Dobra to chuj, skoro tak się odjebało i znamy kolor zmarzlika, to ja przez tę godzinę nie będę jakoś tego super już analizować i wrzucam jak napisałem, do przeczytania w wolnej chwili jak już opadnie kurz po linczach i mordach, ja idę myśleć co dalej.
1) przy Zmarzliku w mafii noty Anastazji w dół? (JRR „dzisiaj Anastazja to bardzo zły pomysł”, Zmarzlik „a w Anastazję dlaczego walicie”) – jestem uwierzyć w taki vibe „no ale przecież że my obaj tak otwarcie to nie uwierzą”
2) w ogóle ja z gry mam takie „no chyba pasi mi na to, żeby w parce Ana/ye był mafioza” i kolejny post JRR „że to zły pomysł” – akurat ta dwójka? Przypadek?
3)
mafiacorner.boards.net/post/29904/thread ciekawe posty po sobie ye i Bittena
bitten dwie minuty wcześniej dorzucił ósmy! Głos na karlosa, zaraz potem wiadomo dorzucił dziewiąty.
4)
mafiacorner.boards.net/post/29972/threadciekawy post w relacji taco-jill, jeżeli jeden z nich w przyszłości okaże się mafią, warto do tego wrócić,
5) Shakeomat z analizą na pijo dla mnie na plus, w sensie nie czuję tam smażenia ataku na niewinnego (z perspektywy mafii) pijo
6) Jeżeli w jakimś dziwnym uniwersum Leosia zinfiltrowała grupę niewinnych, to Taco czysty za ten post
mafiacorner.boards.net/post/30122/threadNo ale nie wiem co by się musiało odjebać, żebyśmy mieli szansę sprawdzić te teorię, bo w drugą stronę to nie działa
7)
mafiacorner.boards.net/post/30376/thread ciekawy post losco w kontekście wiadomo i celnych pozostałych typów (nie wiem co ze zmarzlikiem)
8) W ogóle niżej na tej samej stronie z linku z 7) jakaś kurwa dziwna ta wymiana ye-wiadomo, w tamtym momencie było żywych mafiozów + pijo, nie ma chuja żeby między mafiami nie było żadnych konfliktów czy oskarżeń, wersja hard to parabole-ye, no ale o tym głośno jeszcze nie będę mówił
9) Kurwa nie wiem Bitten mi z gry całkiem leży, a jak spisuję te luźne myśli to dużo jest na jego temat, ten post:
mafiacorner.boards.net/post/30404/threadZ podejrzanych daje cyclopa, pijo, windmilla, oceniacza, anastazję i zmarzlika. Z tego grona po dzisiaj będzie żyła już tylko Anastazja. Ok, jest tam Pijo, ale mafia nie wiedziała [w momencie pisania posta], że jest zagubionym więc mamy tam trzech niewinnych, pijo niewinnego z perspektywy mafii, Anastazję i Zmarzlika. Jak się okaże, że Zmarzlik jednak jest czysty – no to wybierając losowo się ma lepsze typy.
Dopisek: właśnie shakeomat to samo zauważył, jesteśmy kolegami
10) Z przyzwoitości wrzucam podobny post Stankiewicza z 3 w grupie Rojt/Pijo/Cyclop/Zmarzlik/Anastazja/Taco, przy czym ja wtedy byłem przekonany o parze Pijo+Zmarzlik, Rojta i Anastazję podejrzewałem i był jeszcze wildcard w postaci taco i cyclopa, więc sam się nawet z tym postem zgodziłem,
11)
mafiacorner.boards.net/post/30607/thread - ej Parabol, no i co ci wyszło?
12)
mafiacorner.boards.net/post/30706/thread nic nadzwyczajnego, ale jeśli Zmarzlik mafia, to Ewangelista plusuje
13)
mafiacorner.boards.net/post/30740/thread zaczęty temat konkretnie windmilla przez Anastazję, w sumie chuj z tego wyszło jak dopisuję po obiedzie
14) Wrzuciłem w wątek ten post Zmarzlika, jedząc obiad stwierdziłem, że jak Zmarzlik będzie w mafii (a tym bardziej będzie rolnym) to kolegę parabole uniewinniajcie już tak mocniej mocniej, zw idę na last of usa
15)
mafiacorner.boards.net/post/30998/thread mafiacorner.boards.net/post/31096/threadoj ruszyła maszyna, oba te posty to wajcha na windmilla, w sumie jebią mi bardziej niż zachowanie Anastazji
Jeżeli natomiast zmarzlik niewinny – to największymi nieobecnymi są Stankiewicz i przede wszystkim kurwa Jasiu, który sobie liczył głosy, ale w ogóle się nie wypowiadał co do meritum, karetce się kurwa excel zepsuł xD
No jeżeli zmarzlik winny, to te dwa posty są dla mnie wajchą, jeżeli zmarzlik był niewinny i lincz był między dwoma niewinnymi, to chyba wajcha nie ma aż takiego znaczenia
16) Im dłużej czytam Anastazję, tym bardziej mi się zazielenia, ale te głupoty kurwa co pisze to mi nigdy spokoju nie dadzą chyba. Szejkomat jest gitem.
17) Jak sobie czytam ye (jestem na
mafiacorner.boards.net/post/31752/thread) no to kurwa no chłop tu kurwi logikę maks, bo ON PO PROSTU NIE ZAUWAŻA, ŻE CHODZI O JEGO POSTĘPOWANIE WOBEC ZMARZLIKA, A NIE WOBEC EBE
Miałem pisać, że jak zmarzlik w mafii to ye następny, ale po zastanowieniu to mi to kurwi niezależnie od koloru zmarzlika: ye podał trzy nicki (pijo-zagubionego, więc celność każdemu trzeba tutaj po 50% liczyć, niewinnego Ebe (nie mam pretensji, no ale matematyka) i Zmarzlika.
To jeszcze jest moment przed wysprzęgleniem się przez Ebe z roli, więc powiedzmy że się nie spodziewał że poleci w mordzie, ale clue rozkminy się sprowadza do tego, że jako mafioza chcesz mieć podejrzanych, którzy żyją – a nie podejrzanych, którzy na drugi dzień zostaną sprawdzeni i będzie trzeba szukać nowych. Dlatego mi ten brak pójścia w Zmarzlika boli, niezależnie od jego koloru
18)
mafiacorner.boards.net/post/31799/thread wychodzi na to że, hehe, parabole nie mają chuja
19)
mafiacorner.boards.net/post/31970/thread dało mi to vibe ‘ile można mnie ignorować z poprzedniej edycji’
20) Czytam sobie wymianę Taco-Rojt w której po fakcie widzę odczytanie roli Rojta przez Taco. Jak się okaże, że ten ostatni jest w mafii i takie posty jednocześnie sadzi to kurwa zrobię ukłon i pogratuluję, ale no Taco czysty chyba
21)
mafiacorner.boards.net/post/32215/thread no ja też widziałem niezbite dowody na innego gracza w innej edycji, a wyszedł duży klops – ale parabole pluje faktami w ye tutaj i ciężko z tym polemizować
22)
mafiacorner.boards.net/post/32294/thread jill?