parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 21:12:03 GMT 1
im więcej głosów na ye, tym mniejsza szansa, że pozostali odświeżający w oczekiwaniu na zmarzlika zdążą zmienić swój głos na koniec wpierdoliliście się wy, zeszliście z jill jak tylko napisałem, że absolutnie nie a wcześniej chcieliście jeszcze spróbować zrobić wajhę Teraz to się już pogubiłem. Zarzucasz mi jednocześnie, że pogłębiłem masówkę na Ye i próbowałem ją zdywersyfikować głosami na Jill. Jill jest Twoim oponentem, ye nie był. Większa korzyść.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 21:12:28 GMT 1
Parabole no i kogo kurwa wajchowałem? Jeszcze kurwa w g2 prawie wyjebałem swoim głosem Zmarzlika ...
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 21:12:31 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 21:12:31 GMT 1
Ale by taki snajper na Jacy teraz siadł
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 13, 2023 21:12:52 GMT 1
Kto to jest Jaca?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 21:13:02 GMT 1
Czuję się obrażony i czekam na przeprosiny, bo miałem Cię za kolegę
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 21:13:14 GMT 1
Tak, w tej rozgrywce przysługują mi dwa głosy.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 21:13:15 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 21:13:15 GMT 1
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 21:14:42 GMT 1
Teraz to się już pogubiłem. Zarzucasz mi jednocześnie, że pogłębiłem masówkę na Ye i próbowałem ją zdywersyfikować głosami na Jill. Jill jest Twoim oponentem, ye nie był. Większa korzyść. Wybacz, ale prawdziwym okazuje się powiedzenie: Paraboli, Paraboli strasznie pierdoli.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 13, 2023 21:15:51 GMT 1
Przecież Jaca jest autorem pomysłu ze Zmarźlikiem. No chyba że rozważacie taki scenariusz, że on mu sam kazał o tej 20:59 zmieniać głos żeby wyjść na bohatera.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 21:15:55 GMT 1
Fakty są takie, Zmarzlik cienka fajo, że mi na ciebie i Pijo potrzebne było siedemdziesiąt jeden minut i dwanaście sekund. A jak mi już prąd podpięło do mózgu to przyznaję się do zapierdolenia się w akcji teraz przed linczem i przepraszam. Co nie zmienia faktu, Zmarzlik, że jesteś pizda a nie skoczek.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 21:16:54 GMT 1
Jeszcze jedna rzecz do paraboli... pisałem, że tylko jedna mafia w Zmarzlik/Ye dlatego też głosowanie na Ye przed kolorem Zmarzlika nie jest czymś co chciałem robić, ale potem by było przypierdolenie, że nie głosuję z miastem, albo że głosuję za minutę lincz.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 21:17:28 GMT 1
Przecież Jaca jest autorem pomysłu ze Zmarźlikiem. No chyba że rozważacie taki scenariusz, że on mu sam kazał o tej 20:59 zmieniać głos żeby wyjść na bohatera. A czemu mielibyśmy tego nie rozważać?
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 21:17:29 GMT 1
Od pomysłu Jaworka na ye zmienili głosy/zagłosowali Stankiewicz Karetka Jasiu Bitten Leosia Jaworek Jan Ewangelista
Na Zmarzlika zmienili Ja Wiadomo Parabole
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 21:17:33 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 21:17:33 GMT 1
Przecież Jaca jest autorem pomysłu ze Zmarźlikiem. No chyba że rozważacie taki scenariusz, że on mu sam kazał o tej 20:59 zmieniać głos żeby wyjść na bohatera. Nie wykluczam
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 21:17:34 GMT 1
Czuję się obrażony i czekam na przeprosiny, bo miałem Cię za kolegę Teraz to trzeba powoli. Wytłumacz mi - po co zmieniałeś: Ktoś napisał, że za dużo na Ye to zdywersyfikowełem po za tym Jill to ciekawy typ, mógłby zebrac jeszcze głosy od Szejka i Jana, a chyba chcemy prowokować działania, aby było co analizować Problem polega na tym, że dla mnie Jill ostatecznie nie była ciekawym typem. Popełniła błąd logiczny, ale na telefonie nie widać timestampa. Miała zabezpieczenie, ostatecznie jej error był z kategorii niewielkich. W bardzo prosty sposób najpierw to podłapałeś, potem Janek zaproponował masówkę, ale jak tylko zobaczyliście mój głos na Ye, to poszliście za tym jak opętani. Głos Janka pojawił się dosłownie sekundy przed głosem Zmarzlika. Jako jeden z niewielu (jedyny?) zdążyłem przerzucić jak tylko to zobaczyłem. Przerzucając ostatecznie na Ye zmniejszyliście szanse, że miasto zdąży zajebać Zmarzlika tak jak miało. Dlatego ostatecznie dla mnie jesteście w o wiele gorszej sytuacji obecnie niż Jaworek który zaproponował pomysł z odświeżaniem i uważaniem.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 21:18:02 GMT 1
Głosowanie jest całkiem dobre. Mamy pewnego mafiozę i jeden z powszechnie uznawanych za niewinnych wylatuje z tej grupy. Szkoda tylko Ye, ale jak powiadał bodajże Hemingway (Ernest, nie Taco): pionierzy giną zawsze od strzałów w plecy.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 21:19:15 GMT 1
Wy nawet nie odświeżaliście i nie uważaliście. Nie zrobiliście podstawowej rzeczy którą powinien zrobić miastowy. UWAŻAĆ O 20:59 NA ZMARZLIKA.
