|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 10:02:41 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 10:02:41 GMT 1
i podsumowanie Reda podbija ze im dluzej las w tym gorzej, a Ye zmienia koncepcje grania codziennie, za oc dzisiaj juz przepraszal... zreszta z wlasnej inicjatywy, miekko mu sie zrobilo? O czym tu mowa? Ja za coś przepraszałem?
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 13, 2023 10:50:06 GMT 1
Dobra. W zasadzie wiadomo,niewinny sam w pewnym momencie prosił, by ktoś wziął go na tapet. Poczytałem pobieżnie jego posty i z nich nic nie wynika, zero szukania mafii, co najwyżej usprawiedliwienie swojej takiej a nie innej gry i rozważania na temat tego, czy inni robią coś sensownie.
Zważywszy na potencjał tego gracza i jego kompletny brak zaangażowania w to, by tę rozgrywkę w jakikolwiek sposób pociągnąć, mój dzisiejszy głos na niego.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 11:08:42 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 11:08:42 GMT 1
Dobra. W zasadzie wiadomo,niewinny sam w pewnym momencie prosił, by ktoś wziął go na tapet. Poczytałem pobieżnie jego posty i z nich nic nie wynika, zero szukania mafii, co najwyżej usprawiedliwienie swojej takiej a nie innej gry i rozważania na temat tego, czy inni robią coś sensownie. Zważywszy na potencjał tego gracza i jego kompletny brak zaangażowania w to, by tę rozgrywkę w jakikolwiek sposób pociągnąć, mój dzisiejszy głos na niego. Dokładnie tą samą argumentacje można podpiąć pod spóźnialski Jasiu tudzież szejkomat I zaskakuje mnie ta argumentacja w Twoim wykonaniu
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 11:14:00 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 11:14:00 GMT 1
Dobra. W zasadzie wiadomo,niewinny sam w pewnym momencie prosił, by ktoś wziął go na tapet. Poczytałem pobieżnie jego posty i z nich nic nie wynika, zero szukania mafii, co najwyżej usprawiedliwienie swojej takiej a nie innej gry i rozważania na temat tego, czy inni robią coś sensownie. Zważywszy na potencjał tego gracza i jego kompletny brak zaangażowania w to, by tę rozgrywkę w jakikolwiek sposób pociągnąć, mój dzisiejszy głos na niego. Dokładnie tą samą argumentacje można podpiąć pod spóźnialski Jasiu tudzież szejkomat I zaskakuje mnie ta argumentacja w Twoim wykonaniu nie dziwię się że akurat Pan go broni.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 11:14:13 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 11:14:13 GMT 1
Gdzie ja usprawiedliwiam taką a nie inną swoją grę
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 13, 2023 11:18:34 GMT 1
Ye - zawsze mogę zmienić na Ciebie, za tę akcję z ucieczką od głosu na Rojta dwa dni temu.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 11:24:41 GMT 1
Szejkomat 3/4 swoich postów najebał w d1, dodatkowo większość z nich to dywagacje na temat kto zagłosował, kto nie, albo czy snajper powinien counterclaimować Pijo
Takie rozwodnione to wszystko. Najwyraźniejszy atak w Pijo na samym początku.
Do tej pory uniewinniałam, ale może czerwony rolny?
