parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 19:16:42 GMT 1
mi też się odechciało grać tbh XD nie kompromituj się pls to wypierdalaj wywłoko do ye i prowadź miasto do wygranej
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 19:17:02 GMT 1
parabole poczytały podsumowanie reda chyba xD
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 19:17:53 GMT 1
Zachowujecie się jakbyście mieli drzazgę w chuju.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 19:17:57 GMT 1
w zakresie podsumowania reda jest robione to samo co w poprzedniej edycji, ale innymi rękoma, więc moja konkluzja jest prosta - uczestniczą w tym albo osoby, które w niej nie grały i nie wyciągnęły wniosków albo mafiozi
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 19:18:22 GMT 1
Ja dziś w Ojca Pijo, choć boję się błędu Magnusena. Nie mam jednak czasu na cokolwiek więcej. fajne przewidywanie przyszlosci
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 19:18:30 GMT 1
Zachowujecie się jakbyście mieli drzazgę w chuju. no mi się zdecydowanie nie podoba wybiórczość w piętnowaniu poziomu agresji w tej edycji, więc ta drzazga w chuja mi weszła bardzo głęboko
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 19:20:05 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 19:20:05 GMT 1
XD nie kompromituj się pls to wypierdalaj wywłoko do ye i prowadź miasto do wygranej XD człowieku, parę oskarżeń w twoją stronę poleciało, I CO Z TEGO big fucking deal, gramy w MAFIĘ A ty zamiast lecieć ze swoimi motywami, to tupiesz nóżką i mówisz, że już grać nie będziesz Weź się w garść
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 19:21:55 GMT 1
no dobra odchodze i zrobie co innego zanim bede wyrzucony, nie moge myslic o nic innym bo krew mi sie gotuje Taco wrzuć na luz i weź powiedz, kogo byś linczował zamiast Pijo. I czy w Zmarzlika byś poszedł.
nie przestane lincz na zmarzlik bo go nie widze jako miasto teraz. mial dobry d1 ale teraz jest zmiana w zachowaniu u niego i nie jestem pewny.
wsm to ze raczej by dal mu szanse aby na d3 sie pokazal, ale nie byl bym przeciw go wyzucic za ten glos na magnusa. jest mozliwe ze on zgubil chec do gry bo stracil aktywnego partnera
by sie nie dziwil jakby oba capibara i zmarlik oba byli mafia ale mysle ze 100% capibara jest mafia i z 50%-60% zmarzlik
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 19:23:34 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 19:23:34 GMT 1
Taco wrzuć na luz i weź powiedz, kogo byś linczował zamiast Pijo. I czy w Zmarzlika byś poszedł.
nie przestane lincz na zmarzlik bo go nie widze jako miasto teraz. mial dobry d1 ale teraz jest zmiana w zachowaniu u niego i nie jestem pewny.
wsm to ze raczej by dal mu szanse aby na d3 sie pokazal, ale nie byl bym przeciw go wyzucic za ten glos na magnusa. jest mozliwe ze on zgubil chec do gry bo stracil aktywnego partnera
by sie nie dziwil jakby oba capibara i zmarlik oba byli mafia ale mysle ze 100% capibara jest mafia i z 50%-60% zmarzlik
Mamy dzisiaj jeszcze strzał snajpera, mogą obaj polecieć. A na pewno nie możemy sobie pozwolić na rozdrobnienie głosów w taki sposób, żeby został zlinczowany Pijo
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 19:24:26 GMT 1
w zakresie podsumowania reda jest robione to samo co w poprzedniej edycji, ale innymi rękoma, więc moja konkluzja jest prosta - uczestniczą w tym albo osoby, które w niej nie grały i nie wyciągnęły wniosków albo mafiozi Interesujące, rozwiń.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 19:26:41 GMT 1
w zakresie podsumowania reda jest robione to samo co w poprzedniej edycji, ale innymi rękoma, więc moja konkluzja jest prosta - uczestniczą w tym albo osoby, które w niej nie grały i nie wyciągnęły wniosków albo mafiozi Nie rozumiem. Redowi ktoś pisał podsumowanie więc jest w mafii?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 19:27:03 GMT 1
