|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 14, 2023 18:29:53 GMT 1
Nie przewidziało, ale akurat skasowanie tego posta mogę zrozumieć. Więc nawet nie zamierzałem wspominać tego.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 14, 2023 18:41:56 GMT 1
Od pomysłu Jaworka na ye zmienili głosy/zagłosowali Stankiewicz Karetka Jasiu Bitten Leosia Jaworek Jan Ewangelista Na Zmarzlika zmienili Ja Wiadomo Parabole Dopuszczacie do siebie myśl, że wczorajsze zamieszanie z linczem nie było wspomagane przez mafie? Jakbym padł to pamiętajcie o tej liście u góry jak będziecie szukać nie w glonach. I się nawet nikt nie odniósł do tego xd Udajmy, że się wczoraj nic nie wydarzyło
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 14, 2023 18:44:07 GMT 1
No elo, kto żyje? Spokojnie, nie będę się bawił w Słowackiego, zaraz mam zamiar poczytać wszystkie posty JRR (dziękuję za ten skrót, inaczej bym musiał przekręcać jego nick, a już zdążyłem go zapomnieć)
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 14, 2023 18:46:39 GMT 1
Kolejny chętny na odglowania ehh Dajcie mało doświadczonym glonom rosnąć w spokoju, a my miastowi zastanówmy się nad tymi antygloniarzami którzy próbują od siebie odwrócić uwagę Ewangelista i Anastazja, czuję co od was zalatuje! Zaraz na was usiądę!
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 14, 2023 18:54:53 GMT 1
Przepraszam bardzo, ja jestem raczej przeciwnikiem nagonki na glony. Moim zdaniem, w Waszej grupie jest najprędzej jeden mafioza.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 14, 2023 19:02:35 GMT 1
via mobile
Post by capibara on Mar 14, 2023 19:02:35 GMT 1
Kolejny chętny na odglowania ehh Dajcie mało doświadczonym glonom rosnąć w spokoju, a my miastowi zastanówmy się nad tymi antygloniarzami którzy próbują od siebie odwrócić uwagę Ewangelista i Anastazja, czuję co od was zalatuje! Zaraz na was usiądę! No to usiądź na kogoś w końcu
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 14, 2023 19:03:09 GMT 1
Bonjour. Byłbym wcześniej, ale czasem trzeba pospać te 12 godzin
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 14, 2023 19:04:06 GMT 1
Bardzo możliwe, że nawet kilku, aczkolwiek ja nim na pewno nie jestem. Widać chyba po mnie zresztą jak wygląda moja komunikacja i przekazywanie informacji o wartości niemalże zerowej, raczej jedynie po to coby podkręcić atmosferke, albo wywołać uśmiech na twarzy Taco Osobiście jestem mocno za tym, aby Anastazje przegonić w piździet, za to dziwne naganianie na glony w każdej możliwej sytuacji.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 14, 2023 19:11:55 GMT 1
Między 20:30 a 21:30 będę miał godzinę wolnego, to będę mógł coś poczytać, na ten moment jestem dość ciekaw, kto będzie drugim niewinnym odpalonym przez mafię.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 19:13:23 GMT 1
Swoją drogą mafia prawdopodobnie już nie gra przeciwko sobie mając tak mało graczy i tak blisko do meczówki. To znaczy inaczej, jak mamy dobre typy to muszą kombinować, ale jak w naszych głównych podejrzanych jest tylko jeden dobry typ to prędzej będą go ratować niż go poświęcą. I prawie na pewno będą za wszelką cenę ratować swojego snajpera. IMO jak jest jeden dobry typ to będą go grillować, a ten drugi i trzeci się nawzajem oczyszczać. Generalnie Karetka, i tak jeden z najzieleńszych, zazielenił mi się jeszcze mocniej na ostatnich stronach.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 14, 2023 19:16:51 GMT 1
Jill Bitten, czy twoim zdaniem wczorajsza akcja z Zmarzlikiem była w jakikolwiek sposób wspomagana przez mafie?
