|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 18:58:24 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 18:58:24 GMT 1
Pijo 5 Zmarzlik 2 ye 0 Oceniacz 0 capibara 1 windmill 2 cyclop 2 Ebenezer 1 bitten 1 Ci co trzymają głos na Pijo - macie wy rozum i godność człowieka?
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 11, 2023 18:59:30 GMT 1
Ciekawe czy jest tam ktoś kto tylko udaje że go nie ma.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 19:00:28 GMT 1
Pijo 5 Zmarzlik 2 ye 0 Oceniacz 0 capibara 1 windmill 2 cyclop 2 Ebenezer 1 bitten 1 Ci co trzymają głos na Pijo - macie wy rozum i godność człowieka? przecież tam głównie mafia została
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 19:00:38 GMT 1
via mobile
Post by goloniarz on Mar 11, 2023 19:00:38 GMT 1
No właśnie, praktycznie twoje jedyne podejście do gry to wyzywanie graczy za to, że Cię atakują? nie zesraj sie gnoju, sam wyzywasz mnie i to bez dowodow proc to ze nie pisze po polsku 100% prawidlowo
wiecej robilem niz ty a tylko bo nie pisze dlugie posty to znaczy ze jestem jakis "glon"(nawet nie wiem co to ma znaczyc)
nie potrzebuje grac z ludzmi jak ty bo to tylko mnie wkurwia
Czemu się tak denerwujesz synu?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 19:01:16 GMT 1
No właśnie, praktycznie twoje jedyne podejście do gry to wyzywanie graczy za to, że Cię atakują? nie zesraj sie gnoju, sam wyzywasz mnie i to bez dowodow proc to ze nie pisze po polsku 100% prawidlowo
wiecej robilem niz ty a tylko bo nie pisze dlugie posty to znaczy ze jestem jakis "glon"(nawet nie wiem co to ma znaczyc)
Niesamowite, przychodzisz pograć w mafię i narzekasz na to, że będziesz atakowany i obrażany? Dorośnij i zrozum, że tak wygląda gra.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 19:02:18 GMT 1
via mobile
Post by Jill Bitten on Mar 11, 2023 19:02:18 GMT 1
Trzy sprawy:
1. Nie linczujemy dziś Ojca Pijo, a wręcz możliwe, że ktoś będzie musiał schować dumę do kieszeni i zagłosować nie do końca w zgodzie z własnym sumieniem, żeby Pijo nie odpadł, jeżeli - tak jak ktoś zauważył - nieobecni/udający nieobecnych nie ściągną z niego głosów. 2. Byłem bardzo ciekaw jak zachowa się dziś Bartek Zmarzlik. Otóż po tym, gdy rano było wokół niego gorąco, ale jakoś się wybronił i większość głosów poszła na Ojca Pijo, schował się w swojej norze na cały dzień. 3. Jeśli walić w glony to w któregoś z tych, co do których nic/niewiele zapowiada, by mieli wylecieć za punkty. Jeśli chodzi o konkretne nicki, dla mnie przede wszystkim windmill i Cyklop.
Będę bliżej linczu na lapku.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 19:02:42 GMT 1
Jasiu prawdziwy facet jak chce mu się rzygać, to rzyga, a nie pisze o tym.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 19:03:29 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 19:03:29 GMT 1
Trzy sprawy: 1. Nie linczujemy dziś Ojca Pijo, a wręcz możliwe, że ktoś będzie musiał schować dumę do kieszeni i zagłosować nie do końca w zgodzie z własnym sumieniem, żeby Pijo nie odpadł, jeżeli - tak jak ktoś zauważył - nieobecni/udający nieobecnych nie ściągną z niego głosów. 2. Byłem bardzo ciekaw jak zachowa się dziś Bartek Zmarzlik. Otóż po tym, gdy rano było wokół niego gorąco, ale jakoś się wybronił i większość głosów poszła na Ojca Piko, schował się w swojej norze na cały dzień. 3. Jeśli walić w glony to w któregoś z tych, co do których nic/niewiele zapowiada, by mieli wylecieć za punkty. Jeśli chodzi o konkretne nicki, dla mnie przede wszystkim Windmill i Cyklop. Będę bliżej linczu na lapku. Jill rozsądnie. Zgadzam się co to Zmarzlika, jego brak aktywności utwierdza mnie w słuszności decyzji.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 19:06:55 GMT 1
Tej Zmarźlik z nory wyłaź, wołają cię.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 19:07:32 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 11, 2023 19:07:32 GMT 1
Jak będzie gorąco pod pijo to oznaczajcie mnie przed linczem i zmienię głos
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 19:10:30 GMT 1
Parabole dawaj tę monografię na 9000 słów bo lincz się zbliża.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 19:12:05 GMT 1
nie zesraj sie gnoju, sam wyzywasz mnie i to bez dowodow proc to ze nie pisze po polsku 100% prawidlowo
Niesamowite, przychodzisz pograć w mafię i narzekasz na to, że będziesz atakowany i obrażany? Dorośnij i zrozum, że tak wygląda gra. nie mam z tym problemem dopoki te ataki i obrazy o ile jest z tym logika.
prosilem o jakis dowod a nic nie widze.
i to smieszy mnie ze tak gadasz jak to mowisz ze jestem mafia bo cie obrazilem z moim zachowaniem. roznica miedzy nami jest ze jeszcze potrafie cie widziec jako miasto nawet jak mysle ze grasz chujowo.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 19:13:12 GMT 1
Niesamowite, przychodzisz pograć w mafię i narzekasz na to, że będziesz atakowany i obrażany? Dorośnij i zrozum, że tak wygląda gra. nie mam z tym problemem dopoki te ataki i obrazy o ile jest z tym logika.
i to smieszy mnie ze tak gadasz jak to mowisz ze jestem mafia bo cie obrazilem z moim zachowaniem. roznica miedzy nami jest ze jeszcze potrafie cie widziec jako miasto nawet jak mysle ze grasz chujowo.
Jak w Stanach określacie osobę, która olewa wszystkie prośby o podanie argumentów, a sama wymaga tych argumentów od innych? U nas to chyba hipokryta.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 19:13:31 GMT 1
no dobra odchodze i zrobie co innego zanim bede wyrzucony, nie moge myslic o nic innym bo krew mi sie gotuje
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 19:14:07 GMT 1
Dobra cziluj grzyba i się nie migaj, odpowiedz na pytanie Jacka i dzisiaj i tak przecież nie będziesz linczowany.
Cziluj grzyba - uspokój się
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 19:14:42 GMT 1
nie mam z tym problemem dopoki te ataki i obrazy o ile jest z tym logika.
Jak w Stanach określacie osobę, która olewa wszystkie prośby o podanie argumentów, a sama wymaga tych argumentów od innych? U nas to chyba hipokryta. ja go trochę rozumiem
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 19:14:52 GMT 1
mi też się odechciało grać tbh
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 19:15:14 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 19:15:14 GMT 1
no dobra odchodze i zrobie co innego zanim bede wyrzucony, nie moge myslic o nic innym bo krew mi sie gotuje Taco wrzuć na luz i weź powiedz, kogo byś linczował zamiast Pijo. I czy w Zmarzlika byś poszedł.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 19:15:35 GMT 1
mi też się odechciało grać tbh Co tam się z tobą dzieje?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 19:16:13 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 19:16:13 GMT 1
mi też się odechciało grać tbh XD nie kompromituj się pls
|
|