to wypierdalaj wywłoko do ye i prowadź miasto do wygranej XD człowieku, parę oskarżeń w twoją stronę poleciało, I CO Z TEGO big fucking deal, gramy w MAFIĘ A ty zamiast lecieć ze swoimi motywami, to tupiesz nóżką i mówisz, że już grać nie będziesz Weź się w garść przecież kompletnie nie mam na myśli oskarżeń, tylko tendencji narracyjnej - jedną rzeczą jest, gdy agresja była elementem gry, który był dopuszczony w trakcie każdej edycji, drugą, gdy wybiórczo zostaje w tej edycji piętnowana co uniemożliwia utrzymywanie się na drabince eskalacyjnej w trakcie dyskursu albo dopuszczane jest odpowiadanie agresją na agresję bez ograniczeń, co dla niektórych jest jedynym opatentowanym sposobem bronienia się przed takimi kocopołami, albo wytyczamy ścisłe ramy według których się poruszamy i wtedy no hard feelings
i nie mówię, że grać nie będę, ale że poziom mojej motywacji spadł drastycznie, poprzednim razem jak wyszedłem z czymś bez umotywowania (w czym miałem cel), czyli południowym palcem pod budkę w kontekście uniwersalnych zachowań mafijnych przełożonych na praktykę, to się rzuciłaś że w ogóle o co chodzi, więc teraz będę przedstawiał rubryczkę 'jak się czuję' jak w opisie na gadu-gadu
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 19:28:26 GMT 1
Zachowujecie się jakbyście mieli drzazgę w chuju. no mi się zdecydowanie nie podoba wybiórczość w piętnowaniu poziomu agresji w tej edycji, więc ta drzazga w chuja mi weszła bardzo głęboko Możesz zgłosić tbh, ale serio chcesz?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 19:29:05 GMT 1
no mi się zdecydowanie nie podoba wybiórczość w piętnowaniu poziomu agresji w tej edycji, więc ta drzazga w chuja mi weszła bardzo głęboko Możesz zgłosić tbh, ale serio chcesz? nie no, ja anty60
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 19:29:41 GMT 1
Volverin ty wybiórczy przyznawaczu punktów karnych, tłumacz się
nie no, ja trochę nie kumam tematu, cośtam się powyzywaliście z ye i każdy o tym zapomniał, z czego tu robić aferę xD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 19:30:21 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 19:30:21 GMT 1
Mi się nie podobało że było to 1) Przewidywalne 2) Selektywne
A łącznie mogło być pożyteczne dla mafii. That's it.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 19:30:36 GMT 1
to jest generalnie temat na dyskusję po edycji, więc może wróćmy na tory rozgrywkowe - chciałem tylko nadmienić, że jednak rozumiem o co chodzi Taco w momencie jak mu otrzeć łzy kazaliście, bo deszcz na betonie
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 19:35:13 GMT 1
XD człowieku, parę oskarżeń w twoją stronę poleciało, I CO Z TEGO big fucking deal, gramy w MAFIĘ A ty zamiast lecieć ze swoimi motywami, to tupiesz nóżką i mówisz, że już grać nie będziesz Weź się w garść przecież kompletnie nie mam na myśli oskarżeń, tylko tendencji narracyjnej - jedną rzeczą jest, gdy agresja była elementem gry, który był dopuszczony w trakcie każdej edycji, drugą, gdy wybiórczo zostaje w tej edycji piętnowana co uniemożliwia utrzymywanie się na drabince eskalacyjnej w trakcie dyskursu albo dopuszczane jest odpowiadanie agresją na agresję bez ograniczeń, co dla niektórych jest jedynym opatentowanym sposobem bronienia się przed takimi kocopołami, albo wytyczamy ścisłe ramy według których się poruszamy i wtedy no hard feelings
i nie mówię, że grać nie będę, ale że poziom mojej motywacji spadł drastycznie, poprzednim razem jak wyszedłem z czymś bez umotywowania (w czym miałem cel), czyli południowym palcem pod budkę w kontekście uniwersalnych zachowań mafijnych przełożonych na praktykę, to się rzuciłaś że w ogóle o co chodzi, więc teraz będę przedstawiał rubryczkę 'jak się czuję' jak w opisie na gadu-gadu przepraszam, bede sie staral zachowywac sie lepiej, to moja najwieksza wada jak gram ze stwazam taka atmosfere i sie zawsze staralem byc lepszym pod tym wzgledem
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 19:35:42 GMT 1
jest mi ciezko odejsc z gry nawet jak mowie ze bede bo taki uzalezniony do grania jestem xD
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 19:37:30 GMT 1
Dobra, Panie uzależniony. To na kogo w końcu mam głosować?
|
|