|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 21:00:00 GMT 1
Anastazja to typ gracza, którego nie można linczować w L1!!! A można ją odjebać snajperem? Dla kolegi pytam.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 9, 2023 21:00:32 GMT 1
Nie można
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 21:00:33 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 9, 2023 21:00:33 GMT 1
miasto: Jacek zagubiony Mafia: Lepsza Parabole dodam więcej jak nie będę na telefonie ale to są moje myśli w tej chwili od tych których ja mogę zapamiętać jak pisze ten post xD kto to lepsza? Leosia xD no I dowod ze pisze z telefonu
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 21:01:17 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 21:01:40 GMT 1
via mobile
Post by Cyclop on Mar 9, 2023 21:01:40 GMT 1
Ktoś powiedział "Hero"? Anastazja tylko się przywitała, strzeliła w losową osobę i gdzieś poszła. Typowa miastowa
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 21:01:52 GMT 1
odezwał się, król spontanicznośic i autentyczności xd
Tak, pokaż nam jak będziesz eliminował mafię xddd
Właśnie to robię. tak, najpierw w pierwszym poście pokazujesz, jak bardzo antagonizujesz się wobec mafii, bo Ty to będziesz atakował mafiozów a potem znajdujesz sobie jeden niewinny cel, którego podszczypujesz. Autentyczność i spontaniczność że ja pierdole xd
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 9, 2023 21:02:35 GMT 1
To Ty zacząłeś się odnosić do przeszłości. Stawiasz za miastową "analizę przypadkowej listy na odpierdol". Nie było ona nikomu potrzebna. To było tak dziwnie z dupy wymyślone że za grosz w tym autentyczności i spontaniczności co powinno cechować początkową fazę gry. odezwał się, król spontanicznośic i autentyczności xd
Cieszę się, że tu z Wami jestem. Mam wielkie plany względem naszego osiedla. Przede wszystkim oczyszczę je z elementów przestępczych... Dobrze wiecie o kim mówię. Zamierzam ściśle współpracować z mieszkańcami i policją......... Kurde faja. Tak, pokaż nam jak będziesz eliminował mafię xddd Ale tu cytujesz jego post kreacyjny
|
|
|
Post by capibara on Mar 9, 2023 21:02:36 GMT 1
Hyyk hyyk
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 21:02:42 GMT 1
Ktoś powiedział "Hero"? Anastazja tylko się przywitała, strzeliła w losową osobę i gdzieś poszła. Typowa miastowa Ja bym ją jednak nazwał glonem i postraszył wyjebaniem.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 21:04:15 GMT 1
Na obecną chwilę zajebałbym w JRR, Zmarzlika, Jacusia albo w Karetkę. Jakbym był snajperem. Ale jestem zagubionym.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 21:04:55 GMT 1
|
|
|
Post by Cyclop on Mar 9, 2023 21:06:00 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 21:07:11 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 9, 2023 21:07:11 GMT 1
XD ukradł mi posta jebany
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 21:15:45 GMT 1
odezwał się, król spontanicznośic i autentyczności xd
Tak, pokaż nam jak będziesz eliminował mafię xddd
Ale tu cytujesz jego post kreacyjny Owszem, słuszna obserwacja
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 21:20:02 GMT 1
Nie nazywam się Lech Stępniewski.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 21:20:06 GMT 1
Mili, drodzy, wspaniali. Za nami już przeszło dwanaście stron, więc czas na regularny przegląd paraboliczny, paranormalny, para moje para twoje paranoje. Parabole opadające i zamknięte! #11. Kreacja i obrona Jacka Jaworka. Ostatni w Polsce wyrok śmierci wykonano 21 kwietnia 1998 roku w krakowskim więzieniu na Montelupich, ale Jacek dzielnie dąży do stworzenia oddolnego ruchu społecznego mającego na celu złożenie petycji w sprawie przywrócenia kary śmierci. 2. Nawoływania Ebenezera Rojta, który koniecznie chce, aby ktoś się z nim skontaktował. Jeśli autorowi osławionemu tworzeniem paszkwili na zamówienie tak bardzo zależy na bezpośrednich interakcjach międzyludzkich zachęcam do zainteresowania się inicjatywą postcrossing. www.postcrossing.com/3. Skupienie się na milczeniu postaci Jana Ewangelisty, podczas gdy na moment pisania tej parabolicznej wypowiedzi wodę w ustach (hehe, jak na chrzcielnicy) nabrały również kreacje: a) Guimob) goloniarzc) Oceniacz Akrobacjid) nunue) capibaraf) romangmerkeg) Spóżnialski Jasiu4. Domniemany usunięty post Juana Romana Riquelme, ale to tylko dlatego, że do tej pory przeżywam tego karnego z Arsenalem. 5. Dalsze wypowiedzi Juana Romana Riquelme który nie rozumie, że milczenie jest złotem i lepiej niech boisko przemówi. 6. Zawód Anastazją. 7. Gołe dupsko Young Leosi. Parabole otwarte i wznoszące! #11. Jedna z paraboli u paraboli. 2. Celne przemycanie uwag przez Shakeomat Biedronki. 3. Hivemind Karetki i paraboli. 4. Karlos Magnusen grający tak jak potrafi tylko osoba będąca Karlosem Magnusenem. 5. Agresja Young Leosi. Czekajcie na następne odsłony cyklu, będzie się działo w górę i w dół!
