parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 1:09:27 GMT 1
romangmerke (wiem, że cię prawdopodobnie nie ma, ale ja nie wiem, czy będę potem, a powiadomienia dostaniesz, więc się odnieś proszę): czemu zagłosowałeś wczoraj na Taco, skoro jak sam piszesz, nie miałeś go nawet za winnego? Oddałem zatem głos na Hemingwaya, gdyż gra zwyczajnie słabo. Nie sądzę, że mafijnie, bo któżby tak grał? Miało go nie być, był, miał coś czytać, nie czytał, miał coś pisał, pisał głupoty ! Jednak było to najmniejsze zło, jakie mogłem wtedy wymyślić. Gra raczej jak nieroztropny, swieży miastowy w wieku mojej córy, ale strzeż jej, Boże, przed takimi smarkaczkami! Taco dalej nie przekonuje nic a nic (uniewinnianie ye, serio?), czekam na tę 22, bo jutro może być jedno dzień sądu ostatecznego. I to nie tak, że nie miałeś podejrzanych, bo miałeś. Całą dotychczasową grę podszczypywałeś Ye, miałeś też paru innych kandydatów: mafiacorner.boards.net/post/29201/thread (na dole posta) mafiacorner.boards.net/post/29258/thread (wymieniasz go w liście podejrzanych razem z windmilem i Anastazią) mafiacorner.boards.net/post/29316/threadPotem wysyłasz głos na Rojta, nie wspominając o nim wcześniej, no ale wiadomo, zwróciłeś na coś uwagę u niego, zdarza się. Ale tutaj już: mafiacorner.boards.net/post/29465/threadpiszesz, że możesz zmienić na Taco jak będzie "popiardywał". I w końcu zmieniasz na Taco. Ale w swoim ostatnim poście twierdzisz, że masz go za niewinnego, chociaż nie do końca cię przekonuje - a jednym z argumentów jest to, że ten uniewinniał Ye. Czy jak wysyłałeś swój głos myślałeś, że Taco jest winny? Jeśli tak, to kiedy zmieniłeś zdanie na jego temat? Co cię przekonało? I czemu nie głosowałeś na Ye, skoro od początku w niego uderzałeś? Zmieniłeś zdanie co do niego, czy dalej masz za winnego? nie no ale jak typ może jednocześnie a) prowadzić dyskusję na pięć fajerek o tym, że snajper mafijny ma dwa strzały b) nie wiedzieć co z użyciem kamizelki co dwa dni c) wytknąć martwemu braki w rozumowaniu d) pamiętać o tym, że nie ma być opisów mordu: nie muszą być, bo to wskazywałoby czy zabiła mafia czy snajper O ile mi wiadomo, wręcz nie może być w tej edycji. Żenada, wiem, ale co zrobić. Źródło: discord. jednocześnie cała jego merytoryczna aktywność się ograniczyła do dwudniowego czytania postów JRR zaczął o 10:35 10 marca jak napisał, że czyta JRR, był aktywny aż do 1:18 (post powyżej), a potem wstał o 5 rano i powiedział, że idzie czytać JRR XD no ni chuja mi się to nie spina ja przeczytałem właśnie posty JRR w pięć minut
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 1:09:59 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 1:09:59 GMT 1
Jak na moje Wiadomo, Taco, Zmarźlik, Ye mogą się napierdalać o przetrwanie jutro. podoba mi się ten pomysł. Robimy igrzyska śmierci
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 1:12:09 GMT 1