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 14, 2023 19:17:07 GMT 1
Generalnie nie mogę się oprzeć wrażeniu, po wczorajszym postlinczowym i postmordowym postingu, że w mafii jest Jan Ewangelista. Tak jak mi się podobał jego posting przedwczoraj, tak wczoraj już mi śmierdział, mnóstwo mafijnej nonszalancji
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 14, 2023 19:30:31 GMT 1
Biorąc pod uwagę moją celność, to by zapewne oznaczało, że Jan jest niewinny. Shakeomat Biedronki co masz dokładnie na myśli, wspomagane przez mafię? E: Tzn. niewspomagane przez mafię, ale na jedno wychodzi
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 19:31:01 GMT 1
Jill Bitten , czy twoim zdaniem wczorajsza akcja z Zmarzlikiem była w jakikolwiek sposób wspomagana przez mafie? Chodzi Ci o sugestię Jaworka z przygotowaniem sobie zmieniania głosów? IMO nie. I według mnie też im szybciej ktoś zmienił, tym lepiej, a im później (lub wcale), tym gorzej. Tę teorię potwierdza też to, że jako pierwsi zmienili: parabole (niewinny), Karetka (według mnie mocno niewinny i w oczach większości też), ja niewinny, no ale tego nie możecie wiedzieć (choć chyba też coraz więcej osób zdaje się to dostrzegać), tuż po mnie Jaworek, którego z gry też mam za niewinnego, potem Jasiu, Leosia (też jeszcze o 20) i potem już o 21:01 trochę bez sensu ye i Ewangelista, ale ten pierwszy potencjalnie ratował sam siebie przed zlinczowaniem, więc łatwiej to zrozumieć.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 19:32:10 GMT 1
Więc generalnie ci, których nie było (pech) lub udawali, że ich nie było (ich błąd) lub byli, a nie zmienili i my to wyłapiemy, mają problem.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 19:38:14 GMT 1
Janie Ewangelisto, jak to się stało, że 2 dni temu chciałeś mnie linczować, a dziś wymieniłeś jako pierwszego wśród niewinnych?
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 14, 2023 19:40:11 GMT 1
Jill Bitten , czy twoim zdaniem wczorajsza akcja z Zmarzlikiem była w jakikolwiek sposób wspomagana przez mafie? Chodzi Ci o sugestię Jaworka z przygotowaniem sobie zmieniania głosów? IMO nie. I według mnie też im szybciej ktoś zmienił, tym lepiej, a im później (lub wcale), tym gorzej. Tę teorię potwierdza też to, że jako pierwsi zmienili: parabole (niewinny), Karetka (według mnie mocno niewinny i w oczach większości też), ja niewinny, no ale tego nie możecie wiedzieć (choć chyba też coraz więcej osób zdaje się to dostrzegać), tuż po mnie Jaworek, którego z gry też mam za niewinnego, potem Jasiu, Leosia (też jeszcze o 20) i potem już o 21:01 trochę bez sensu ye i Ewangelista, ale ten pierwszy potencjalnie ratował sam siebie przed zlinczowaniem, więc łatwiej to zrozumieć. Bardziej niż o głosy "powrotne" na Zmarzlika chodzi mi o te głosy, które sprawiały, że na ye było ich coraz więcej, ostatnie już były zupełnie niepotrzebne. Gdyby było ich mniej mafii byłoby trudniej obronić Zmarzlika (wystarczyłby np. Parabol i ktoś jeden szybszy). Te głosy powrotne o których piszesz to może być random kolejność zupełna. Ktoś z mafii mógł sobie przygotować głos i o 21.00.05 wysłać a ktoś niewinny mógł się po ludzku zajebać. Ważniejsze imo jest zachowanie przed 21!
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 14, 2023 19:40:16 GMT 1
Dobra gra, zaangażowanie się, wczorajsza noc.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 19:41:57 GMT 1
Na chwilę obecną byłbym najbliżej stwierdzenia, że jutro należy rozwiązań kwestię Taco (gdzie on jest?)/ Anastazja, a pojutrze Wiadomo, niewinny/Shakeomat.
Cały czas mam poważne obawy, że w mafii jest Jan Ewangelista. Dla mnie ta 5 jest najbardziej podejrzana.
Glonom bym dał spokój, Muchę olać, a pozostała dwójka wydaje mi się niewinna. Faworek, Stankiewicz, Karetka niewinni, Spóźnialskiemu też dałbym wstępny kredyt zaufania.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 19:42:23 GMT 1
Dobra gra, zaangażowanie się, wczorajsza noc. No to nie za wiele.
|
|