parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 13:45:58 GMT 1
Testament Zaginionego to akurat najsłabszy argument za Taco. Zaginionym był Gary, a on się zawsze myli. HMMM
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 13:46:23 GMT 1
to teraz chyba trzeba kuknąć powiązania Ewangelista + Taco
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 13:46:31 GMT 1
Tu akurat Jan ma rację xD
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 13:47:05 GMT 1
ja się zgadzam też, ale jednak deprecjonowanie największego ich punktu wspólnego po tym jak niekoniecznie byli toppriority
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 13:48:55 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 13:48:55 GMT 1
Raczej jakbym miał się sugerować czyimś typami to bardziej Gmerke - Zagubiony miał dobre wejście w temat i tu mogło chodzić po prostu o pozbycie się ogara.
Gmerke był cichy ale z potencjałem, było takich więcej, więc mogły ich faktycznie w jego stronę typy skierować.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 13:51:36 GMT 1
Gdzie jest ekipa najwiekszych ogarów? Gdzie jest Egze, Tomuś, Red i inne bydlaki? Miasto jest jakieś takieś mdłe Jako że nie ma zakazu mowy o tozsamosciach Całkowity zakaz zwracania się do siebie po prawdziwej tożsamości. Zawsze odnosimy się do graczy po nazwie ich kreacji.
I niekoniecznie pytam o to kto kim, ale czy oni w ogóle są gdzieś... tutaj? Czy pospadali z rowerka czy mafiuja?
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 13:51:58 GMT 1
Zagubiony z dużym posłuchem i dobrą pozycją w mieście, inteligentny, pewnie przystojny Gmerke cichy ale z potencjałem, pewnie myśleli, że rolny I tyle na temat mordów Ja pisałem Ej Szejkomat a zerkniesz na to, co rano o Tobie pisałam?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 13:52:01 GMT 1
Shakeomacie a co sądzisz o Jillu?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 13:53:45 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 13:53:45 GMT 1
Shakeomacie a co sądzisz o Jillu? Pisałem
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 13:55:23 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 13:55:23 GMT 1
Ej Szejkomat a zerkniesz na to, co rano o Tobie pisałam? No widziałem ale nie wiem do czego mam się odnieść. Jak mnie uważasz za główną to trudno, przecież nie będę krzyczał tu zrobiłem to, tu zrobiłem to xd
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 13:56:24 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 13:56:24 GMT 1
A propos Billa to muszę jeszcze zweryfikować ten jego post a propos Jana. Wyglądał na miastowy.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 13:57:22 GMT 1
Shakeomacie a co sądzisz o Jillu? Pisałem Sprawdziłem i moje założenie, że dwóch cichociemnych to za dużo jak na jedno miasto jest słuszne
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 13:57:57 GMT 1
Testament Zaginionego to akurat najsłabszy argument za Taco. Zaginionym był Gary, a on się zawsze myli. HMMM Nie no, bez jaj, Parabolo. Strasznie wyciągnąłeś to z kontekstu. Kontekst był taki, że ja dosyć mocno atakowałem wtedy Taco (później też, do dziś w zasadzie, teraz jego status mi się wyzerował) i to było napisane na zasadzie: eeeeeee, tyle na niego jest, że nie ma sensu podpierać się jeszcze testamentem Garego. +drobna szpileczka w kierunku Garego 🙂
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 13:58:04 GMT 1
A propos Billa to muszę jeszcze zweryfikować ten jego post a propos Jana. Wyglądał na miastowy. Pomyślałbym tak samo. Kurde szkoda, że nie ma deta przydałby się właśnie na niego xD
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 14:02:05 GMT 1
jakbym Cię zostawił samopas dzisiaj to dopiero byłoby chujowe z mojej strony a co sądzisz o Wiadomojakim? mafia? Od kiedy wróciliśmy na tory argumentowanej dyskusji nabrała ona wartości dodatniej i nie mam z nią problemu Muszę popracować, wrócę za godzinę i z kompa odpowiem na pare postów bo coś już zacząłem na nim pisać Szukaniem winnych zajmę się po 15 dalej wierzę generalnie trzeba przyznać że od zjazdu magnusa najskuteczniejszą obroną przed linczem jest zejście ze świecznika i milczenie jeśli było się celem bardziej w godzinach porannych/południowych apeluję żeby to nie było dzisiejszym motywem przewodnim
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 14:02:14 GMT 1
Jacku, ciekawy trop z tym wczorajszym dniem i namierzeniem roli Rojta, co może świadczyć o tym, że ktoś w tej mafii coś ogarnia. Pytanie tylko, czy nie mógł zrobić tego Juan Tomus Riquelme. Grał jak grał, na mieście mu nie poszło, ale to doświadczony gracz, pasjonat i nie zdziwiłbym się, gdyby nadal był aktywny na podforum. Jak to widzisz, mógł to ogarnąć on?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 14:03:38 GMT 1
Nie no, bez jaj, Parabolo. Strasznie wyciągnąłeś to z kontekstu. Kontekst był taki, że ja dosyć mocno atakowałem wtedy Taco (później też, do dziś w zasadzie, teraz jego status mi się wyzerował) i to było napisane na zasadzie: eeeeeee, tyle na niego jest, że nie ma sensu podpierać się jeszcze testamentem Garego. +drobna szpileczka w kierunku Garego 🙂 wiem, spokojnie. ale problem jest inny. wczytując się w prawie każdego można coś znaleźć. jakąś nieścisłość. dziwną decyzję. tylko na Ciebie nic. jakby Cię nie było. a postów na trzynaście stron.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 14:07:39 GMT 1
Anastazjo, Red poleciał szybko w mordzie, Tomus (nawiasem mówiąc, trafił do tego Twojego zestawienia trochę jak Piłat do Credo) był w mafii i padł, Egze wciąż gra i uchodzi za niewinnego, podobnie Lowrider oraz - the last but not least - Sidor (Wielki Analityk).
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 14:09:32 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 14:09:32 GMT 1
Ładnie rozpracowane Ewangelista. To kto jest w mafii?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 14:10:40 GMT 1
Nie no, bez jaj, Parabolo. Strasznie wyciągnąłeś to z kontekstu. Kontekst był taki, że ja dosyć mocno atakowałem wtedy Taco (później też, do dziś w zasadzie, teraz jego status mi się wyzerował) i to było napisane na zasadzie: eeeeeee, tyle na niego jest, że nie ma sensu podpierać się jeszcze testamentem Garego. +drobna szpileczka w kierunku Garego 🙂 wiem, spokojnie. ale problem jest inny. wczytując się w prawie każdego można coś znaleźć. jakąś nieścisłość. dziwną decyzję. tylko na Ciebie nic. jakby Cię nie było. a postów na trzynaście stron. Może po prostu jestem tak rozważny i logiczny, a może nie byłem na tyle blisko steru, żeby czymś podpaść?
|
|