Janek to miał na to wysrane dosłownie.
Dlatego uważam, że tuż po tym jak zabijemy Zmarzlika celem musi być Jan Ewangelista. Bezdyskusyjnie. Żaden miastowy o 20:59 nie oddawałby głosu tylko czekałby na to co się zadzieje ze Zmarzem.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 21:20:43 GMT 1
Jill jest Twoim oponentem, ye nie był. Większa korzyść. Wybacz, ale prawdziwym okazuje się powiedzenie: Paraboli, Paraboli strasznie pierdoli. Sorry Janek, ale to nie ma i tak absolutnie żadnego znaczenia ostatecznie. Nie wywiązałeś się z MINIMUM które powinieneś zrobić. Nawet jeśli to blackout móżgu (ALE PO CO?) - nie możesz kontynuować rozgrywki.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 21:21:22 GMT 1
Ja, wracając autobusem 185 do domu i przeglądając rozgrywkę, zrozumiałem z pomysłu Faworka tyle, żeby być w pogotowiu na wypadek, gdyby trzeba było zmieniać głosy. Nie ogarnąłem koncepcji dywersyfikacji. To, co zrozumiałem, też zresztą niestety zlekceważyłem, bo nie wierzyłem w pojawienie się Żużlowca.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 21:21:38 GMT 1
Czuję się obrażony i czekam na przeprosiny, bo miałem Cię za kolegę Teraz to trzeba powoli. Wytłumacz mi - po co zmieniałeś: Ktoś napisał, że za dużo na Ye to zdywersyfikowełem po za tym Jill to ciekawy typ, mógłby zebrac jeszcze głosy od Szejka i Jana, a chyba chcemy prowokować działania, aby było co analizować Problem polega na tym, że dla mnie Jill ostatecznie nie była ciekawym typem. Popełniła błąd logiczny, ale na telefonie nie widać timestampa. Miała zabezpieczenie, ostatecznie jej error był z kategorii niewielkich. W bardzo prosty sposób najpierw to podłapałeś, potem Janek zaproponował masówkę, ale jak tylko zobaczyliście mój głos na Ye, to poszliście za tym jak opętani. Głos Janka pojawił się dosłownie sekundy przed głosem Zmarzlika. Jako jeden z niewielu (jedyny?) zdążyłem przerzucić jak tylko to zobaczyłem. Przerzucając ostatecznie na Ye zmniejszyliście szanse, że miasto zdąży zajebać Zmarzlika tak jak miało. Dlatego ostatecznie dla mnie jesteście w o wiele gorszej sytuacji obecnie niż Jaworek który zaproponował pomysł z odświeżaniem i uważaniem. A dla mnie jest ciekawym typem. Rozważam mafię w zestawie 1 glon, 1 osoba z Jan/Anastazja i 1 z Jill/Shakomat, więc tak sobie zagłosowałem, bo uznałem, że może Jan i Shakomat będą chętni, sam zresztą pisałeś wyzej, że z nudnego linczu robi się fajny temat. No i teraz masz fajny temat, a zamiast dziękuj za zrobienie go jeszcze ciekawszym dostaję w parze Jana xD
|
|