|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 9, 2023 21:44:38 GMT 1
Jak często analizoliderowanie doprowadzało do szybkiego linczowania?
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 21:44:39 GMT 1
nigdzie się nie piekle, oc znowu manipulujesz "Ja pierdolę" świadczy o pewnego rodzaju frustracji. Nie jest to jeszcze etap dnia w którym jako niewinny miastowy możesz czuć frustrację w związku zbliżającym się linczem. Skąd więc w Tobie to zwątpienie zdenerowanie? zwątpienie w Twój poziom inteligencji, nic więcej
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 21:44:49 GMT 1
Gracz Parabole: "Co to ma znaczyć, że zagłosowałeś przeciwko mnie? Nie miałem żadnego powodu, aby podejrzewać, że jestem mafią! Dlaczego nie zagłosowałeś na kogoś bardziej podejrzanego?"
Gracz Andrzej Stankiewicz: "Nie rób z siebie ofiary. Patrząc na twoje zachowanie i sposoby głosowania, byłeś jednym z moich głównych podejrzanych. Nie jestem w stanie pozwolić, aby osoby takie jak ty pozostawały w grze i sabotowały nasze wysiłki w wyeliminowaniu mafii."
Gracz Parabole: "Nie ma żadnych dowodów na to, że jestem mafią! Po prostu grasz w sposób przewrotny i próbujesz ukryć swoje podejrzenia za pretekstem, że jestem podejrzany."
Gracz Andrzej Stankiewicz: "Nie rozumiesz chyba, jak działa mafia. Często to, co wydaje się oczywistym dowodem, jest tylko pułapką. Ale ktoś musi podjąć decyzję i ryzyko, aby wygrać tę grę. Ja byłem gotowy podjąć to ryzyko i zagłosować przeciwko tobie."
Gracz Parabole: "Nie jestem zadowolony z twojego podejścia. Uważam, że to niestosowne i nielogiczne. Ale nie mam wyboru, muszę zaakceptować wynik głosowania."
Gracz Andrzej Stankiewicz: "To właśnie tak działa mafia. Musisz być gotowy na wszystko, w każdej chwili. Ale ciesz się, że jesteś jeszcze przy życiu i masz szansę na wygraną. Teraz czas działać i zrobić coś, abyśmy mogli pokonać mafię."
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 21:45:34 GMT 1
Riquelme wygląda jakby nie grał sto lat i nie chciał szybko odpaść.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 21:45:45 GMT 1
Albo dygał bo jest w mafii pierwszy raz od stu lat.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 21:46:14 GMT 1
Gracz Parabole: "Co to ma znaczyć, że zagłosowałeś przeciwko mnie? Nie miałem żadnego powodu, aby podejrzewać, że jestem mafią! Dlaczego nie zagłosowałeś na kogoś bardziej podejrzanego?" Gracz Andrzej Stankiewicz: "Nie rób z siebie ofiary. Patrząc na twoje zachowanie i sposoby głosowania, byłeś jednym z moich głównych podejrzanych. Nie jestem w stanie pozwolić, aby osoby takie jak ty pozostawały w grze i sabotowały nasze wysiłki w wyeliminowaniu mafii." Gracz Parabole: "Nie ma żadnych dowodów na to, że jestem mafią! Po prostu grasz w sposób przewrotny i próbujesz ukryć swoje podejrzenia za pretekstem, że jestem podejrzany." Gracz Andrzej Stankiewicz: "Nie rozumiesz chyba, jak działa mafia. Często to, co wydaje się oczywistym dowodem, jest tylko pułapką. Ale ktoś musi podjąć decyzję i ryzyko, aby wygrać tę grę. Ja byłem gotowy podjąć to ryzyko i zagłosować przeciwko tobie." Gracz Parabole: "Nie jestem zadowolony z twojego podejścia. Uważam, że to niestosowne i nielogiczne. Ale nie mam wyboru, muszę zaakceptować wynik głosowania." Gracz Andrzej Stankiewicz: "To właśnie tak działa mafia. Musisz być gotowy na wszystko, w każdej chwili. Ale ciesz się, że jesteś jeszcze przy życiu i masz szansę na wygraną. Teraz czas działać i zrobić coś, abyśmy mogli pokonać mafię." Po chuj powstał ten post?