romangmerke (wiem, że cię prawdopodobnie nie ma, ale ja nie wiem, czy będę potem, a powiadomienia dostaniesz, więc się odnieś proszę): czemu zagłosowałeś wczoraj na Taco, skoro jak sam piszesz, nie miałeś go nawet za winnego? I to nie tak, że nie miałeś podejrzanych, bo miałeś. Całą dotychczasową grę podszczypywałeś Ye, miałeś też paru innych kandydatów: mafiacorner.boards.net/post/29201/thread (na dole posta) mafiacorner.boards.net/post/29258/thread (wymieniasz go w liście podejrzanych razem z windmilem i Anastazią) mafiacorner.boards.net/post/29316/threadPotem wysyłasz głos na Rojta, nie wspominając o nim wcześniej, no ale wiadomo, zwróciłeś na coś uwagę u niego, zdarza się. Ale tutaj już: mafiacorner.boards.net/post/29465/threadpiszesz, że możesz zmienić na Taco jak będzie "popiardywał". I w końcu zmieniasz na Taco. Ale w swoim ostatnim poście twierdzisz, że masz go za niewinnego, chociaż nie do końca cię przekonuje - a jednym z argumentów jest to, że ten uniewinniał Ye. Czy jak wysyłałeś swój głos myślałeś, że Taco jest winny? Jeśli tak, to kiedy zmieniłeś zdanie na jego temat? Co cię przekonało? I czemu nie głosowałeś na Ye, skoro od początku w niego uderzałeś? Zmieniłeś zdanie co do niego, czy dalej masz za winnego? nie no ale jak typ może jednocześnie a) prowadzić dyskusję na pięć fajerek o tym, że snajper mafijny ma dwa strzały b) nie wiedzieć co z użyciem kamizelki co dwa dni c) wytknąć martwemu braki w rozumowaniu d) pamiętać o tym, że nie ma być opisów mordu: O ile mi wiadomo, wręcz nie może być w tej edycji. Żenada, wiem, ale co zrobić. Źródło: discord. jednocześnie cała jego merytoryczna aktywność się ograniczyła do dwudniowego czytania postów JRR zaczął o 10:35 10 marca jak napisał, że czyta JRR, był aktywny aż do 1:18 (post powyżej), a potem wstał o 5 rano i powiedział, że idzie czytać JRR XD no ni chuja mi się to nie spina ja przeczytałem właśnie posty JRR w pięć minut typ nie ma powiązań poza tym, że nie lubi ye, ale go nie oskarża każde głosowanie poszedł z większością głos na riquelme jako przedostatni (potem był Jasiu minutę przed) głos na windmilla 8:47
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 1:12:33 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 1:12:33 GMT 1
Jutro rano trzeba ogłosić, że nocna rada mafijnych wyjebancow ogłosiła co następuje:
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 1:13:07 GMT 1
Nie, Zmarzlika zostawiamy i czekamy, co się wydarzy. Taco, Anastazja i Wiadomy. To jest trójka na jutro. I niech się dzieje. Jak nic wyjątkowego się nie wydarzy, to zaczniemy w kolejności alfabetycznej. 🙂
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 1:13:42 GMT 1
igrzyska ye - wiadomojaki mi odpowiadają w 100%
Spóźnialski Jasiu, a ja mam taką prośbę do Ciebie, czy jesteś w stanie zacząć oddawać głosy wcześniej niż na minutę przed linczem jeśli sytuacja tego nie wymaga? Pomijam Pijo w tym oczywiście.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 1:14:00 GMT 1
tjaaa, bralam prysznic i zdalam sobie sprawe jaka ze mnie ZŁOTAMEBA najgorzej ze juz capibara mi wypomnial ze moja mafia ma 8 osob a nikt nawet nie zwrocil na to uwagi faktycnzie mnie nikt nie czyta lol
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 1:14:28 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 1:14:28 GMT 1
Alfabetycznie? No tego jeszcze nie grali
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 1:14:55 GMT 1
Nie, Zmarzlika zostawiamy i czekamy, co się wydarzy. Taco, Anastazja i Wiadomy. To jest trójka na jutro. I niech się dzieje. Jak nic wyjątkowego się nie wydarzy, to zaczniemy w kolejności alfabetycznej. 🙂 nie zgadzam się na to, chujowa trójka i wszystko się rozmyje. zmarzlik jeśli nic nie napisze, to i tak odpada, oszczędzając kłopotu snajperowi. igrzyska wiadomojaki - ye są idealną opcją. anastazja to oddzielny temat, ale nie rozumiem jak w tym momencie można forsować taco.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 1:15:32 GMT 1