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 11:26:05 GMT 1
I Jill jednak dalej niewinna moim zdaniem.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 11:31:44 GMT 1
Dobra. W zasadzie wiadomo,niewinny sam w pewnym momencie prosił, by ktoś wziął go na tapet. Poczytałem pobieżnie jego posty i z nich nic nie wynika, zero szukania mafii, co najwyżej usprawiedliwienie swojej takiej a nie innej gry i rozważania na temat tego, czy inni robią coś sensownie. Zważywszy na potencjał tego gracza i jego kompletny brak zaangażowania w to, by tę rozgrywkę w jakikolwiek sposób pociągnąć, mój dzisiejszy głos na niego. Dokładnie tą samą argumentacje można podpiąć pod spóźnialski Jasiu tudzież szejkomat I zaskakuje mnie ta argumentacja w Twoim wykonaniu Ej Ty, Sherlock Holmes, z miłą chęcią posłucham co takiego na mnie masz, czekam
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 11:33:13 GMT 1
Ja chce zadać fundamentalne pytanie, w ramach mojej ulubionej tematyki, która to kwestia nie może zostać zignorowana, a chce by była wyjaśniona, zanim z rowerka pospadają najlepsi miastowi. Co zrobić z 3 glonami gdy zbliżymy się do meczówki, i jak ich oceniać? Wszystkich aktywnych graczy można poddac jakiejkolwiek analizie, albo chociażby z nimi rozmawiać. Ta trójka... ani nie ma kontentu, ani nie ma interakcji, i jest jedną białą otchłanią, i nic sie nie zmnieni. Jakkolwiek możecie sie śmiać ze pytam o glony, tak jest duża szansa, że przeżyje bardzo długo jako miasto - i beda czekać m.in. mnie ciezkie decyzje ;v
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 11:34:18 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 11:34:18 GMT 1
Parabola przez to ze ja zwróciłem uwagę na Twój odpał pare dni temu jesteś ba punkcie mojej osoby tak kurewsko zafiksowany, że to już wyglada dramatycznie. Ty w żadnym punkcie nie szukałeś mafii we mnie, tylko określiłeś że w niej jestem i dopisujesz wszystkie argumenty z gry które do tej tezy pasują. Jak będę w robocie to chętnie odpowiem na zarzuty jaworka czy jill, ale na Twoje nie ma sensu. Czekam na zarzuty ze zajebalem księżna Diane i wywołałem trzęsienie ziemi w Turcji, poszukaj to coś wykombinujesz. Albo mi coś zarzuć to pogadamy bo przecież takim jesteś orędownikiem dyskusji
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 11:36:18 GMT 1
I Jill jednak dalej niewinna moim zdaniem. Idąc moją logiką z wczoraj, że w dwójce Jill, Wiadomo Niewinny jest jakiś winny, to byłby to Niewinny XD Głupi miastowy, mafiozo, co za różnica
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 11:36:31 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 11:36:31 GMT 1
Na kwestie które sprawiają ze w tej mafii być nie mogę jesteś totalnie ślepy. Żebyś chociaż coś wyprodukował, ale wrzucanie spalonego mafiozy który mnie uniewinnił, NO CIEKAWE W CHUJ
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 11:36:53 GMT 1
Dodatkowo martwi mnie to zostawianie Zmarzlika. A co jeżeli tam jest snajper? Zostawianie go to byłaby tragedia. Jeżeli uznamy, że on jest "niewinny" i się sfoszył - to i tak z niego wartość jest zerowa, a nawet odwrotnie - ujemna. Więc i tak powinnniśmy go linczować, tak? A jeżeli jest ktoś kogo powinniśmy linczować, nie powinnismy tego zrobic szybciej niz lepiej? Martwi mnie to, bo jeszcze wyjdzie ze jezeli Zmarzlik to mafia - to mafia go sobie ladnie uratuje tymi wszystkimi watpliwosciami. Sam fakt ze on sie schowal i nie wychyla głowy - daje mi kompletne wrazenie, ze jest mafią. I on pewnie sobie zdaje sprawe, ze jego taktyka działa. I wchodzimy tutaj na wyzszy poziom cynizmu. Miastowy, który zostaje zostawiony. Miastowy, który ma poparcie sporej ilosci miastowych, by go zostawic. Miastowy, wobec ktorego duzo miastowych chce uważać, że jest on niewinny... nie siedziałby po prostu z zalozonymi rekoma obok rozgrywki. Chcialby jakkolwiek pomóc, zwłaszcza ze pomagałby chociażby dla tych miastowych, którzy w niego wierzą. Nie pomagałby na siłe miastu, wbrew miastu. Jak ja w poprzedniej edycji w pewnym krytycznym momencie robiłem.
Dla mnie ta sytuacja jest kuriozalna, i jezeli nie wytłuszczycie mi powodów czemu on jest niewinny albo czemu nie ma go sensu linczowac - jestem za tym by go zlinczować, póki miasto jeszcze ma zdecydowana wiekszosc w Miescie i mafia nie moze nas tak łatwo wyjebać, a warto dodać, że 4 najwazniejszych mafiozów jest ciagle w miescie, prawdopodobnie 2 wsród aktywów, pewnie jakos wajchujacych (a przynajmnej wole tak zakladac).
