|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 13, 2023 11:41:13 GMT 1
Rozwadnianie grona podejrzanych służy mafii.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 11:41:30 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 11:41:30 GMT 1
Yesik, to nieprawda, no hard feelings, nawet jakbym Cię nie lubił ale uważałbym że jesteś w mieście, to atakowanie Ciebie byłoby poniżej godności. Ale ja Cię lubię tylko myślę że jesteś trochę mafiuszka.
Nie podobają mi się przede wszystkim: a) glonobicie b) niespójności logiczne, które wrzucamy razem z Faworkiem c) brak wpływu na rozgrywkę d) śmierć gmerke e) interakcje z Wiadomojakim
Na pewno jesteś równy gość, ale no, możliwe że jesteś tym równym gościem w mafii.
Wiadomojaki jest trochę podobny, ale on się prześlizguje w zanurzeniu, a Ty krucafuks tak żeby być tużtuż nad powierzchnią.
Ja nie wykluczam że możecie być razem winni, bo to wołanie Wiadomojakiego 'ZWROCCIE NA MNIE UWAGĘ NIE JESTEM GLONEM' przed glonobiciem które wywolales z Aną jest dziwne, no ale fajnie jakbyście w ogóle porozmawiali razem o czymś innym niż zarzutka na snajpera mafii strzelającego co drugi dzień.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 11:42:53 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 11:42:53 GMT 1
Dodatkowo martwi mnie to zostawianie Zmarzlika. A co jeżeli tam jest snajper? Zostawianie go to byłaby tragedia. Jeżeli uznamy, że on jest "niewinny" i się sfoszył - to i tak z niego wartość jest zerowa, a nawet odwrotnie - ujemna. Więc i tak powinnniśmy go linczować, tak? A jeżeli jest ktoś kogo powinniśmy linczować, nie powinnismy tego zrobic szybciej niz lepiej? Martwi mnie to, bo jeszcze wyjdzie ze jezeli Zmarzlik to mafia - to mafia go sobie ladnie uratuje tymi wszystkimi watpliwosciami. Sam fakt ze on sie schowal i nie wychyla głowy - daje mi kompletne wrazenie, ze jest mafią. I on pewnie sobie zdaje sprawe, ze jego taktyka działa. I wchodzimy tutaj na wyzszy poziom cynizmu. Miastowy, który zostaje zostawiony. Miastowy, który ma poparcie sporej ilosci miastowych, by go zostawic. Miastowy, wobec ktorego duzo miastowych chce uważać, że jest on niewinny... nie siedziałby po prostu z zalozonymi rekoma obok rozgrywki. Chcialby jakkolwiek pomóc, zwłaszcza ze pomagałby chociażby dla tych miastowych, którzy w niego wierzą. Nie pomagałby na siłe miastu, wbrew miastu. Jak ja w poprzedniej edycji w pewnym krytycznym momencie robiłem.
Dla mnie ta sytuacja jest kuriozalna, i jezeli nie wytłuszczycie mi powodów czemu on jest niewinny albo czemu nie ma go sensu linczowac - jestem za tym by go zlinczować, póki miasto jeszcze ma zdecydowana wiekszosc w Miescie i mafia nie moze nas tak łatwo wyjebać, a warto dodać, że 4 najwazniejszych mafiozów jest ciagle w miescie, prawdopodobnie 2 wsród aktywów, pewnie jakos wajchujacych (a przynajmnej wole tak zakladac). Anka przestań gadać kocopoły bo zacznę wierzyć że robisz to specjalnie. Jak w Zmarzliku jest snajper to i tak zdechnie przed możliwością strzału czyli jutro. Gość nielinczowalny, postaraliśmy się z Jackiem żeby to wytłumaczyć, a Ty dalej swoje jak z tymi glonami.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 11:43:12 GMT 1
Ye brudne chwyty Jasiu dalej bardziej zielony, niż czerwony Brudne to jest wrzucenie mnie przed mucha bez ucha Kiedy mucha dostaje startowe 50% na niewinność i można jej dodać z 5 za to ze ma wyjebane w rozgrywkę Jeżeli ktoś dopuszcza moją winę i klasyfikuje moją niewinność na niżej niż to 55% to nie można tego nazwać inaczej niż fatalnym rozumieniem gry ty no ale dlaczego? nie trzeba długo szukać, tylko spojrzeć na 2 edycje wstecz i se popatrzeć na takiego Frasera, a potem np. na Orbisona np. jakie widzisz różnice w tej sytuacji do sytuacji mucha - ye?
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 11:44:26 GMT 1
Rozwadnianie grona podejrzanych służy mafii. Dobrze, żeśmy go nie rozwodnili w poprzedniej edycji, bo by mafia wygrała, uff A nie, czekaj
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 13, 2023 11:49:23 GMT 1
Inaczej się gra jak jest 2 mafiozów a inaczej jak jest 4. Jak sobie na tapet wrąbiesz teraz 5 graczy to mafia zawsze tak to rozegra, że poleci miastowy.
