy
Jak go nie widzisz jako miasto to weź najpierw przeczytaj co się działo jak ciebie nie było
nie chce mi sie, mam wystarczy osob ktore widze jako miasto ze moge wygrac bez niego jekajac na to ze sie staram pisac jak moge
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 17:17:13 GMT 1
kazdy ktory przetrwa dwa pierwsze dni na dwoch postach dziennie to problem wieczny dla miasta bo taki wczepi sie jak kurcze kleszcz ej typy mam nowy podtyp glona kleszcz wlasnie co glonuje ale nie chce zdechnac
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 17:17:35 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 17:17:35 GMT 1
nie chce mi sie, mam wystarczy osob ktore widze jako miasto ze moge wygrac bez niego jekajac na to ze sie staram pisac jak moge
Jezu typie, Pijo sclaimował rolę
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 17:17:50 GMT 1
dawaj taco szybko bo zara chlop wpada i sprzatamy chalupe a chce jakis wagonik uruchomic by miasto sie znowu nie zblaznilo i snajper nasz koksik mogl podzialac
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 17:17:56 GMT 1
im wiecej postow widze od ye to im wiecej sie dziwie jak to mozna tego goscia widzic jako mafie, moze ze meta tu jest taka super-tryhard ze to jest mozliwe od mafii
|
|
|
Post by ye on Mar 11, 2023 17:18:05 GMT 1
Kapibara też na te chwile brak posta i brak głosu. Jak będzie 20.50 i ten stan się nie zmieni to też będziecie chcieli na nim trzymać głos?
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 17:18:23 GMT 1
dawaj taco szybko bo zara chlop wpada i sprzatamy chalupe a chce jakis wagonik uruchomic by miasto sie znowu nie zblaznilo i snajper nasz koksik mogl podzialac jak przeprosi mi to moze zamienie
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 17:19:31 GMT 1
Jezu typie, Pijo sclaimował rolę jezu typie nie sclaimowal w ogole bo jakby sclaimowal to by napisal kim jest jaki sens ma claimowac w slepo gdy ten rolny nawet nie moze falszu wypomniec? ??
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 17:19:52 GMT 1
Kapibara też na te chwile brak posta i brak głosu. Jak będzie 20.50 i ten stan się nie zmieni to też będziecie chcieli na nim trzymać głos? ja tam zmienie
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 17:20:04 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 17:20:04 GMT 1
Jezu typie, Pijo sclaimował rolę jezu typie nie sclaimowal w ogole bo jakby sclaimowal to by napisal kim jest jaki sens ma claimowac w slepo gdy ten rolny nawet nie moze falszu wypomniec? ?? Przecież napisał
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 17:20:41 GMT 1
dawaj taco szybko bo zara chlop wpada i sprzatamy chalupe a chce jakis wagonik uruchomic by miasto sie znowu nie zblaznilo i snajper nasz koksik mogl podzialac jak przeprosi mi to moze zamienie co?
to robimy to czy tego nie robimy?
bo jezeli mnie wlasnie oszukales tym planem to mi smutno
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 17:21:29 GMT 1
Anastazja zbliżyła się niebezpiecznie blisko do miejskiej kierownicy. Ja wszystko rozumiem, ale to już pewna przesada.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 17:21:35 GMT 1
jezu typie nie sclaimowal w ogole bo jakby sclaimowal to by napisal kim jest jaki sens ma claimowac w slepo gdy ten rolny nawet nie moze falszu wypomniec? ?? Przecież napisał ok sorraska jest snajperem ok kurwa GIGA CHUJOWO
|
|