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 21:21:18 GMT 1
Ale tu cytujesz jego post kreacyjny Owszem, słuszna obserwacja Skąd głos na maszynę wojenną?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 21:23:40 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 9, 2023 21:23:40 GMT 1
Nie wiem, kto jest bardziej do odjebania, Parabole czy Jacuś, powoli zmieniam zdanie w kierunku tego pierwszego. Parabole już kilka razy pisał bzdury, ale ten post teraz... Jezu.
|
|
|
Post by romangmerke on Mar 9, 2023 21:23:46 GMT 1
Szanowni Państwo, witam serdecznie, z tej strony Roman Gmerke Zobaczyłem , szanowni, posta na forum muzycznym slizgawka.eu o rozgrywce w mafię, a to przypomniało mi moją podróż w młodzieńczych latach na daczę mojego stryjka w Naddniestrzu. Biedne to były warunki, nawet dla mnie, ćwoka z komunistycznej Polski, który, jak to się niezbyt ładnie mówi, w dupie był i gówno widział, ale za darmo, to i Naddniestrze dobre. Zapakowalimy w wtedy z ojcem moim świętej pamięci cały kredens przetworów. Kredens, droga młodzieży, to fiat 125p, pierwszorzędna wtedy maszyna, której zazdrościło nam całe osiedle, a mieliśmy go, bo tatuś tu i ówdzie doniósł niestety, przez co i finansowo w domu było w porządku, i udało się wychodzić tego fiata. Ale, dość dygresyj, wróćmy do bagażnika, hehe, jak rzekłby któryś to gangster z komedii kryminalnej. Wzielimy wtedy ogórków od babci mojej po mieczu, worek ziemniaków, ja wziąłem dwie książki o Alfreda Szklarskiego o Tomku i jego przygodach i jechaliśmy długie godziny na dacze do stryjka Antona. Stryjek miał córkę, córka miała koleżanki, które odwiedzały ją często, dlatego też, że odwiedziny kuzyna z dalekiej Polski robiły wrażenie i chciały zobaczyć, co to za cudak przyjechał. Wymykałem się z nimi na różne figle i psoty, w momentach gdy samogon Antona zmógł zarówno jego, jak i mojego staruszka. Niewieleśmy się mogli dogadać, bo oni ni w ząb po polsku, ja z ruskiego umiałem tylko "idi na huj", "suka blyat" i "paszoł won", co mój staruszek często powtarzał w domu, przez co zapamiętałem to lepiej niż wykłady moich nauczycielek z podstawówki . Nie przeszkadzało to nam jednak w poznawaniu, ujmijmy to, bliższym i bardziej intymnym. Na jednej z wiejskich potańcówek dorwałem się do Swiety, dałem jej zerwane na polu kwiety, ukłoniłem się, wziąłem za ręce i porwał nas wir mołdawskich, może rumuńskich, moze rosyjskich dźwięków, kto wie, czegóż to słuchano wtedy w tej odległej krainie www.youtube.com/watch?v=HR5zpFs7YpY
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 21:24:29 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 9, 2023 21:24:29 GMT 1
Tęsknie za Kim.
|
|