|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 18:41:43 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 18:41:43 GMT 1
Nie no z grona głosujących na Magnusena to mafią śmierdzą Zmarzlik, Rojt i ten nieszczęsny Parabole. Great minds think alike Natomiast stawiam, że będzie to 2 z 3 gagatków, tak nawiasem.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 18:44:15 GMT 1
Jestem z tel strzelę w jakiegoś gościa albo się podłącze za miastem bo nie mam czasu czytać dzisiaj Guimo jeżeli chcesz to z czystym sumieniem możesz zagłosować na Taco: - Jest Glonem (Jego ślad w grę jest znikomy)
- Jest Szkodnikiem (Zagłosował na gracza, który zasugerował rolę miastowego snajpera, więc nie tylko nie czyta, ale co gorsze linczuje bez zastanowienia)
- Jest Podejrzany (Na oku ma go kilku żywych miastowych oraz miało 100% martwych miastowych)
- Jest Zjebany (Nie można czytać jego postów bez odruchów wymiotnych)
- Jest Powiązany (Mimo niskiego zaangażowania w grę, jego powiązania są wyższe niż dla Windmill czy Capibary)
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 11, 2023 18:45:45 GMT 1
Bliżej linczu być może trzeba będzie się na coś umówić jak nie będą znikać głosy nieobecnych/udających nieobecnych z Pijo
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 18:46:15 GMT 1
Jestem z tel strzelę w jakiegoś gościa albo się podłącze za miastem bo nie mam czasu czytać dzisiaj Guimo jeżeli chcesz to z czystym sumieniem możesz zagłosować na Taco: - Jest Glonem (Jego ślad w grę jest znikomy)
- Jest Szkodnikiem (Zagłosował na gracza, który zasugerował rolę miastowego snajpera, więc nie tylko nie czyta, ale co gorsze linczuje bez zastanowienia)
- Jest Podejrzany (Na oku ma go kilku żywych miastowych oraz miało 100% martwych miastowych)
- Jest Powiązany (Mimo niskiego zaangażowania w grę, jego powiązania są wyższe niż dla Windmill czy Capibary)
nie klam
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 18:47:10 GMT 1
Guimo jeżeli chcesz to z czystym sumieniem możesz zagłosować na Taco: - Jest Glonem (Jego ślad w grę jest znikomy)
nie klam A co tu jest kłamstwem? Naprawdę prawie się zrzygałem jak czytałem twoje posty
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 18:49:09 GMT 1
A co tu jest kłamstwem? Naprawdę prawie się zrzygałem jak czytałem twoje posty
to glosuj na mnie gnoju, juz mi sie nie chce grac z ludzmi ktorzy sa tacy obrzydliwi jak ty
jak bedziez w endgamie to czekawe czy zrozumiesz ze jestes tam bo jestes debilem
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 18:49:37 GMT 1
Tymczasowo pozostawia, ile razy mam to pisać xDD No ale na moment obecny sprowadza się do "w mafii może być praktycznie ktokolwiek", jak to nam pomaga xD No nie ktokolwiek tylko ten co najmniej musiał się wykazać jeśli w mafii jest.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 18:51:38 GMT 1
pamientaj jasiu ze jak mowili ze jest mozliwe ze jestes mafia, ze ja cie dalem obrone, a ty tu mnie wyzywasz jak ja probuje grac jak moge.
preztalem grac w mafie w 2022 przez debily jak ty to jak wyjde gry wczesniej to bedzie git
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 18:51:39 GMT 1
Ej dobra, ale dajcie już spokój z pisaniem o Taco, że nie da się go czytać bez odruchów wymiotnych, on nie jest native speakerem czaicie?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 18:52:03 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 18:52:03 GMT 1
No Jasiu nie pomagasz w chuj
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 18:52:54 GMT 1
A co tu jest kłamstwem? Naprawdę prawie się zrzygałem jak czytałem twoje posty
to glosuj na mnie gnoju, juz mi sie nie chce grac z ludzmi ktorzy sa tacy obrzydliwi jak ty
jak bedziez w endgamie to czekawe czy zrozumiesz ze jestes tam bo jestes debilem
No właśnie, praktycznie twoje jedyne podejście do gry to wyzywanie graczy za to, że Cię atakują?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 18:53:31 GMT 1
via mobile
Post by goloniarz on Mar 11, 2023 18:53:31 GMT 1
Hej go, czy ktoś mi skróci co się działo ostatnio?
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 18:53:42 GMT 1
ye jasiu karetka leosia parabole shakeomat stankiewicz jill
sa zawsze miastem
nie linczuj ich nigdy
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 11, 2023 18:54:02 GMT 1
Mamy jakiś wysyp żywych glonów dzisiaj czy co?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 18:54:12 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 18:54:12 GMT 1
Hej go, czy ktoś mi skróci co się działo ostatnio? Właśnie kręcimy na tobie masówkę, a co?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 18:54:25 GMT 1
via mobile
Post by goloniarz on Mar 11, 2023 18:54:25 GMT 1
ye jasiu karetka leosia parabole shakeomat stankiewicz jill sa zawsze miastem nie linczuj ich nigdy Skąd ta pewność?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 18:54:39 GMT 1
via mobile
Post by goloniarz on Mar 11, 2023 18:54:39 GMT 1
Hej go, czy ktoś mi skróci co się działo ostatnio? Właśnie kręcimy na tobie masówkę, a co? I am ready
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 18:54:41 GMT 1
pamientaj jasiu ze jak mowili ze jest mozliwe ze jestes mafia, ze ja cie dalem obrone, a ty tu mnie wyzywasz jak ja probuje grac jak moge. preztalem grac w mafie w 2022 przez debily jak ty to jak wyjde gry wczesniej to bedzie git To liczę, że zaczniesz grać naprawdę porządnie, więc proszę wskaż mi kogo dzisiaj odwalamy?
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 11, 2023 18:56:08 GMT 1
Pijo 5 Zmarzlik 2 ye 0 Oceniacz 0 capibara 1 windmill 2 cyclop 2 Ebenezer 1 bitten 1
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 18:56:28 GMT 1
No właśnie, praktycznie twoje jedyne podejście do gry to wyzywanie graczy za to, że Cię atakują? nie zesraj sie gnoju, sam wyzywasz mnie i to bez dowodow proc to ze nie pisze po polsku 100% prawidlowo
wiecej robilem niz ty a tylko bo nie pisze dlugie posty to znaczy ze jestem jakis "glon"(nawet nie wiem co to ma znaczyc)
nie potrzebuje grac z ludzmi jak ty bo to tylko mnie wkurwia
|
|