|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 19:41:19 GMT 1
Skoro nic się nie dzieje, to może niech ktoś mi wytłumaczy, za co właściwie jest roboczo uniewinniany Jasiu.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 19:42:01 GMT 1
Dla mnie nie jest.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 19:43:32 GMT 1
Skoro nic się nie dzieje, to może niech ktoś mi wytłumaczy, za co właściwie jest roboczo uniewinniany Jasiu. Sam nie wiem, szczerze Stankiewicz i Ebe Ebe takie coś chyba napisali dlatego, że oddałem podwójny głos zanim jeszcze napisałem post na forum
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 19:43:59 GMT 1
Zmarzlik jakbyś miał bić w glona, to w którego i dlaczego? no elo, wstałem rano, przeczytałem wszystkie wpisy jeśli ktoś się spodziewał, że Bartek, dwukrotny mistrz polski wpadnie i nagle rozprowadzi oponentów, rozstawi po kątach, to niestety muszę rozczarować co do glonów, to jak mam wybierać spośród glonów, jeśli sam fakt bycia glonem sprawia, że nie można o nich nic powiedzieć xD jedyne co mogę powiedzieć o glonach to miałem z oceniaczem pogawędkę o drugiej nad ranem, który nagle się odglonił i powiedział, żeby walić w glony (o drugiej w nocy to chyba było) no to dziwne było ale, disclaimer, moje typy mają zawrotną skuteczność 0% ale innych pomysłów nie mam, jak jesteś drugim romanem gerke (pozdrawiam Pana, widzimy się na blogu), to sorry, ode mnie leci na oceniacz, żeby zejść ze snajpera
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 19:46:25 GMT 1
Ale mnie kusi żeby teraz zrobić masówkę na Rojta, którego ponoć nie ma. Kto jest za palec pod budkę...
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 19:47:05 GMT 1
via mobile
Post by Jill Bitten on Mar 11, 2023 19:47:05 GMT 1
Stankiewicz, przywołuję Cię do porządku.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 19:47:50 GMT 1
Ale mnie kusi żeby teraz zrobić masówkę na Rojta, którego ponoć nie ma. Kto jest za palec pod budkę... Andrzej kurwa, za szybko! Miałem plan poczekać, aż wyjedzie z wajchą jak wczoraj i dopiero wtedy zdecydować
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 19:47:51 GMT 1
Taco mordeczko mozemy sobie dzisiaj zabic glona, cieszmy się tym faktem, zwłaszcza ze sławetny czerwony złamal zakaz mistrza gry o o nie pisaniu o mafii w trakcie mafii i wrzucil podsumowanie w dniu gdy faktycnzie powinnismy walic w glona ktore to podsumowanie mowi by walic w graczy durnych (zuras) i nieaaktywnych (Red)
dzieki czerwony za manipulacje na poziomie spoza gry
dawaj taco cel
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 19:48:05 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 19:48:05 GMT 1
Ale mnie kusi żeby teraz zrobić masówkę na Rojta, którego ponoć nie ma. Kto jest za palec pod budkę... Z jednej strony bym A z drugiej brak jakichkolwiek typów poza Oceniaczem na odlew, mocno mnie niepokoi przy żużlowcu
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 19:48:59 GMT 1
jezeli inny gracz ma jakies fajne podsumowania z poprzedniej edycji ktore moga pomoc miastu to tez niech je napisze i tam wrzuci poczytam sobie a co tam
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 19:49:47 GMT 1
w sensie pomoc w tej edycji teraz ale tak napisac podsumowanie to tutaj co drugi gracz by potrafil chyba
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 19:51:02 GMT 1
Dawać Ebenezera, wiem co robię.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 19:51:49 GMT 1
Zmarzlik jakbyś miał bić w glona, to w którego i dlaczego? no elo, wstałem rano, przeczytałem wszystkie wpisy jeśli ktoś się spodziewał, że Bartek, dwukrotny mistrz polski wpadnie i nagle rozprowadzi oponentów, rozstawi po kątach, to niestety muszę rozczarować co do glonów, to jak mam wybierać spośród glonów, jeśli sam fakt bycia glonem sprawia, że nie można o nich nic powiedzieć xD jedyne co mogę powiedzieć o glonach to miałem z oceniaczem pogawędkę o drugiej nad ranem, który nagle się odglonił i powiedział, żeby walić w glony (o drugiej w nocy to chyba było) no to dziwne było ale, disclaimer, moje typy mają zawrotną skuteczność 0% ale innych pomysłów nie mam, jak jesteś drugim romanem gerke (pozdrawiam Pana, widzimy się na blogu), to sorry, ode mnie leci na oceniacz, żeby zejść ze snajpera Bartek, już napisałeś kilka razy o tym, że spośród chyba dwóch celów dwa razy spudłowałeś (a może 0/3, no mniejsza, w każdym razie niewielka próba). Wyobraźmy sobie, że dzisiaj nie polecisz, bo pójdziemy w glona albo nawet zbiorą się szable na Ebezenera, wszystko jedno. Co zyskamy na tym, że zostaniesz w rozgrywce? I skąd do kurwy taka przepaść w postach, które piszesz na spokojnie, a tymi pisanymi na gorąco?