Ja bym szukał mafii w gronie: Wiadomo,niewinny, Taco, Anastazja, Capibara, Ye ale nie będę ich wszystkich wrzucał na tapet, bo z tego gówno wyniknie.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 11:50:57 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 11:50:57 GMT 1
ja się zadziwiająco zgadzam ze Stankiewiczem w ostatnim czasie
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 11:51:38 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 11:51:38 GMT 1
Niewinny i ye zgoda, taco imo nie, Anastazja nie wiem. Capibara jak dobrze pójdzie to padnie dzisiaj za aktywność.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 11:52:32 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 11:52:32 GMT 1
Jeżeli ye jest winny to nie szukałby tak przyjaciela w drugim winnym jak robi to z taco imo
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 11:53:03 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 11:53:03 GMT 1
nie wiem, Taco jest w ogóle poza ramami
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 11:53:44 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 11:53:44 GMT 1
wczoraj mi mocno zaplusował ale jak kiedyś nie będzie koncepcji to trzeba się przyjrzeć
nie wszystko da się zwalić na inny styl i debiut
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 11:56:05 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 11:56:05 GMT 1
Brudne to jest wrzucenie mnie przed mucha bez ucha Kiedy mucha dostaje startowe 50% na niewinność i można jej dodać z 5 za to ze ma wyjebane w rozgrywkę Jeżeli ktoś dopuszcza moją winę i klasyfikuje moją niewinność na niżej niż to 55% to nie można tego nazwać inaczej niż fatalnym rozumieniem gry ty no ale dlaczego? nie trzeba długo szukać, tylko spojrzeć na 2 edycje wstecz i se popatrzeć na takiego Frasera, a potem np. na Orbisona np. jakie widzisz różnice w tej sytuacji do sytuacji mucha - ye? Frasera oceniłbym dokładnie tak samo jak tą muchę a Orbisona niżej niż jego i dlatego tymi rękoma co do was pisze wrzucałem go w lincz przed glonem Ale jedynym argumentem w moją stronę i porównaniu do tej sytuacji jest to, że sprzeniewierzam się swojej właśnej logice Co w przyszłości będziecie przyjmować jako przejaw naturalności a nie winy. Z reszta tak było zawsze i zostało zapomniane. To mafia gra od linijki i nie schodzi z drogi którą sobie wyznaczyło. Ja jestem pełen wątpliwości i 2 dni temu skurwiłem własną logikę co przypominam BYŁO SŁUSZNE
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 12:00:25 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 12:00:25 GMT 1
kto jest według Was największym ślizgaczem powyżej planktonu? to znaczy, czytacie jego posty ale widzicie, że to nie posuwa rozgrywki w żadną stronę, nic się tam konstruktywnego nie dzieje
ja bym powiedział
1. Ewangelista - wygląda jakby chciał popisać na eroczacie, a nie grać w mafię; 2. Wiadomojaki - nie wszystko da się wytłumaczyć wchodzeniem w rozgrywkę z rozpędu siedem odrębnych razy; 3. ye - dużo już zostało powiedziane; 4. Jill? chyba najbardziej się stara z tego grona
i to powinno być prawdziwe glonobicie a nie kurcze windmill
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 12:03:19 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 12:03:19 GMT 1
ty no ale dlaczego? nie trzeba długo szukać, tylko spojrzeć na 2 edycje wstecz i se popatrzeć na takiego Frasera, a potem np. na Orbisona np. jakie widzisz różnice w tej sytuacji do sytuacji mucha - ye? Frasera oceniłbym dokładnie tak samo jak tą muchę a Orbisona niżej niż jego i dlatego tymi rękoma co do was pisze wrzucałem go w lincz przed glonem Ale jedynym argumentem w moją stronę i porównaniu do tej sytuacji jest to, że sprzeniewierzam się swojej właśnej logice Co w przyszłości będziecie przyjmować jako przejaw naturalności a nie winy. Z reszta tak było zawsze i zostało zapomniane. To mafia gra od linijki i nie schodzi z drogi którą sobie wyznaczyło. Ja jestem pełen wątpliwości i 2 dni temu skurwiłem własną logikę co przypominam BYŁO SŁUSZNE ale co to za słuszność postafactum? przecież w momencie podejmowania tej decyzji nie mogłeś o tym wiedzieć nie będąc w mafii ja bym Cię bardziej zielenił jakbyś zrobił to w co wierzysz i perorujesz nawet jakby się okazało że nie miałeś racji a Ty wychodzisz z argumentem że wszechwiedza prefact jest git bardzo mafijna argumentacja
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 12:04:05 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 12:04:05 GMT 1
+1 Parabole, ale Jill chociażby za poranną analizę na Ewangelistę ma ode mnie immunitet obecnie
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 12:04:39 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 12:04:39 GMT 1
no i błąd numer jeden - miastowy który kurwi logikę próbuje to wytłumaczyć przed tym jak to zrobi albo od razu po
a Ty zacząłeś się tłumaczyć jak ktoś Cię wywołał do tablicy
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 12:08:36 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 12:08:36 GMT 1
generalnie linia obrony ye opiera się na wicierozumicie sami tak robicie i generalnie wszyscy chuj
no właśnie niwimy i nie rozumiemy
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 12:09:56 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 12:09:56 GMT 1
Bo uważam was za ludzi rozsądnych i zejście z kandydata na lincz pomimo wyciągnięcia dwóch argumentów za jego winą nie powinno być w ogóle tłumaczone
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 12:11:42 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 12:11:42 GMT 1
Bo nie mam prawa otwierać żadnej z tego typu list u miastowego który czyta i rozumie grę. Tymbardziej kiedy głównym argumentem w moją stronę jest wczorajsze sprzeniewierzenie się własnej analizie w wyniki czego padł glon zamiast księdza. Ja metodą eliminacji zostawiam na tą chwile taką grupkę. Nie potrafię uniewinnić z niej nikogo, a zobaczymy czy będę w stanie znaleźć argumenty przemawiające za winą. co to znaczy że padł glon zamiast księdza dzięki Twojemu przesunięciu? ksiądz też ostatecznie padł, jaki to jest argument skoro przed mordem mafii tylko Takos cokolwiek w jego stronę o księdzowanie podejrzewał też się tego spodziewałeś?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 12:12:19 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 12:12:19 GMT 1
Nie mów za ogół, bo najbardziej nie wiesz i nie rozumiesz Ty
I jakaś mafia do Ciebie dołączy
|
|