parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 21:35:26 GMT 1
Parabolą zamkniętą jest namawianie JRR sadzącego mafijne posty by zamilkł, kiedy w każdym przypadku miastu opłaca się by dalej to robił. Zdecydowanie! A kto tak robi?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 21:35:44 GMT 1
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 9, 2023 21:35:55 GMT 1
Ale Ty miastu szkodzisz swoimi wypocinami.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 21:36:13 GMT 1
A ja mówię, że pomaga!
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 21:36:30 GMT 1
tak, najpierw w pierwszym poście pokazujesz, jak bardzo antagonizujesz się wobec mafii, bo Ty to będziesz atakował mafiozów a potem znajdujesz sobie jeden niewinny cel, którego podszczypujesz. Autentyczność i spontaniczność że ja pierdole xd Atakowanie pierwszego postu który był kreacyjny, to raz. Atakowanie za to że Cię dojechałem bo podpadłeś mi wymuszonym postem, to dwa. Pisanie o sobie w taki sposób tj. "niewinny cel" pachnie brzydko, to trzy. 3 x argument za Twoją mafijnością Pisanie właśnie w postach kreacyjnych, że będzie się eliminowało mafię to domena mafii, która chce pokazać że ja to w mafii nie jestem.
Przypominam, że mój głos na Ciebie odbył się przed Twoją tanią zaczepką, manipulatorze.
Pachnie oczywiście znacznie lepiej, niż zarzucanie komuś braku autentyczności i spontaniczności po twoich postach.
Co za manipulant, ja pierdolę.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 21:37:22 GMT 1
Ale Ty miastu szkodzisz swoimi wypocinami. Lądujesz na półce: Nadęty bubekPostawię Cię zaraz obok norweskiego bubka, żebyście mogli sobie pogadać na tym samym poziomie!
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 9, 2023 21:37:30 GMT 1
Parabolą zamkniętą jest namawianie JRR sadzącego mafijne posty by zamilkł, kiedy w każdym przypadku miastu opłaca się by dalej to robił. Zdecydowanie! A kto tak robi? a kto zwraca uwagę J.E. Janowi Romanowi, że milczenie jest złotem?
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 9, 2023 21:38:02 GMT 1
Co się tak pieklisz?
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 21:38:07 GMT 1
Stankiewicz znowu gra na MVP
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 21:38:25 GMT 1
Zdecydowanie! A kto tak robi? a kto zwraca uwagę J.E. Janowi Romanowi, że milczenie jest złotem? A czy jakbym był w mafii to nie zwróciłbym mu przypadkiem uwagi na mafijnym?
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 21:38:29 GMT 1
nigdzie się nie piekle, oc znowu manipulujesz
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 9, 2023 21:38:53 GMT 1
Sam Losco musi mieć wroga od samego początku. Pomaga to w rozwoju fabuły gry.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 21:39:01 GMT 1
Stankiewicz ląduje również na półce:
Retard
Postawię Cię zaraz obok Riquelme, żebyście sobie razem pogadali na poziomie!
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 9, 2023 21:39:51 GMT 1
a kto zwraca uwagę J.E. Janowi Romanowi, że milczenie jest złotem? A czy jakbym był w mafii to nie zwróciłbym mu przypadkiem uwagi na mafijnym? O ile on by na tym mafijnym w ogóle był.
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 9, 2023 21:40:24 GMT 1
nigdzie się nie piekle, oc znowu manipulujesz "Ja pierdolę" świadczy o pewnego rodzaju frustracji. Nie jest to jeszcze etap dnia w którym jako niewinny miastowy możesz czuć frustrację w związku zbliżającym się linczem. Skąd więc w Tobie to zwątpienie zdenerowanie?
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 9, 2023 21:41:16 GMT 1
Parabole u mnie za to na półce:
Przerost formy nad treścią.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 9, 2023 21:42:08 GMT 1
Legia to chuje a Lech mistrz Polski.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 9, 2023 21:43:06 GMT 1
Z ciekawostek polecam poziom komunikowania się Pijo i Riquelme.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 21:43:18 GMT 1
A czy jakbym był w mafii to nie zwróciłbym mu przypadkiem uwagi na mafijnym? O ile on by na tym mafijnym w ogóle był. A czy czasem nie byłoby wtedy na rękę mafii, żeby plótł i się wystawiał? Stankiewicz ląduje na półce Przegląd pola: 1Postawię Cię obok Sama Loski żebyście sobie razem pogadali.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 21:44:31 GMT 1
Parabole u mnie za to na półce: Przerost formy nad treścią. Gdyż nie ma ucieczki przed gębą, jak tylko w inną gębę, a przed człowiekiem schronić się można jedynie w objęcia innego człowieka. Przed pupą zaś w ogóle nie ma ucieczki.
|
|