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 19:52:17 GMT 1
no ale niby czemu nagle na ebenezera, mówiliście, że jak wajchę przełożył z JRR na Magnusa, to byłoby zbyt zuchwałe na mafię
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 19:52:52 GMT 1
i nauczylam sie ze to co zrobiliscie pierwszego dnia to tzw. "Hero-Lincz" jakby to powiedizal moj stary co sie lubi znecac - notabene trzecia edycje pod rzad
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 19:53:10 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 19:53:10 GMT 1
Ma ktoś spis jak teraz wyniki?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 19:54:52 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 19:54:52 GMT 1
i nauczylam sie ze to co zrobiliscie pierwszego dnia to tzw. "Hero-Lincz" jakby to powiedizal moj stary co sie lubi znecac - notabene trzecia edycje pod rzad Anastazja przestań o tym pierdolić trzecią edycję pod rząd, Magnus był spoko celem, dużo lepszym niż Anturaż który zaczął się uniewinniać na 5 minut przed linczem Zamiast tego skup się na dzisiaj
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 19:56:15 GMT 1
jestem skupiona i gotowa i czekam by nasz piękny raper mogl zabic mafioze zanim mafiozi powiedza "a taki ładny był, amerykanski"
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 19:56:28 GMT 1
Czemu uważasz, że oskarżanie Zmarzlika to beznadziejny typ? Zmarzlik bawi się polszczyzną jak dotąd. Bardzo mi się to podoba. Zbyt wcześnie na cokolwiek. Nijak, nie jestem w stanie stwierdzić, czy jesteś winny czy niewinny tak szczerze. Brawo. Bartek Zmarzlik pierwszym, który korzysta z mojego motta numer jeden na tę rozgrywkę. hm
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 19:57:14 GMT 1
no elo, wstałem rano, przeczytałem wszystkie wpisy jeśli ktoś się spodziewał, że Bartek, dwukrotny mistrz polski wpadnie i nagle rozprowadzi oponentów, rozstawi po kątach, to niestety muszę rozczarować co do glonów, to jak mam wybierać spośród glonów, jeśli sam fakt bycia glonem sprawia, że nie można o nich nic powiedzieć xD jedyne co mogę powiedzieć o glonach to miałem z oceniaczem pogawędkę o drugiej nad ranem, który nagle się odglonił i powiedział, żeby walić w glony (o drugiej w nocy to chyba było) no to dziwne było ale, disclaimer, moje typy mają zawrotną skuteczność 0% ale innych pomysłów nie mam, jak jesteś drugim romanem gerke (pozdrawiam Pana, widzimy się na blogu), to sorry, ode mnie leci na oceniacz, żeby zejść ze snajpera Bartek, już napisałeś kilka razy o tym, że spośród chyba dwóch celów dwa razy spudłowałeś (a może 0/3, no mniejsza, w każdym razie niewielka próba). Wyobraźmy sobie, że dzisiaj nie polecisz, bo pójdziemy w glona albo nawet zbiorą się szable na Ebezenera, wszystko jedno. Co zyskamy na tym, że zostaniesz w rozgrywce? I skąd do kurwy taka przepaść w postach, które piszesz na spokojnie, a tymi pisanymi na gorąco? "Co zyskamy na tym, że zostaniesz w rozgrywce?" - głupio mi to pisać, ale chyba niedużo xD mogę powiedzieć, że w d3 i d4 będę szukał mafii jak szalony, ale wątpię, że będę się w stanie z tego wywiązać, patrząc po moim performance, zwłaszcza jakby Zagubiony też wyszedł jako niewinny "I skąd do kurwy taka przepaść w postach, które piszesz na spokojnie, a tymi pisanymi na gorąco?" - nie zauważam tego, może telefon vs kąkuter
|
|