|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 15:15:21 GMT 1
No nie ma innego klucza, zawsze ten sam. Ogary z najwiekszym doswiadczeniem i najmniej swiecznikowe biora role. Tutaj mafijny snajper na pewno nie gra aktywnie by obuchem nie dostac przy okazji.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 15:15:50 GMT 1
Czy to co proponujesz jest w ogóle weryfikowalne? nope, akurat jest subiektywne, pewnie i tak sam to będę musiał zrobić
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 15:16:37 GMT 1
Ale lepiej wypadałoby zwyczajnie szukać podejrzanych niż robic jakies meta-gamingi z patrzeniem kto byl na swieczniku do 12;00 w piatek, bo to informacji nie da zadnej, szkoda na to zycia
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 15:19:22 GMT 1
Zarzucam kandydaturę Ye na dzisiejszy lincz i wracam do pracy. Proszę o tym temacie dyskutować. Coś słabo się poniosło, zapraszam do dyskusji
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 15:20:00 GMT 1
Ale lepiej wypadałoby zwyczajnie szukać podejrzanych niż robic jakies meta-gamingi z patrzeniem kto byl na swieczniku do 12;00 w piatek, bo to informacji nie da zadnej, szkoda na to zycia ja już nawet nie mam kogo czytać, swoją grupkę przejrzałem po pięć razy
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 15:22:28 GMT 1
Ale lepiej wypadałoby zwyczajnie szukać podejrzanych niż robic jakies meta-gamingi z patrzeniem kto byl na swieczniku do 12;00 w piatek, bo to informacji nie da zadnej, szkoda na to zycia ja już nawet nie mam kogo czytać, swoją grupkę przejrzałem po pięć razy Parabole a co sądzisz o graczach Guimo, Capibara i Mucha? Ja tam widzę przynajmniej jedną mafiuszkę, rolny miastowy jest tylko 1
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 15:35:15 GMT 1
Generalnie jebałbym dziś po graczach pokroju Anastazji, Muchy bez ucha, Akrobaty, RomanaGmerke, ale ewentualnie z tych aktywniejszych mógłbym iść w Zmarzlika. Muszę jeszcze poczytać Ojca Pijo, żeby wyrobić sobie zdanie czy Stankiewicz ma dobrego nosa czy bredzi. Anka podnosiła capibare mocno, a tutaj Zagubiony przywoływał muchę. Jak już to Guimo. Ale generalnie glonobicie to dla mnie miecz obosieczny teraz, bo my dziś mamy strzał. I jeśli zakładamy, że snajper mafii jest pasywny, to możemy założyć, że snajper miasta też chciał tak zagrać, więc wielką szkodą byłoby pozbycie się go przed strzałem który mógłby dać dużo wyjaśnień odnośnie Zmarzlika. Dlatego raczej szukałbym tier wyżej - w graczach mowa-trawa. Poza tym minus glonobicia jest taki, że nie daje żadnych powiązań. Żadnych. A glonów w tej edycji jest za dużo. Jeśli trafimy dziś dwóch niewinnych, a Zmarzlik odpadnie niewinny za nieaktywność, to mafia jutro znowu ma dwa strzały. To sytuacja na teraz: 1. Andrzej Stankiewicz 2. Wojskowa Karetka 3. Jacek Jaworek 4. parabole 6. Shakeomat Biedronki 7. Taco Hemingway 8. Guimo 9. Young Leosia 13. Wiadomo, niewinny 14. Ye 21. Jill Bitten 22. Capibara 25. Bartek Zmarzlik 26. Mucha Bez Ucha 27. Anastazja 28. Jan Ewangelista 30. Spóźnialski Jasiu 17 graczy, z czego czterech to kandydaci do wypadnięcia przez glonowanie. Wolałbym kogoś, kto daje jakieś wnioski.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 15:43:21 GMT 1
Glupia teoria, ale co jeżeli jest tam rolny mafiozo?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 15:47:59 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 15:47:59 GMT 1
Odwrócę znowu - a co jeśli jest tam rolny miastowy w dzień strzelania?
