|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 16:01:21 GMT 1
az sie striggerowalem, bo zaraz Capibara wroci i napisez "hehe, gram hehe czytam sobie hehe ktos tam mafia" i tyle bedzie z gry
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 16:02:26 GMT 1
Guimo tak napisał? Ciekawe, czy dostał ostrzeżenie od Volverina.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 16:02:51 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 16:02:51 GMT 1
Ana ale niefajne te metaargumenty.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 16:03:22 GMT 1
A GLONOWANIE CYNICZNE TO FAJNE?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 16:03:42 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 16:03:42 GMT 1
Czemu niesmak Janie
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 16:03:57 GMT 1
Mamy 3 uber-glonów ktorzy calkowicie cynicznie i wystawiajac chuja w dupe miastu sobie przemykaja xD Nawet nie udajac ze bedzie cokolwiek innego
a całe miasto w jakims stanie uniesienia temat ignoruje i nie daje zadnego rozwiazania i nawet o tym nie mysli
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 16:04:16 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 16:04:16 GMT 1
Parabola, a co da miastu zweryfikowanie Ewangelisty? Jeśli przedstawisz jakieś rozsądne implikacje, gotów jestem na to pójść. Z pewnych względów ogarnął mnie przed chwilą niesmak, straciłem ochotę do gry. W najbliższych dniach powinienem też solidnie zająć się czymś innym i nie chcę raczej brać na siebie odpowiedzialności w kluczowych momentach. Jeśli masz więc zamiar rozpętać na mnie nagonkę w jakiejś meczówce czy coś, to może rzeczywiście lepiej teraz. Napisz tylko, co i o kim powie moja niewinność. Konkrety. Najwięcej się o Tobie pisało po prostu. Wolałbym żebyś grał.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 16:04:44 GMT 1
Zreszta, Zmarzlik to samo "chlip chlip glosujeie na mnie i chcecie mnie odjebac" i sobie poszedl i cisza xD a wy chcecie linczowac wsrod aktywnych liczac ze dokona sie cud (moze sie dokonac, kto tam wie), ale to nadal nie rozwiazuje kwestii tych 4 typów
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 16:04:51 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 16:04:51 GMT 1
Ana, ale nikt już za Tobą nie pójdzie więc może przydaj się na coś i pomyśl o innych celach.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 16:05:13 GMT 1
Oni też są członkami miasta, ich glosy tez sie licza, a jeżeli są niewinni - to te 4 osoby zaraz beda miały z 30% głosów niewinnych mieszkancow
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 16:06:08 GMT 1
Ana, ale nikt już za Tobą nie pójdzie więc może przydaj się na coś i pomyśl o innych celach. No jezeli nikt za mna nie pojdzie to szukanie innych celow to w ogole strata zycia bedzie. Wczoraj ZNOWU spalem 3h i zaraz sobie ide po pracy (w ktorej zasypialem na siedzaco) chyba do kociej kawiarni i tyle Dlatego jestem gotowy glosowac za Jacą dzisiaj bo jezeli miasto chce isc na samo-zniszczenie, to coz, pojde z wami
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 16:07:00 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 16:07:00 GMT 1
Zatem: Operacje Odglonowienia trzeba dokończyc, nawet jeżeli beż pospiechu
To co ja zakladam i to co zalozy raczje przecietny niewinny miastowy: Guido rozjebany tygodniem pracy w wolna neidzielke odpali sobie forum i bedzie chcial nadrobic TRZY TYSIACE POSTÓW, mase polaczen i caly ten amok. Zrezygnuje. Umrze. Capibara - dokonczy obecna dynamike, zrezygnuje, umrze. Cyclops - nie pojawi sie, już, umrze. No to pozostaje Mucha, co obudzila sie, gdy zaczelo sie odglonowywanie. I jaką mamy pewnosc, ze nie bedzie sie budziła cały czas? Najprawdopodobniejsza glonowa-mafia. Zreszta, nawet nie mam jak wierzyć w powyższych mafiozów-glonowych (no ale Guido ma juz podczepke jak coś, słowa samego Mistrza Gry haha). No to teraz w każdym moim wariancie mafii: Mucha Mafiozo
Ana jak nie przestaniesz pierdolić głupot to zrobię wszystko żebyś dziś poleciała.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 16:07:31 GMT 1
Parabola, a co da miastu zweryfikowanie Ewangelisty? Jeśli przedstawisz jakieś rozsądne implikacje, gotów jestem na to pójść. Z pewnych względów ogarnął mnie przed chwilą niesmak, straciłem ochotę do gry. W najbliższych dniach powinienem też solidnie zająć się czymś innym i nie chcę raczej brać na siebie odpowiedzialności w kluczowych momentach. Jeśli masz więc zamiar rozpętać na mnie nagonkę w jakiejś meczówce czy coś, to może rzeczywiście lepiej teraz. Napisz tylko, co i o kim powie moja niewinność. Konkrety. Najwięcej się o Tobie pisało po prostu. Wolałbym żebyś grał. Tak? Ja miałem wrażenie, że jestem raczej ignorowany. Ani nikt za mną specjalnie nie idzie, ani mnie nie atakuje. W zasadzie tylko Jill i Guimo mnie atakowali, plus Twoje delikatne insynuacje.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 16:07:43 GMT 1
Mam gdzieś takie groźby xD a jeżeli chcesz kogoś odwalać bo ktos Ci nie przypada do gustu to have fun w nakrecaniu takiego linczu
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 16:07:53 GMT 1
+1
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 16:10:16 GMT 1
Najwięcej się o Tobie pisało po prostu. Wolałbym żebyś grał. Tak? Ja miałem wrażenie, że jestem raczej ignorowany. Ani nikt za mną specjalnie nie idzie, ani mnie nie atakuje. W zasadzie tylko Jill i Guimo mnie atakowali, plus Twoje delikatne insynuacje. W tym miesci kazdy jest ignorowany, a najbardziej Ci, ktorzy są nieaktywni (co juz ktos zauwazyl - wystarczy sobie pojsc i latwiutko) Dlatego jak widac po dzisiaj albo wczoraj po mordzie - miasto jest w kropce w wyborze nastepnego aktywnego na lincz
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 16:10:34 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 16:10:34 GMT 1
Ja się tez trochę z Aną zgadzam. Tyle ze dzisiaj jest dzień w którym spodziewamy się odpadnięcia dwóch glonów. Więc jeśli robić glonobicie2 to jutro.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 16:11:53 GMT 1
Anastazja, abstrahując od jej statusu w tej edycji, ma trochę racji. Problem polega na tym, że część graczy nie uznaje porażki z mafiozą-glonem. Traktuje to jako moralne zwycięstwo. Tak przegrać, to jak wygrać. Zaczadzenie literaturą romantyczną i historycznymi wzorcami. Jedynie kolega Taco powinien być od tego w pełni wolny.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 16:15:40 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 16:15:40 GMT 1
Jest szansa że z naszej czwórki glonów pozostanie tylko Mucha, więc nie zawracałbym sobie tym głowy póki co.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 16:16:18 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 16:16:18 GMT 1
Także jestem zdziwiony że na Windmillu nikt się nie nauczył.
|
|