|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 21:24:03 GMT 1
No okay, Parabola. Szkoda, że mi nie napisałeś tego przed faktem, a nie po fakcie. Tak, miałem wyjebane na koncepcję Faworka. Nie wierzyłem, że Zmarzlik się pojawi.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 13, 2023 21:24:56 GMT 1
Od pomysłu Jaworka na ye zmienili głosy/zagłosowali Stankiewicz Karetka Jasiu Bitten Leosia Jaworek Jan Ewangelista Na Zmarzlika zmienili Ja Wiadomo Parabole Nie zmieniałem tho, głos na Zmarzlika był moim pierwszym głosem
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 21:25:19 GMT 1
Ta, ale oddałeś go już po pomyśle Jaworka
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 21:25:28 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 21:25:28 GMT 1
Teraz to trzeba powoli. Wytłumacz mi - po co zmieniałeś: Problem polega na tym, że dla mnie Jill ostatecznie nie była ciekawym typem. Popełniła błąd logiczny, ale na telefonie nie widać timestampa. Miała zabezpieczenie, ostatecznie jej error był z kategorii niewielkich. W bardzo prosty sposób najpierw to podłapałeś, potem Janek zaproponował masówkę, ale jak tylko zobaczyliście mój głos na Ye, to poszliście za tym jak opętani. Głos Janka pojawił się dosłownie sekundy przed głosem Zmarzlika. Jako jeden z niewielu (jedyny?) zdążyłem przerzucić jak tylko to zobaczyłem. Przerzucając ostatecznie na Ye zmniejszyliście szanse, że miasto zdąży zajebać Zmarzlika tak jak miało. Dlatego ostatecznie dla mnie jesteście w o wiele gorszej sytuacji obecnie niż Jaworek który zaproponował pomysł z odświeżaniem i uważaniem. A dla mnie jest ciekawym typem. Rozważam mafię w zestawie 1 glon, 1 osoba z Jan/Anastazja i 1 z Jill/Shakomat, więc tak sobie zagłosowałem, bo uznałem, że może Jan i Shakomat będą chętni, sam zresztą pisałeś wyzej, że z nudnego linczu robi się fajny temat. No i teraz masz fajny temat, a zamiast dziękuj za zrobienie go jeszcze ciekawszym dostaję w parze Jana xD Ty lepiej wyglądasz w tej sytuacji niż Ewangelista, ale jego trzeba zlinczować. Po Zmarzliku. Generalnie moja mafia: Riquelme Pijo Zmarzlik Ewangelista Jasiu? Anastazja
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 21:25:47 GMT 1
via mobile
Post by Jill Bitten on Mar 13, 2023 21:25:47 GMT 1
Dużo o winie/jej braku moze nam powiedzieć to, kto zmienił na Zmarzlika po zobaczeniu jego głosu i W JAKIM TEMPIE to zrobił.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 21:25:53 GMT 1
No jakbyś był w mafii to pierwszy byś na ye głosował
do wiadomo
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 21:26:11 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 21:26:11 GMT 1
Ale jeszcze muszę sprawdzić co zrobił Wiadomojaki
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 21:26:39 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 21:26:39 GMT 1
Dużo o winie/jej braku moze nam powiedzieć to, kto zmienił na Zmarzlika po zobaczeniu jego głosu i W JAKIM TEMPIE to zrobił. Człowieku, przecież pisze o tym od trzech stron.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 21:26:57 GMT 1
Moja
8. Guimo/Mucha/Capibara 14. Ye/Zmarzlik 8. Guimo/Mucha/Capibara 27. Anastazja/Jan 28. Jan Ewangelista/Jill/ Wiadomo Niewinny 21. Jill Bitten/Shakomat
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 21:27:00 GMT 1
Parabola albo ma jakieś zaćmienie umysłu, albo próbuje wepchnąć kilka osób do linczu.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 21:27:56 GMT 1
Moje dzisiejsze zachowanie nie miało żadnego znaczenia.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 21:28:09 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 21:28:09 GMT 1
Ja, wracając autobusem 185 do domu i przeglądając rozgrywkę, zrozumiałem z pomysłu Faworka tyle, żeby być w pogotowiu na wypadek, gdyby trzeba było zmieniać głosy. Nie ogarnąłem koncepcji dywersyfikacji. To, co zrozumiałem, też zresztą niestety zlekceważyłem, bo nie wierzyłem w pojawienie się Żużlowca. To mało zrozumiałeś z koncepcji Jaworka czy miałeś wyjebane jak napisałeś kilka postów dalej? Miasto, liczę że mu nie popuścicie.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 21:28:11 GMT 1
Parabole po prostu lubi dziwne teorie i czasem oberwie się różnym osobą, nie winię go za to
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 21:28:48 GMT 1
oceniam, że prawdopodobieństwo mojej teorii trochę wzrosło. Dobre pytanie. Zakładając, że w mafii jest Zmarzlik. Mafia: 1. JRR 2. Zmarzlik 3. xxx 4. xxx 5. xxx 6. Pijo - zagubiony no kurwa nie wiem kto by w tej mafii musiał być, żeby w takim układzie Zmarzlik wziął rolę. W tym układzie, drogi snajperze, zastanów się czy na pewno chcesz w tego Zmarzlika strzelać. Bo kamizelka i te sprawy. Nie proponuję - otwieram dyskusję.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 21:32:17 GMT 1
Snajper mógłby strzelic w glona
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 21:32:42 GMT 1
Jakbym był snajperem to strzelałbym w Jasia
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 21:32:46 GMT 1
Snajper to mógłby nam strzelić w podejrzanego z jutra, a my jak królowie masówka na zmarzlika.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 21:32:53 GMT 1
Ja, wracając autobusem 185 do domu i przeglądając rozgrywkę, zrozumiałem z pomysłu Faworka tyle, żeby być w pogotowiu na wypadek, gdyby trzeba było zmieniać głosy. Nie ogarnąłem koncepcji dywersyfikacji. To, co zrozumiałem, też zresztą niestety zlekceważyłem, bo nie wierzyłem w pojawienie się Żużlowca. To mało zrozumiałeś z koncepcji Jaworka czy miałeś wyjebane jak napisałeś kilka postów dalej? Miasto, liczę że mu nie popuścicie. I jedno, i drugie. Zrozumiałem, że trzeba być w gotowości do zmiany głosu i miałem na to wyjebane. W ogóle nie zrozumiałem natomiast ideii dywersyfikacji głosów. Sądziłem, że skoro na ostatniej prostej Ye wydał mi się bardziej winny niż Wiadomy, to zmienię głos. Nie wiedziałem, że to ma jakieś dziejowe znaczenie i w sumie do tej pory tego nie rozumiem.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 21:33:19 GMT 1
Ja przyznam szczerze, że trochę zjebałem
Bo patrzyłem z telefonu i odświeżałem tylko główny temat, a nie ogarnąłem że Zmarzlik może po prostu oddać głos i elo
Tak że przerzuciłem na zakładkę z głosem na Zmarzlika dopiero jak zobaczyłem post paraboli pt "SKURWYSYN"
xD
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 21:33:22 GMT 1
Jakbym był snajperem to strzelałbym w Jasia haha, bardzo kurwa śmieszne
|
|