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 11:37:43 GMT 1
Serio jesteście w te zabawe fatalni jeżeli na podstawie mojej gry tak mnie szeregujecie w linczach i szukacie teraz argumentów pod tezę Ye brudne chwyty Jasiu dalej bardziej zielony, niż czerwony
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 11:38:13 GMT 1
Dodatkowo martwi mnie to zostawianie Zmarzlika. A co jeżeli tam jest snajper? Zostawianie go to byłaby tragedia. Jeżeli uznamy, że on jest "niewinny" i się sfoszył - to i tak z niego wartość jest zerowa, a nawet odwrotnie - ujemna. Więc i tak powinnniśmy go linczować, tak? A jeżeli jest ktoś kogo powinniśmy linczować, nie powinnismy tego zrobic szybciej niz lepiej? Martwi mnie to, bo jeszcze wyjdzie ze jezeli Zmarzlik to mafia - to mafia go sobie ladnie uratuje tymi wszystkimi watpliwosciami. Sam fakt ze on sie schowal i nie wychyla głowy - daje mi kompletne wrazenie, ze jest mafią. I on pewnie sobie zdaje sprawe, ze jego taktyka działa. I wchodzimy tutaj na wyzszy poziom cynizmu. Miastowy, który zostaje zostawiony. Miastowy, który ma poparcie sporej ilosci miastowych, by go zostawic. Miastowy, wobec ktorego duzo miastowych chce uważać, że jest on niewinny... nie siedziałby po prostu z zalozonymi rekoma obok rozgrywki. Chcialby jakkolwiek pomóc, zwłaszcza ze pomagałby chociażby dla tych miastowych, którzy w niego wierzą. Nie pomagałby na siłe miastu, wbrew miastu. Jak ja w poprzedniej edycji w pewnym krytycznym momencie robiłem.
Dla mnie ta sytuacja jest kuriozalna, i jezeli nie wytłuszczycie mi powodów czemu on jest niewinny albo czemu nie ma go sensu linczowac - jestem za tym by go zlinczować, póki miasto jeszcze ma zdecydowana wiekszosc w Miescie i mafia nie moze nas tak łatwo wyjebać, a warto dodać, że 4 najwazniejszych mafiozów jest ciagle w miescie, prawdopodobnie 2 wsród aktywów, pewnie jakos wajchujacych (a przynajmnej wole tak zakladac). Nastka, Zmarzlik dzisiaj leci od snajpera, cziluj
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 11:38:31 GMT 1
jezeli tak to mi to wystarcza
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 11:38:45 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 11:38:45 GMT 1
Dokładnie tą samą argumentacje można podpiąć pod spóźnialski Jasiu tudzież szejkomat I zaskakuje mnie ta argumentacja w Twoim wykonaniu nie dziwię się że akurat Pan go broni. Dodatkowo powiedz mi kogo w tym poście bronię I proszę resztę gawiedzi o potwierdzenie czy mają takie same odczucia Bo post był prędzej atakiem w stronę stankiewicza ze na tej samej zasadzie grono podejrzanych winno być szersze. W Twoim interesie tez jest żeby było szersze szerloku
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 11:39:42 GMT 1
A z glonów dalej temat Muchy bez ucha mi jebie
na drugim miejscu capibara, bo jeśli to ta osoba, którą myślę, że jest, to oczekiwałabym większej aktywności
Guimo imo najładniej z nich się pokazał, widać jakąś szczerą chęć pomocy miastu w jego grze
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 11:41:06 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 11:41:06 GMT 1
Serio jesteście w te zabawe fatalni jeżeli na podstawie mojej gry tak mnie szeregujecie w linczach i szukacie teraz argumentów pod tezę Ye brudne chwyty Jasiu dalej bardziej zielony, niż czerwony Brudne to jest wrzucenie mnie przed mucha bez ucha Kiedy mucha dostaje startowe 50% na niewinność i można jej dodać z 5 za to ze ma wyjebane w rozgrywkę Jeżeli ktoś dopuszcza moją winę i klasyfikuje moją niewinność na niżej niż to 55% to nie można tego nazwać inaczej niż fatalnym rozumieniem gry
|
|