|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 13, 2023 22:48:47 GMT 1
Czy Anastazja mogła by udać ten rant? Ja bym mógł. Ponadto Anastazja coraz dłużej trzyma się bez wpływu na rozgrywkę i pisze o tych glonach jak dwie edycje temu o testamencie Reda pisał Słowacki. Idealny pretekst żeby nie musieć podawać swoich typów. Anastazja miała jeden bardzo istotny wpływ na rozgrywkę. Przeforsowanie Windmilla w miejsce Zmarzlika. Pewnie by mogła, ale nie udaje, ni chuja Skoro to opłacalne i było do zagrania to czemu nie?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:51:18 GMT 1
Pewnie by mogła, ale nie udaje, ni chuja Skoro to opłacalne i było do zagrania to czemu nie? A Ty grasz z maksymą "wygrac za wszelka cene, no matter what"?
|
|
|
Post by capibara on Mar 13, 2023 22:51:43 GMT 1
Nie mogłem napisać, bo wyszło mi że Leosia była snajperem. Ale jednak moja teoria była nietrafna Skąd pomysł, że Leosia ma snajpera? Wszystkich których uważała za mafię zostali zlinczowani/odstrzeleni, a ci, których uważała za miasto przeżyli, dlatego taki pomysł
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 22:52:24 GMT 1
Po Paraboli nie ma co płakać. Gdyby się nie ogarnął, a bardzo możliwe, że tak by było, prowadziłby miasto ku przepaści.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 13, 2023 22:52:34 GMT 1
Hej. Chciałem tylko powiedzieć, że niestety mam rolę, i dlatego porównywałem siebie do Magnusa i dlatego spodziewałem się identycznej reakcji, nie chciałem jednak ujawnić roli, żeby chociaż mafii nie ułatwić zadania szukania snajpera po ludziach i jeszcze bardziej Wam nie napsuć. Ufałem tylko Rojtowi (Tobie dziękuję i Twoje posty też mnie przekonały, żeby dziś jeszcze działać), Losce i Janowi (dzięki za brak braku wiary w moją niewinność), Rojta i Losci już nie ma, ale został Jan, niestety posłuchałem go i strzeliłem w parabolę, zielony. Strzeliłem w Oceniacza, bo to jedyna osoba, jaką podejrzewałem tamtego dnia. Jak zobaczyłem, że mnie nie zlinczowaliście, to dałem post 5 sekund przed czasem, zeby nie zmarnować roli i dać miastu jeszcze jeden strzał. Ujawniam się z rolą, bo jednak moje przeżycie jak widać wyszło na gorzej niż nieujawnianie i najwyraźniej się do roli snajpera nie nadaję, więc lepiej mnie zlinczujcie jutro, bo moje strzały snajperskie to 1 zielony i 1 zielony snajper (zawrotna skuteczność).
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 22:53:23 GMT 1
Hej. Chciałem tylko powiedzieć, że niestety mam rolę, i dlatego porównywałem siebie do Magnusa i dlatego spodziewałem się identycznej reakcji, nie chciałem jednak ujawnić roli, żeby chociaż mafii nie ułatwić zadania szukania snajpera po ludziach i jeszcze bardziej Wam nie napsuć. Ufałem tylko Rojtowi (Tobie dziękuję i Twoje posty też mnie przekonały, żeby dziś jeszcze działać), Losce i Janowi (dzięki za brak braku wiary w moją niewinność), Rojta i Losci już nie ma, ale został Jan, niestety posłuchałem go i strzeliłem w parabolę, zielony. Strzeliłem w Oceniacza, bo to jedyna osoba, jaką podejrzewałem tamtego dnia. Jak zobaczyłem, że mnie nie zlinczowaliście, to dałem post 5 sekund przed czasem, zeby nie zmarnować roli i dać miastu jeszcze jeden strzał. Ujawniam się z rolą, bo jednak moje przeżycie jak widać wyszło na gorzej niż nieujawnianie i najwyraźniej się do roli snajpera nie nadaję, więc lepiej mnie zlinczujcie jutro, bo moje strzały snajperskie to 1 zielony i 1 zielony snajper (zawrotna skuteczność). Ja tego nawet nie skomentuję. Ale ja to skomentuję (już mam 2 punkty za nieprzestrzeganie regu), nie tylko Volv sra miastu do ryja regulaminem, który pozwala napisać dwa posty, które kurwa mogę opisywać pogodę za oknem i pozwala głosować o 20:59:59 to jeszcze teraz mafia sobie robi jaja z miasta. Naprawdę Volv po edycji Ci odpiszę dlaczego uważam to za tragiczne, a przed wszystkim niezgodne duchem fair play
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 22:54:34 GMT 1
Volv jest na pasku mafiozy Riquelme.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:54:43 GMT 1
zajebiste budowanie community xD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:55:08 GMT 1
to już wolałbym edycje od Tomusia bez mafii
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 22:56:40 GMT 1
Tragiczne, skłócił nie tylko starych ale i nowych. Następnym razem napisz nowym, że gra w mafie może zawierać bluzgi i oblegi i duże ilości postów, a nie przychodzą jacyś agenci i mają problem z adaptacją.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 13, 2023 22:57:10 GMT 1
Idę spać, a co do snajpera to chyba oczywiste, że ma się nie ujawniać dopóki nie grozi mu lincz.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 13, 2023 22:57:39 GMT 1
Nie bądź doomerem, mamy 2 mafie i to jest git. Nie trzeba narzekać teraz, wiem że jest ciężko bo gubimy osoby które powinni nie żyć, ale jeszcze da się wygrać
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 22:58:05 GMT 1
Idę spać, a co do snajpera to chyba oczywiste, że ma się nie ujawniać dopóki nie grozi mu lincz. Jemu akurat faktycznie grozi lincz, a nie mord za to co odjebał
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:58:37 GMT 1
fajnie to sie zestarzało
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 22:59:29 GMT 1
Bardzo fajnie.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 13, 2023 22:59:37 GMT 1
Pewnie by mogła, ale nie udaje, ni chuja Skoro to opłacalne i było do zagrania to czemu nie? Dla mnie to stuprocentowo szczere i kompletnie pasujące do tego gracza
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 23:00:14 GMT 1
Dla mnie to jest absurd, to jakby przyjść na boisko pograć w gałę, ale zamiast piłki używać balonu, bo piłka może komuś zrobić krzywdę
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 13, 2023 23:12:56 GMT 1
nienawiść do gloniarzy tak zostałem wychowany Ten kto z nimy trzyma na zawsze jest przegrany HWDG
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 23:17:10 GMT 1
WIELKI PIKACHU 3 lata temu przewidział te edycję
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 23:29:13 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 13, 2023 23:29:13 GMT 1
Jest mnóstwo materiału do analizy a wy się zajmujecie tym, że mafiozo robi sobie jaja, glonami i wyzywaniem Volva, który poświęca dla waszej rozrywki wolny czas. Gratuluję.
|
|