Lincz na windmillu cofnął nas o jeden dzień, nie chcę znowu dziś tego samego.
Guimo na ten moment leci za pasywność.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 15:49:21 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 15:49:21 GMT 1
Swoją drogą z perspektywy dawania odpowiedzi najwięcej by powiedział Ewangelista.
Ye pośrodku.
Wiadomojaki najmniej ale ma najbardziej mafijny Vibe.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 15:50:04 GMT 1
Odwrócę znowu - a co jeśli jest tam rolny miastowy w dzień strzelania? Lincz na windmillu cofnął nas o jeden dzień, nie chcę znowu dziś tego samego. Guimo na ten moment leci za pasywność. Mam to samo przeczucie... może sprawa sama się rozwiąże
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 15:51:28 GMT 1
Ja chce zadać fundamentalne pytanie, w ramach mojej ulubionej tematyki, która to kwestia nie może zostać zignorowana, a chce by była wyjaśniona, zanim z rowerka pospadają najlepsi miastowi. Co zrobić z 3 glonami gdy zbliżymy się do meczówki, i jak ich oceniać? Wszystkich aktywnych graczy można poddac jakiejkolwiek analizie, albo chociażby z nimi rozmawiać. Ta trójka... ani nie ma kontentu, ani nie ma interakcji, i jest jedną białą otchłanią, i nic sie nie zmnieni. Jakkolwiek możecie sie śmiać ze pytam o glony, tak jest duża szansa, że przeżyje bardzo długo jako miasto - i beda czekać m.in. mnie ciezkie decyzje ;v Ponawiam pytanie. Co chcecie robic z glonami w late-game, gdy zresztą wygrana miasta (bo mafia będzie mogla rotować w wiekszosc) w linczach bedzie decydowala od glonow, bo miasto bedzie musialo byc prawie-jednomyslne.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 15:52:08 GMT 1
Nie ogarniam jak wy gracie edycje za edycja edycje za edycja i zawsze kurwa olewacie ten temat i nikt kurwa nie myśli długoterminowo tylko "JAKOS TO BĘDZIE" XD A sam fakt, że liczycie na jakieś cuda-niewidy chyba wykazuje fakt, że nikt nie zaproponowal zadnego rozwiązania
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 15:52:38 GMT 1
Swoją drogą z perspektywy dawania odpowiedzi najwięcej by powiedział Ewangelista. Ye pośrodku. Wiadomojaki najmniej ale ma najbardziej mafijny Vibe. Ye - czekam na wynik Zmarzlika, Wiadomo - Dla mnie może lecieć Ewangelista - hmm coś czuję, że gdyby był w mafii już bym miał do tego pewność w tym momencie gry. Dalej jest dla mnie podejrzany. Moze mylę sie do jego tożsamości lub się wyrobił
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 15:53:39 GMT 1
Ja chce zadać fundamentalne pytanie, w ramach mojej ulubionej tematyki, która to kwestia nie może zostać zignorowana, a chce by była wyjaśniona, zanim z rowerka pospadają najlepsi miastowi. Co zrobić z 3 glonami gdy zbliżymy się do meczówki, i jak ich oceniać? Wszystkich aktywnych graczy można poddac jakiejkolwiek analizie, albo chociażby z nimi rozmawiać. Ta trójka... ani nie ma kontentu, ani nie ma interakcji, i jest jedną białą otchłanią, i nic sie nie zmnieni. Jakkolwiek możecie sie śmiać ze pytam o glony, tak jest duża szansa, że przeżyje bardzo długo jako miasto - i beda czekać m.in. mnie ciezkie decyzje ;v Ponawiam pytanie. Co chcecie robic z glonami w late-game, gdy zresztą wygrana miasta (bo mafia będzie mogla rotować w wiekszosc) w linczach bedzie decydowala od glonow, bo miasto bedzie musialo byc prawie-jednomyslne. No dobra, ale w jakiej kolejności ich by usuwała?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 15:53:49 GMT 1
