|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 20:51:18 GMT 1
nie odnosimy się do tożsamości z poprzednich edycji, ale jak dobrze poszukasz, to nawet ja na tym forum
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 20:52:14 GMT 1
Nie nie nie. Normalny miastowy nie odnosiłby się do listy ebenezera dla samego lania wody bo po prostu by mu się nie chciało. Twoje odniesienie było dla mnie absolutnie mafijne. I nie uciekaj od mojego ataku deprecjonując mój wkład w grę. to chyba mało miastowych w życiu widziałeś, bo Ci mogę kilkadziesiąt takich przykładów dać. Miastowych którzy myślą, zastanawiają się i poruszają tematy na mieście.
Wygodna, typowo mafijna strategia, żeby się akurat do tego przypierdolić
Daj jeden xD
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 20:52:23 GMT 1
Ej a z czego ma się tłumaczyć, z posta "parabole mafia, ale nie czytałem"? No właśnie nie ma z czego i to każdy kurwa widzi, więc poprawnie zadanym pytaniem byłoby: dlaczego taki luzak jak parabole nie wszedł w ten oczywisty żart i w ogóle nie chce na ten temat rozmawiać? Dzień dobry, kocham cię Już posmarowałem tobą chleb Dzień dobry, kocham cię Nie chcę cię z oczu stracić, więc Jeszcze więcej, jeszcze więcej, jeszcze więcej Dzień dobry, kocham cię Podzielimy dziś ten ogień na dwoje
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 9, 2023 20:52:47 GMT 1
Kłopoty kłopoty Juana
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 20:53:07 GMT 1
Ej a z czego ma się tłumaczyć, z posta "parabole mafia, ale nie czytałem"? No właśnie nie ma z czego i to każdy kurwa widzi, więc poprawnie zadanym pytaniem byłoby: dlaczego taki luzak jak parabole nie wszedł w ten oczywisty żart i w ogóle nie chce na ten temat rozmawiać? Wydawać odgłosów karetki też nie chciał. W przeciwieństwie do Leosi.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 9, 2023 20:54:20 GMT 1
No właśnie nie ma z czego i to każdy kurwa widzi, więc poprawnie zadanym pytaniem byłoby: dlaczego taki luzak jak parabole nie wszedł w ten oczywisty żart i w ogóle nie chce na ten temat rozmawiać? Wydawać odgłosów karetki też nie chciał. W przeciwieństwie do Leosi. Kawał chuja z tego Parabole.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 20:54:38 GMT 1
Anastazja wydawaj odgłosy Karetki.
Proszę to ważne.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:55:40 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 9, 2023 20:55:40 GMT 1
miasto: Jacek zagubiony
Mafia: Lepsza Parabole
dodam więcej jak nie będę na telefonie
ale to są moje myśli w tej chwili od tych których ja mogę zapamiętać jak pisze ten post xD
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 9, 2023 20:55:51 GMT 1
nie odnosimy się do tożsamości z poprzednich edycji, ale jak dobrze poszukasz, to nawet ja na tym forum To Ty zacząłeś się odnosić do przeszłości. Stawiasz za miastową "analizę przypadkowej listy na odpierdol". Nie było ona nikomu potrzebna. To było tak dziwnie z dupy wymyślone że za grosz w tym autentyczności i spontaniczności co powinno cechować początkową fazę gry.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 9, 2023 20:56:07 GMT 1
Anastazja to typ gracza, którego nie można linczować w L1!!!
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 20:56:36 GMT 1
Herolincz na Anastazji!!
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:57:51 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 9, 2023 20:57:51 GMT 1
Anastazja to typ gracza, którego nie można linczować w L1!!! Pełna zgoda, miejmy nadzieję, że jednak coś więcej napisze, jak ją zlinczujemy, to już nie napisze xd
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:58:15 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 9, 2023 20:58:15 GMT 1
shakeomat tez z miasta
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 20:58:23 GMT 1
Stephanie Frappart wyprowadziła obydwa zespoły na boisko. Za chwilę zaczynamy!
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 20:58:46 GMT 1
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 20:59:00 GMT 1
nie odnosimy się do tożsamości z poprzednich edycji, ale jak dobrze poszukasz, to nawet ja na tym forum To Ty zacząłeś się odnosić do przeszłości. Stawiasz za miastową "analizę przypadkowej listy na odpierdol". Nie było ona nikomu potrzebna. To było tak dziwnie z dupy wymyślone że za grosz w tym autentyczności i spontaniczności co powinno cechować początkową fazę gry. odezwał się, król spontanicznośic i autentyczności xd
Cieszę się, że tu z Wami jestem. Mam wielkie plany względem naszego osiedla. Przede wszystkim oczyszczę je z elementów przestępczych... Dobrze wiecie o kim mówię. Zamierzam ściśle współpracować z mieszkańcami i policją......... Kurde faja. Tak, pokaż nam jak będziesz eliminował mafię xddd
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 9, 2023 20:59:12 GMT 1
miasto: Jacek zagubiony Mafia: Lepsza Parabole dodam więcej jak nie będę na telefonie ale to są moje myśli w tej chwili od tych których ja mogę zapamiętać jak pisze ten post xD kto to lepsza?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 9, 2023 20:59:47 GMT 1
leosia, t9 wjechało
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 9, 2023 20:59:53 GMT 1
To Ty zacząłeś się odnosić do przeszłości. Stawiasz za miastową "analizę przypadkowej listy na odpierdol". Nie było ona nikomu potrzebna. To było tak dziwnie z dupy wymyślone że za grosz w tym autentyczności i spontaniczności co powinno cechować początkową fazę gry. odezwał się, król spontanicznośic i autentyczności xd
Cieszę się, że tu z Wami jestem. Mam wielkie plany względem naszego osiedla. Przede wszystkim oczyszczę je z elementów przestępczych... Dobrze wiecie o kim mówię. Zamierzam ściśle współpracować z mieszkańcami i policją......... Kurde faja. Tak, pokaż nam jak będziesz eliminował mafię xddd Właśnie to robię.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 20:59:54 GMT 1
Kondominium szwedzko-portugalskie pod polskim zarządem powierniczym kontra Szwedzi ze Sztokholmu.
|
|