|
Post by ye on Mar 9, 2023 22:16:43 GMT 1
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 22:17:00 GMT 1
Hejka, trochę spóźniony, ale kto ma ochotę na golonkę? Ale bym opyndzolił taką. Przed meczem zawsze lubię taką goloneczkę, coby potem na łukach mieć siłę. A co do Stankiewicza: dajcie żyć dla chłopa, trochę nielogicznie nawinął, fakt, ale są więksi shitposterzy. Dawaj kto!
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 9, 2023 22:18:00 GMT 1
How can I be antysemitic my bitch is jew
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 9, 2023 22:18:15 GMT 1
ale samo to, że się z niej wycofują też przecież coś mówi. No tylko, że nie wiesz teraz, czy się wycofali, czy nigdy nie mieli jej w planach. cytując klasyka gdybym chciał kogoś przed tym ostrzec zrobiłbym to na mafijnym, a nie pokazywał wszystkim, że widzę podchody Magnussena pod podobną akcję jak w poprzedniej edycji pomiędzy jednym mniej doświadczonym graczem w tym gronie a drugim bardziej doświadczonym, którzy po takiej luźnej konwersacji okazali się być mafiozami. Ale może rzeczywiście pospieszyłem się z pisaniem tego. Tyle, że ja zawsze piszę to co widzę. Nawet jeśli trochę to szkodzi udowodnieniu moich tez.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 22:18:56 GMT 1
Parabole są klasykiem według Stankiewicza!!!
Parabolom miło, ale nie są takie stare.
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 9, 2023 22:19:49 GMT 1
Ale bym opyndzolił taką. Przed meczem zawsze lubię taką goloneczkę, coby potem na łukach mieć siłę. A co do Stankiewicza: dajcie żyć dla chłopa, trochę nielogicznie nawinął, fakt, ale są więksi shitposterzy. Dawaj kto! Leosia, ale już się uspokoiła, chyba Taco ją onieśmielił. Niestety nasza konwersacja również zaginie w zalewie strumienia myśli producenta generycznych podkładów z Chicago.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 22:20:12 GMT 1
Napisałbym, że Stankiewicz niewinny, ale jak ostatnio to zrobiłem, to się okazało, że mniej oszukał i był w mafii.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 9, 2023 22:20:23 GMT 1
Niemniej Wojskową Karetkę plusuję za niekurwienie logiki i wrzucam do kategorii: nielinczowalny.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 22:21:22 GMT 1
Taco wygląda jak typ który robił college w USA i dwa lata pracował jako legal attorney bo znał Dorotę Gołotę, a potem przyjeżdża do Polski i zostaje członkiem rady nadzorczej w Citibanku.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 22:21:36 GMT 1
Niemniej Wojskową Karetkę plusuję za niekurwienie logiki i wrzucam do kategorii: nielinczowalny. A czy nie jest tak, że mafiozom łatwo jest być logicznym, jeśli tylko nie są zwykłymi debilami?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 22:21:52 GMT 1
Niemniej Wojskową Karetkę plusuję za niekurwienie logiki i wrzucam do kategorii: nielinczowalny. Eee.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 22:22:04 GMT 1
No tylko, że nie wiesz teraz, czy się wycofali, czy nigdy nie mieli jej w planach. cytując klasyka gdybym chciał kogoś przed tym ostrzec zrobiłbym to na mafijnym, a nie pokazywał wszystkim, że widzę podchody Magnussena pod podobną akcję jak w poprzedniej edycji pomiędzy jednym mniej doświadczonym graczem w tym gronie a drugim bardziej doświadczonym, którzy po takiej luźnej konwersacji okazali się być mafiozami. Ale może rzeczywiście pospieszyłem się z pisaniem tego. Tyle, że ja zawsze piszę to co widzę. Nawet jeśli trochę to szkodzi udowodnieniu moich tez. Nie no spoko ogólnie wydaje mi się, że nie jesteś w mafii. Po prostu mnie rozbawiło, że w jednym z najbardziej merytorycznych postów twoim zdaniem w całej rozgrywce była nieścisłość logiczna.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 22:22:08 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 9, 2023 22:22:08 GMT 1
Ok, jeśli w trójcę Jacek, Parabole, Juan nie ma 2 mafiozow to ja jestem graczem nie w szachy, tylko warcaby. Prosiłbym o strzał gdzies w tej trójce naszego szanownego snajpera.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 22:22:34 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 9, 2023 22:22:34 GMT 1
Napisałbym, że Stankiewicz niewinny, ale jak ostatnio to zrobiłem, to się okazało, że mniej oszukał i był w mafii. Powiem Ci szczerze jest lepiej przynajmniej to ufać na początku I nie martwić o takie myśli że będzie źle- jak coś później będzie nie tak, na przykład że on pomaga linczowac miasto często- to potem zawsze możesz zmienić zdanie (:
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 9, 2023 22:22:34 GMT 1
Ok, jeśli w trójcę Jacek, Parabole, Juan nie ma 2 mafiozow to ja jestem graczem nie w szachy, tylko warcaby. Prosiłbym o strzał gdzies w tej trójce naszego szanownego snajpera. dlaczego tylko dwóch?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 22:22:57 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 9, 2023 22:22:57 GMT 1
Karetka nielinczowalna, Stankiewicz absolutnie tez.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 22:23:04 GMT 1
Ok, jeśli w trójcę Jacek, Parabole, Juan nie ma 2 mafiozow to ja jestem graczem nie w szachy, tylko warcaby. Prosiłbym o strzał gdzies w tej trójce naszego szanownego snajpera. A może tego Juana po prostu zlinczujmy jutro?
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 9, 2023 22:23:47 GMT 1
No tylko, że nie wiesz teraz, czy się wycofali, czy nigdy nie mieli jej w planach. cytując klasyka gdybym chciał kogoś przed tym ostrzec zrobiłbym to na mafijnym, a nie pokazywał wszystkim, że widzę podchody Magnussena pod podobną akcję jak w poprzedniej edycji pomiędzy jednym mniej doświadczonym graczem w tym gronie a drugim bardziej doświadczonym, którzy po takiej luźnej konwersacji okazali się być mafiozami. Ale może rzeczywiście pospieszyłem się z pisaniem tego. Tyle, że ja zawsze piszę to co widzę. Nawet jeśli trochę to szkodzi udowodnieniu moich tez. A chwilę później opieprzyłeś Parabolę, że zwrócił uwagę JRR że milczenie jest złotem. Cytując "kiedy w każdym przypadku miastu opłaca się by dalej to robił". W moim kajecie jest to takie samo zachowanie.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 22:23:52 GMT 1
Napisałbym, że Stankiewicz niewinny, ale jak ostatnio to zrobiłem, to się okazało, że mniej oszukał i był w mafii. Powiem Ci szczerze jest lepiej przynajmniej to ufać na początku I nie martwić o takie myśli że będzie źle- jak coś później będzie nie tak, na przykład że on pomaga linczowac miasto często- to potem zawsze możesz zmienić zdanie (: Stankiewicz jak jest w mafii, to akurat pomaga linczować mafiozów.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 22:24:07 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 9, 2023 22:24:07 GMT 1
Ok, jeśli w trójcę Jacek, Parabole, Juan nie ma 2 mafiozow to ja jestem graczem nie w szachy, tylko warcaby. Prosiłbym o strzał gdzies w tej trójce naszego szanownego snajpera. dlaczego tylko dwóch? Przynajmniej dwóch, szanse ze widzę 3 mafiozow I serio abi razu się nie pomyliłem pomyliłem 1 dniu są naprawdę marne, ale byłoby miło.
|
|