parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 17:02:21 GMT 1
zadanie dla spostrzegawczych Proponuję eksperyment z teorii forum: napisz posta na telefonie a potem napisz posta na telefonie klikając uprzednio guzik "Desktop", który włącza na telefonie wygląd z przeglądarki - a tylko w ten sposób masz dostęp do zakładki members czy lepiej widzisz, że ktoś napisał nowego posta. nom, pewnie jeszcze tapatalk na to wpływa
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 17:02:56 GMT 1
aczkolwiek dostęp do zakładki members jest również na wersji stricte mobilnej, nie da się tam natomiast posortować po dacie dołączenia
irrelewantne i tak, więc tyle ode mnie
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 17:02:59 GMT 1
Widze po głosach, że ja dziś lecę. Nic wam nie mówi to jak łatwo idzie ta masówka? Do tego nikt nie zwrócił chyba uwagi na to co napisałem w ostatnim poście. Ej ja zrobiłam dokładnie to samo, też jestem w mafii? Ps. Czy to soft claim? soft claim to chyba rzadkie slowo tutaj?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 17:04:01 GMT 1
możesz rozpopularyzować softy na forum, żaden problem
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 17:04:20 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 17:04:20 GMT 1
Ebenezer pierdolnął pierwszy chyba w Pijo i ponawiam prośbę o przyjrzenie się jemu.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 17:04:29 GMT 1
Mam zakładkę Members. Widocznie piszę cały czas z przeglądarki.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 17:06:15 GMT 1
ER nie można ufać, ale spokojnie, jest jeszcze czas.
|
|
|
Post by ye on Mar 11, 2023 17:06:37 GMT 1
Dorzucam do puli na dzisiejszy lincz Ebenezera 15 minut przed linczem kiedy wynik oscylował dookoła remisu Schodźcie z Riquelme. Niewinny. Jedno to wjebanie miastowego w kolejke przed winnym w momencie remisu - zagranie z perspektywy mafii odważne ale i w większości przypadków opłacalne, ale ten drugi post napisany 10 minut później sugeruje dużą kontrole nad wiszącym linczem. Nie podoba mi się to, co zrobili Bitten i Wiadomo, niewinny. Nie potrzeba miastu aż tylu głosów na jednego gracza, skoro i tak leci. Kiedy kazał schodzić z Riquelme podobno było 6;6 (albo w okolicach bo szejkomat mógł się pomylić)- Bitten i Wiadomo zmienili z jednego na drugiego co z automatu robi wynik w okolicach 4-8 (dookoła jeszcze jak w przypadku każdego zła w tej grze kręciła się parabola) - rozumiem, że miastowi w afekcie przeskakują z kwiatka na kwiatek ale on wykazał się tam dosyć dobrym trzymaniem ręki na pulsie. Nie analizowałem teraz całej gry tylko raczej strony 60-80 przed linczem i po. W tamtym momencie gry Zmarzlik z Requelmem wzajemnie się oskarżali, a raczej z perspektywy dwóch mafii opłacało się tam siedzieć cicho, grzać na Magnusa jako bezpośredniego kontrkandydata jednego z nich i ewentualnego podłączenia się pod np kandydature anastazji, która też wtedy hulała Co nie uniewinnia mi całkowicie zmarzlika, ale odsuwa go w kolejce dalej za Ebenezerem, więc opcja Ebenezer/Zmarzlik po wymazaniu Ojca Pjo dalej mnie satysfakcjonuje. Zobaczymy co dalej, od jutra już powoli trzeba będzie się zastanawiać nad glonami
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 17:07:44 GMT 1
tez nie rozumiem dlaczego same aktywne osoby atakujemy jak mamy w chuj linczy, daj snajper aby wybrac z aktywnych, mozna teraz zobaczyc kto z nieaktywnych jest najbardziej mafiiny - i jak sa miastem to i tak plus bo juz nie niscza gre. wsm mysle ze capibara naprawde nie mogla wejsc do gry bo tyle razy gadali a nic o grze i to nie jest jak miasto zachowuje, i jak jakis ogien pod stopami rozpalimi moze cos nam powie lub po prostu bedzie nam ez lincz i bedzie mafia.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 17:10:01 GMT 1
aktywny - nawet jak z mafii, im dluzej zyja daja wiecej informacji pozniej.
sam jak gralem to wiecej gry przegralem jak zlinczowalismy mafie w d1 niz d2+ (glupia teoria ale wytlumaczona ze info jest wszystko)
to w chuj te nieaktywne - mamy informacjie na te aktywne osboy teraz, mozna wrocic pozniej i to bedzie git
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 17:10:25 GMT 1
Jeden rabin powie TAK, drugi NIE. Ja, czytając to z wiedzą o winie Riquelme, odebrałem to raczej jako próbę wybielenia Bartka na przyszłość. JRR był wtedy kompletnie spalony, choć ostatecznie go wytatuowano, a Żużlowiec wcale nie był zagrożony.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 17:11:03 GMT 1
*wyratowano
|
|
|
Post by ye on Mar 11, 2023 17:11:47 GMT 1
Też brałem to pod uwagę Ewangelisto, ale w przypadku kogoś takiego jak Bartek Zmarzlik mafia grałaby na autorytet w kolejnych dniach? Przecież ten Zmarzlik rano zachowywał się bonobo - to się ze sobą gryzie.
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 11, 2023 17:11:52 GMT 1
tez nie rozumiem dlaczego same aktywne osoby atakujemy jak mamy w chuj linczy, daj snajper aby wybrac z aktywnych, mozna teraz zobaczyc kto z nieaktywnych jest najbardziej mafiiny - i jak sa miastem to i tak plus bo juz nie niscza gre. wsm mysle ze capibara naprawde nie mogla wejsc do gry bo tyle razy gadali a nic o grze i to nie jest jak miasto zachowuje, i jak jakis ogien pod stopami rozpalimi moze cos nam powie lub po prostu bedzie nam ez lincz i bedzie mafia. Weź pisz po polsku
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 17:12:27 GMT 1
dzisiaj walimy w glona ktory na pewno nie odpadnie za punkty karne taco dobrze mowi
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 17:12:27 GMT 1
Nie chodzi o to, żeby nie atakować wszystkich mniej aktywnych, tylko tych, którzy mogą odpaść za pasywność.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 17:13:10 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 17:13:10 GMT 1
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 17:13:29 GMT 1
taco dawaj zbieramy ekipe bo nawoluajc to klapa bedzie i nic nie powstanie i mafia znowu przepchnie swoj lincz wiec pytanie - kto w ekipie ze mną i taco na zabicie mafijnego glona ale nie odpadajacego?
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 17:13:37 GMT 1
tez nie rozumiem dlaczego same aktywne osoby atakujemy jak mamy w chuj linczy, daj snajper aby wybrac z aktywnych, mozna teraz zobaczyc kto z nieaktywnych jest najbardziej mafiiny - i jak sa miastem to i tak plus bo juz nie niscza gre. wsm mysle ze capibara naprawde nie mogla wejsc do gry bo tyle razy gadali a nic o grze i to nie jest jak miasto zachowuje, i jak jakis ogien pod stopami rozpalimi moze cos nam powie lub po prostu bedzie nam ez lincz i bedzie mafia. Weź pisz po polsku
nie widze cie jako miasto lub mafie ale jak tak chcesz gadac to nie ma sprawy
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 17:14:05 GMT 1
ktorego wybierasz Taco?
|
|