No chyba ze wyjebane na wygrana i sobie szukamy aktywnych mafiozów by moc fleksowac i teabaggować nad nimi po grze, że chujowo zagrali, a przegralismy, bo stracilismy 5-6 dni przez glonów i set został źle zbalansowany i byl biased na 70(80)-30(20) winrate mafii, ale to chujowe podejscie
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 15:55:53 GMT 1
Ponawiam pytanie. Co chcecie robic z glonami w late-game, gdy zresztą wygrana miasta (bo mafia będzie mogla rotować w wiekszosc) w linczach bedzie decydowala od glonow, bo miasto bedzie musialo byc prawie-jednomyslne. No dobra, ale w jakiej kolejności ich by usuwała? Mucha 1 bo cyniczna i wykazuje sugestywnie, ze gral tutaj juz jakies edycje - wiec wystawiony na swiecznik mysle ze sie aktywizuje i bedzie mozna go ewentualnie uniewinnic
Capibara bo to moj ziomek i totalnie mialby wyjebane, gdyby go mafia nie bila linczem po dupie, a jeżeli mial wyjebane jako miastowy, a potem nagle sie obudzi i wykazal chec gry, by znowu miec wyjebane, ale sobie nie-securowac bycia wywalonym, to lol I ta droga eliminacji Guido ostatni bo on w ogole nie istnieje
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 15:56:52 GMT 1
Aczkolwiek powiedzialem ze capibara ma 3 dni, wiec jezeli Capibara (bo zostaly 2 dni) nie zrobi zajebistego kontentu, to na 100000000000000000000000% mafiutka
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 15:58:59 GMT 1
No ja nie wierze ze ten ziomek sobie imprezuje ze mna caly weekend, gdy ja siedze na telefonie, łapie momenty, siedze na forum w pracy na studiach podczas innych spotkan z ludzmi i odpalam jakieś CUDA NIEWIDY by byc aktywny i ogarniac co sie dzieje chociaz moje social life to jakis kosmos, nie dosypiam i w ogóle a on calkowite wyjebongo, nagle sobie przychodzi w niedziele i mowi HEHE FAJNIE POGRAM SOBIE BO FAJNA TA MAFIA, a jedyne co robi to OMGUS na mnie i odniesienie sie TYLKO DO MOICH POSTÓW, i mimo iz mowi ze pogra, to w sumie nic wiecej w te niedziele nie zagral. Jak dzisiaj wroci po robocie i odpierdali podobna maniane - to absolutnie mafiozo. Ja juz obecnie zreszta jestem prawie-pewien, ze mafia mu pisala w tym czasie gdy go nie bylo, i pewnie sobie wszedl i sprawdzil i dostal guilty-tripa, ze rozwala mafii statystyczne szanse.
No po prostu nie ogarniam czmeu ktos, kto ma totalnie wyjebane przez 3 dni, nagle sie reflektuje i stwierdza ze chce pograć XD i w sumie to nie gra.... ale robi tak technicznie posty/glosowanie by nie odpasc. P L E A SE Guido to przynajmniej kłamie, ze Volv mu powiedzial ze "spoko, dwa pierwsze dni nie graj, a potem sobie wejdz do rozgrywki" co jeszcze ma sens A Capibara? to na wet kurwa sensu nie ma
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 15:59:12 GMT 1
Parabola, a co da miastu zweryfikowanie Ewangelisty? Jeśli przedstawisz jakieś rozsądne implikacje, gotów jestem na to pójść. Z pewnych względów ogarnął mnie przed chwilą niesmak, straciłem ochotę do gry. W najbliższych dniach powinienem też solidnie zająć się czymś innym i nie chcę raczej brać na siebie odpowiedzialności w kluczowych momentach. Jeśli masz więc zamiar rozpętać na mnie nagonkę w jakiejś meczówce czy coś, to może rzeczywiście lepiej teraz. Napisz tylko, co i o kim powie moja niewinność. Konkrety.
|
|