|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 9, 2023 22:08:03 GMT 1
Pijo zacytował top najbardziej merytorycznych postów w tej rozgrywce i uważa to za brzydkie bąki. TYP MUSI BYĆ W MAFII. Nie wierzę, że można być tak hmm niemądrym.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 22:08:10 GMT 1
via mobile
Post by goloniarz on Mar 9, 2023 22:08:10 GMT 1
Hejka, trochę spóźniony, ale kto ma ochotę na golonkę?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 9, 2023 22:08:28 GMT 1
Skąd myśl, że pisałem o grze?
A tak na poważnie to na przykład takie gównoposty:
Jacek Faworek przeca niewinny. Jak często analizoliderowanie doprowadzało do szybkiego linczowania? Rada dla snajpera - obserwuj sztuczną konwersację Magnussena z Riquelme na najbliższych stronach. Pijo, podobnie jak Jacuś, celem uchronienia się przed mordem mafii, postanowił przyjąć rolę wiejskiego głupka. No dobra, zmieścimy się we dwóch.
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 9, 2023 22:08:47 GMT 1
Jeszcze głos na parabole które na ten moment są nie do ruszenia.
Taco co masz na swoją obronę?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 22:09:02 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 9, 2023 22:09:02 GMT 1
dobra znudziłem się czytając początek gry
Jacek też może być z miasta
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 22:09:29 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 9, 2023 22:09:29 GMT 1
Jeszcze głos na parabole które na ten moment są nie do ruszenia. Taco co masz na swoją obronę? nie potrzebuje obronę bo jestem The best
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 22:09:59 GMT 1
Jeszcze głos na parabole które na ten moment są nie do ruszenia. Taco co masz na swoją obronę? Wszyscy są do ruszenia. Zostaw go, chłop nieprzyzwyczajony, zanim światłowody dojdą za Wielką Wodę, a neurony przekażą wiedzę do mózgu to trochę czasu minie.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 22:10:36 GMT 1
Pijo zacytował top najbardziej merytorycznych postów w tej rozgrywce i uważa to za brzydkie bąki. TYP MUSI BYĆ W MAFII. Nie wierzę, że można być tak hmm niemądrym. Ty, ale nie sądzisz, że powiedzenie ogółowi graczy, że dwójka twoich podejrzanych będzie miała zaraz sztuczną konwersację, sprawi, że ta dwójka, nawet gdyby miała prowadzić taką konwersację, odwoła ją. Czyli pisząc takiego posta, działasz na własną niekorzyść.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 22:11:00 GMT 1
Wolałem kreacyjne posty Shaekomatu Biedronki.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 9, 2023 22:11:08 GMT 1
Pijo zacytował top najbardziej merytorycznych postów w tej rozgrywce i uważa to za brzydkie bąki. TYP MUSI BYĆ W MAFII. Nie wierzę, że można być tak hmm niemądrym. Ty, ale nie sądzisz, że powiedzenie ogółowi graczy, że dwójka twoich podejrzanych będzie miała zaraz sztuczną konwersację, sprawi, że ta dwójka, nawet gdyby miała prowadzić taką konwersację, odwoła ją. Czyli pisząc takiego posta, działasz na własną niekorzyść. O kurwa faktycznie. Stankiewicz tłumacz się.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 22:11:24 GMT 1
Pijo zacytował top najbardziej merytorycznych postów w tej rozgrywce i uważa to za brzydkie bąki. TYP MUSI BYĆ W MAFII. Nie wierzę, że można być tak hmm niemądrym. Ty, ale nie sądzisz, że powiedzenie ogółowi graczy, że dwójka twoich podejrzanych będzie miała zaraz sztuczną konwersację, sprawi, że ta dwójka, nawet gdyby miała prowadzić taką konwersację, odwoła ją. Czyli pisząc takiego posta, działasz na własną niekorzyść. Hahahhaa
|
|
|
Post by ye on Mar 9, 2023 22:12:36 GMT 1
Hejka, trochę spóźniony, ale kto ma ochotę na golonkę? Na golonkę Kim Kardashian
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 9, 2023 22:12:50 GMT 1
Wolałem kreacyjne posty Shaekomatu Biedronki. Można trzepać tylko 2 razy dziennie
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 9, 2023 22:12:52 GMT 1
Pijo zacytował top najbardziej merytorycznych postów w tej rozgrywce i uważa to za brzydkie bąki. TYP MUSI BYĆ W MAFII. Nie wierzę, że można być tak hmm niemądrym. Ty, ale nie sądzisz, że powiedzenie ogółowi graczy, że dwójka twoich podejrzanych będzie miała zaraz sztuczną konwersację, sprawi, że ta dwójka, nawet gdyby miała prowadzić taką konwersację, odwoła ją. Czyli pisząc takiego posta, działasz na własną niekorzyść. ale samo to, że się z niej wycofują też przecież coś mówi.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 22:12:58 GMT 1
Pijo zacytował top najbardziej merytorycznych postów w tej rozgrywce i uważa to za brzydkie bąki. TYP MUSI BYĆ W MAFII. Nie wierzę, że można być tak hmm niemądrym. Ty, ale nie sądzisz, że powiedzenie ogółowi graczy, że dwójka twoich podejrzanych będzie miała zaraz sztuczną konwersację, sprawi, że ta dwójka, nawet gdyby miała prowadzić taką konwersację, odwoła ją. Czyli pisząc takiego posta, działasz na własną niekorzyść. Ja się nie zgadzam do końca, trzeba punktować od razu, pressować i naciskać, bo edycja jest za duża, żeby później wracać do takich pojedynczych wysrywów. Nie sama akcja da odpowiedzi, ale reakcja!
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 22:13:46 GMT 1
Albo czegoś po prostu nie zrozumiałem.
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 9, 2023 22:13:52 GMT 1
Hejka, trochę spóźniony, ale kto ma ochotę na golonkę? Ale bym opyndzolił taką. Przed meczem zawsze lubię taką goloneczkę, coby potem na łukach mieć siłę. A co do Stankiewicza: dajcie żyć dla chłopa, trochę nielogicznie nawinął, fakt, ale są więksi shitposterzy.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 22:14:02 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 9, 2023 22:14:02 GMT 1
LOL tylko 6 mafi będzie łatwa gra dosłownie oczekiwałem przynajmniej przynajmniej 8 mafi (no raczej przynajmniej 8 osób którzy nie są z wioski) Mafijny post! ez bait to była pułapka dla mafii szukając "latwy' powód na lincz.(wsm mówiłem prawdę że nie wiedziałem ile mafia ale raczej nie potezebuje robic o tym post bo taka jest reakcja, ale miałem nadzieję że ktoś będzie próbował nazywać mnie mafia od razu bo jest to latwe) No i cóż jest śmieszne bo też mi nie podobały się twoje posty na początku też
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 22:14:14 GMT 1
Ty, ale nie sądzisz, że powiedzenie ogółowi graczy, że dwójka twoich podejrzanych będzie miała zaraz sztuczną konwersację, sprawi, że ta dwójka, nawet gdyby miała prowadzić taką konwersację, odwoła ją. Czyli pisząc takiego posta, działasz na własną niekorzyść. ale samo to, że się z niej wycofują też przecież coś mówi. No tylko, że nie wiesz teraz, czy się wycofali, czy nigdy nie mieli jej w planach.
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 9, 2023 22:15:59 GMT 1
|
|