|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 23:29:14 GMT 1
Ja powinienem jakieś odszkodowanie dostać za podstępne wpierdolenie mnie bez mojej wiedzy w ten kurwa eksperyment społeczny.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 23:39:16 GMT 1
Nie gaśmy ducha. Jutro będziemy w połowie drogi. Volv to dobry, sympatyczny człowiek. Trochę pobłądził, ale każdemu się zdarza. Koniec tematu.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 13, 2023 23:43:20 GMT 1
Janie Ewangelianie, ilu mafiozów kryje się według ciebie wśród glonów Guimo, Kapibara i Mucha? I którego byś wskazał?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 23:47:03 GMT 1
Szczerze? Cholera wie. Może być trzech, może nie być żadnego.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 23:49:43 GMT 1
Ja nie wiem, jak Wy chcecie racjonalnie ocenić takich graczy jak Mucha czy Frasser, na jakiej podstawie? Może niektórzy to umieją, ja nie.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 13, 2023 23:49:51 GMT 1
Prędzej tam snajpera uświadczysz niż mafię.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 23:51:47 GMT 1
Ale na jakiej podstawie Ty to oceniasz? Pytam serio i z czystej ciekawości. Co wskazuje na to, że Mucha to bardziej snajper niż mafioza?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 23:53:13 GMT 1
Dla mnie to jest zwykłe szarlataństwo, jeśli ktoś twierdzi, że potrafi to racjonalnie zdiagnozować.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 13, 2023 23:54:06 GMT 1
A widziałeś kiedyś mafiozę, który przez całą edycję nie napisał pół merytorycznego posta?
Poza tym mucha jest irytująca i snajper jest irytujący.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 23:55:55 GMT 1
Frankie Yale? Też byłeś wtedy w mafii.
No ale okay, przemyślę.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 13, 2023 23:56:39 GMT 1
Jedna z ciekawostek dotyczących Zmarzlika jest taka, że najczęściej cytował Jaworka. Często cytował też ś.p. Leokadię.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 13, 2023 23:57:39 GMT 1
O Anastazji Zmarzlik zdanie miał ambiwalentne, za to Szejkomat chwalił.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 14, 2023 0:00:43 GMT 1
Jest mnóstwo materiału do analizy a wy się zajmujecie tym, że mafiozo robi sobie jaja, glonami i wyzywaniem Volva, który poświęca dla waszej rozrywki wolny czas. Gratuluję. +1
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 0:03:18 GMT 1
Czego nie zauważam w jego postach? Mogę za siebie tylko odpisać. Fajny ma flow, wszystkie wypowiedzi spójne i logiczne, widać, że kombinuje, a nie tylko czeka na jakiś "pierd" żeby przyatakować. Szejkomat o Zmarzliku
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 0:08:11 GMT 1
Potem był moment, że Szejkomat tu sobie głosował na Capibarę, tu sobie zaczepił Cyclopa, tu sobie wspomniał Windmilla. Ewidentnie glonolubny.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 14, 2023 0:27:26 GMT 1
Ja nie wiem, jak Wy chcecie racjonalnie ocenić takich graczy jak Mucha czy Frasser, na jakiej podstawie? Może niektórzy to umieją, ja nie. Ale jednak za coś na swojej ostatniej liście wymieniłeś Guimo jako mafiozę. Jakiś konkretny powód, dla którego on, nie pozostała dwójka? Względem stężenia mafii w glonach - widziałbyś mafię, w której nie ma ani jednego glona z tej trójki? Jest jeszcze trzech mafiozów do złapania, poza Zmarzlikiem. Czy uważasz, posiłkując się dotychczasową grą, że w poniższym gronie trzy mafie są równie prawdopodbne jak zero mafii? Andrzej Stankiewicz Wojskowa Karetka Jacek Jaworek Shakeomat Biedronki Taco Hemingway Wiadomo, niewinny Jill Bitten Anastazja Spóźnialski Jasiu
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 0:31:40 GMT 1
Windmill - Niewinny, bezrolny
Windmill [8] – Young Leosia, ye, Anastazja, Wiadomo niewinny, Oceniacz Akrobacji, Bartek Zmarzlik, Sam Losco, Wojskowa Karetka Bartek Zmarzlik [6] – parabole, Shakeomat Biedronki, Ojciec Pijo, Jill Bitten, Jacek Jaworek, Spóźnialski Jasiu Anastazja [2] – Mucha Bez Ucha, windmill Ebenezer Rojt [1] – Andrzej Stankiewicz Ojciec Pijo [1] – Ebenezer Rojt Capibara [1] – Taco Hemingway Cyclop [1] – Guimo
to jest ciekawe głosowanie w kontekście graczy, którzy pozostali w rozgrywce (pogrubiam), jaka jest szansa, że jedynym mafiozem, który zagłosował na Windmilla był Zmarzlik?
W mojej ocenie MINIMALNA.
Pozostają Anastazja, Wiadomojaki, Karetka.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 0:44:33 GMT 1
Przy czym Karetka jest dla mnie na ten moment najbardziej zielonym z graczy pozostałych w rozgrywce. Więc zamiast akcji odglonowywania lepiej postrzelać w parę Anastazja - Wiadomo,niewinny
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 0:44:43 GMT 1
Karetka całą grę prowadzi moim zdaniem bardzo miastowo...więc czy pozostałe klocki są tak proste?
Mafii nie ma w glonach tak jak to sugeruje Anastazja, ponieważ jest w niej ona wraz z Wiadomojakim i Shakomatem
Shakomat dzisiaj broni Wiadomojaki za niby to miastowe zachowanie, gdzie wiadomojaki całą grę nic nie zrobił, aby za takiego uważać. Oprócz tego Shakomat bronił też jak wspomniałeś wyżej Zmarzlika
taka moja uwaga do shakomatu, do oceny gracza trzeba podejść holistycznie a nie wybierać sobie wybiórczo jedno działanie i na tej podstawie go atakować/uniewinniać.
Sprawdziłem też początek akcji Zmarzlika i on od dnia pierwszego nisko był ceniony, nawet sam Riquelme nazwał go winnym, ale przeszło to bez większego echa. Wspominam o tym, aby nie robić sztucznych teorii przeciwko sobie i z tego powodu np oczyścić Jaworka, który ładnie go wyłapał
Jak dla mnie jutro możemy lecieć Anastazja/Shakeomat/Wiadomo,niewinny Kolejność do ustalenia
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 0:48:26 GMT 1
Przy czym jeżeli Anastazja okaże się zielona/czerwona bez snajpera, a Faworek nie padnie w ciągu dwóch kolejnych dni (potencjalne 3 morderstwa mafii, jeśli Zmarzlik nie jest ichniejszym snajperem) to Jacka trzeba będzie porządnie przemaglować. I tu liczę na glony - szczególnie Guimo i Capibarę, że pociągną temat.
|
|