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 21:46:47 GMT 1
Gracz Parabole: "Co to ma znaczyć, że zagłosowałeś przeciwko mnie? Nie miałem żadnego powodu, aby podejrzewać, że jestem mafią! Dlaczego nie zagłosowałeś na kogoś bardziej podejrzanego?" Gracz Andrzej Stankiewicz: "Nie rób z siebie ofiary. Patrząc na twoje zachowanie i sposoby głosowania, byłeś jednym z moich głównych podejrzanych. Nie jestem w stanie pozwolić, aby osoby takie jak ty pozostawały w grze i sabotowały nasze wysiłki w wyeliminowaniu mafii." Gracz Parabole: "Nie ma żadnych dowodów na to, że jestem mafią! Po prostu grasz w sposób przewrotny i próbujesz ukryć swoje podejrzenia za pretekstem, że jestem podejrzany." Gracz Andrzej Stankiewicz: "Nie rozumiesz chyba, jak działa mafia. Często to, co wydaje się oczywistym dowodem, jest tylko pułapką. Ale ktoś musi podjąć decyzję i ryzyko, aby wygrać tę grę. Ja byłem gotowy podjąć to ryzyko i zagłosować przeciwko tobie." Gracz Parabole: "Nie jestem zadowolony z twojego podejścia. Uważam, że to niestosowne i nielogiczne. Ale nie mam wyboru, muszę zaakceptować wynik głosowania." Gracz Andrzej Stankiewicz: "To właśnie tak działa mafia. Musisz być gotowy na wszystko, w każdej chwili. Ale ciesz się, że jesteś jeszcze przy życiu i masz szansę na wygraną. Teraz czas działać i zrobić coś, abyśmy mogli pokonać mafię." Po chuj powstał ten post? +1
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 21:47:15 GMT 1
Bo mnie rozbawiła ich kłótnia.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 9, 2023 21:48:01 GMT 1
Swoją drogą ciekawe, że za każdym razem gdy jestem niewinny słyszę, że jestem nadętym bucem
|
|
|
Post by ye on Mar 9, 2023 21:48:21 GMT 1
Uważajcie na fałszywych proroków.
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 21:48:32 GMT 1
Swoją drogą ciekawe, że za każdym razem gdy jestem niewinny słyszę, że jestem nadętym bucem może to prawda xd
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 9, 2023 21:48:43 GMT 1
"Ja pierdolę" świadczy o pewnego rodzaju frustracji. Nie jest to jeszcze etap dnia w którym jako niewinny miastowy możesz czuć frustrację w związku zbliżającym się linczem. Skąd więc w Tobie to zwątpienie zdenerowanie? zwątpienie w Twój poziom inteligencji, nic więcej Marny z Ciebie z człowiek.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 21:49:05 GMT 1
Swoją drogą ciekawe, że za każdym razem gdy jestem niewinny słyszę, że jestem nadętym bucem A co słyszysz, gdy jesteś winny?
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 21:49:05 GMT 1
zwątpienie w Twój poziom inteligencji, nic więcej Marny z Ciebie z człowiek. podły z ciebie manipulator
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 9, 2023 21:49:13 GMT 1
Swoją drogą ciekawe, że za każdym razem gdy jestem niewinny słyszę, że jestem nadętym bucem Mafijna linijka jakby co.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 21:49:28 GMT 1
zwątpienie w Twój poziom inteligencji, nic więcej Marny z Ciebie z człowiek. Ale jest w mafii czy nie?
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 9, 2023 21:50:15 GMT 1
Swoją drogą ciekawe, że za każdym razem gdy jestem niewinny słyszę, że jestem nadętym bucem A co słyszysz, gdy jesteś winny? na ogół najgłupszą obronę mojej osoby jaka może powstać czyli "po co mafiozo miałby to robić?"
|
|
|
Post by romangmerke on Mar 9, 2023 21:50:20 GMT 1
Szanowni Państwo, czytam te dziesiątki (niedługo to będą setki !) waszych postów i nie mogę wyjśc ze zdziwienia , jak szybko, wy, młodzi, jesteście w stanie prowadzić te paplaniny. Zupełnie jak moja, była już na szczęście, dziewczyna z Podkarpacia, której śpiewałem czule do uszka, by następnie dobierać się do jej pępuszka (hej, muszko, to do ciebie mrugam zalotnie).
Śpiewałem jej pięknie góralskie piosenki, takie jak ta:
a ona mruczała zadowolona i wlepiała we mnie te jej śliczne brązowe ślipia, ech, gdyby tylko tak nie paplała, to może wypasałbym jej teraz owce na hali i wdychał świeżutkie powietrze, zamiast dychać od smogu.
Co do "Pod Jarowem", to trzeba chyba stanowczo napisać: Jaworek do Tworek! Cóżto, za miglans, mąciciel i intrygant, chrysta panie ! kolegów to Pan tutaj nie znajdzie, panie Jacku
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 21:50:22 GMT 1
Bo w chuju mam jaki z niego człowiek, liczy się tylko CEL.
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 9, 2023 21:50:26 GMT 1
Andrzej Stankiewicz puszcza brzydkie bąki.
|
|