no to jutro skracam liste i tyle, czas troche nad tym podumac
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 1:15:44 GMT 1
tjaaa, bralam prysznic i zdalam sobie sprawe jaka ze mnie ZŁOTAMEBA najgorzej ze juz capibara mi wypomnial ze moja mafia ma 8 osob a nikt nawet nie zwrocil na to uwagi faktycnzie mnie nikt nie czyta lol Czyli moja mafia aktualna? Zakladajac 6 mafii to: Wiadomo, niewinny Ye Spóźnialski Jasiu Mucha Zmarzlik Pijo Minus dodac - Jana Ewangeliste i Leosie tam anastazja kurwa o riquelme zapomniałaś? i juanie? co ty wyprawiasz ciotko Ana, bo zaraz jednak zmienię zdanie w Twojej kwestii.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 1:16:24 GMT 1
w ogóle jakim cudem ktokolwiek slucha Jana? xD koles przemyka cała gre, umywa rece od jakiejkolwiek decyzji, nic nie pokazuje i w ogole gierka na tym poziomie, a teraz chce sobie ustalac igrzyska smierci xD
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 1:16:51 GMT 1
Jeśli taka będzie wola rady, mogę przystać na takie igrzyska i dam głos na Wiadomego.
A czym się niby Taco wybielił?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 1:17:00 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 1:17:00 GMT 1
igrzyska ye - wiadomojaki mi odpowiadają w 100% Spóźnialski Jasiu, a ja mam taką prośbę do Ciebie, czy jesteś w stanie zacząć oddawać głosy wcześniej niż na minutę przed linczem jeśli sytuacja tego nie wymaga? Pomijam Pijo w tym oczywiście. teraz już mogę, bo napisałem kogo podejrzewam
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 1:17:04 GMT 1
pomysł Jana został zbojkotowany
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 1:17:56 GMT 1
Jeśli taka będzie wola rady, mogę przystać na takie igrzyska i dam głos na Wiadomego. A czym się niby Taco wybielił? no ale Ty do rady nie należysz, wiem ze lubisz takie klimaty, ale lepiej daj sobie siana chyba ze chcesz solo 1v1 jbc ja sie tam pchac tez nie bede
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 1:19:04 GMT 1
w ogóle jakim cudem ktokolwiek slucha Jana? xD koles przemyka cała gre, umywa rece od jakiejkolwiek decyzji, nic nie pokazuje i w ogole gierka na tym poziomie, a teraz chce sobie ustalac igrzyska smierci xD Wszystko Ci się miesza, dziecko.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 1:19:05 GMT 1
dobra ide spac i nadrabiac ten sen bo o 6 pobudka a widze ze pierdole kocopoly
dzieki miasto ze pjiok poszedl a nie zmarzlik, prawidłowo
aaa
i ciesze sie ze sie ucze skilla bo moja analizka Roja to byla jednak pycuś glancus, POSTEPY
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 1:21:51 GMT 1
Jeśli taka będzie wola rady, mogę przystać na takie igrzyska i dam głos na Wiadomego. A czym się niby Taco wybielił? no ale Ty do rady nie należysz, wiem ze lubisz takie klimaty, ale lepiej daj sobie siana chyba ze chcesz solo 1v1 jbc ja sie tam pchac tez nie bede
Nie należę? No nie może być.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 1:28:02 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 1:28:02 GMT 1
Co jest bardziej prawdopodobne: Mafia daje kamizelkę niewinnemu Zmarzlikowi czy to, że snajper nie oddaje strzału ?
|
|