|
Rozgrywka
Mar 14, 2023 19:48:36 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 14, 2023 19:48:36 GMT 1
Warto porozmawiać o mojej miastowej roli.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 14, 2023 19:50:55 GMT 1
Okej, to rozmawiaj
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 19:52:48 GMT 1
Warto porozmawiać o mojej miastowej roli. Bartku, kogo byś linczował w pierwszej kolejności? Jaki jest według Ciebie skład mafii? Z żużlowymi pozdrowieniami!
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 19:53:15 GMT 1
Warto porozmawiać o mojej miastowej roli. Zrobił to... 2 post dzisiaj ;/
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 19:53:17 GMT 1
Jak mi nie odpowiesz to uznam, że możesz być w mafii.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 14, 2023 19:54:06 GMT 1
Jeśli nie chcecie mi wierzyć to uwierzcie chociaż Parabolom. Na jutro para Jan/Jaś.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 14, 2023 19:55:54 GMT 1
Dobra gra, zaangażowanie się, wczorajsza noc. No to nie za wiele. Lepiej mało niż wcale. To jest - wbrew twierdzeniom różnych mądrali - gra w dużej mierze intuicyjna. Zapytaj zresztą sama siebie, też atakowałaś mnie mocniej, teraz słabiej. Dlaczego?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 19:55:55 GMT 1
Czemu grasz z takimi klapkami na oczach? to jest zastanawiające. To jest to Shakomatu
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 19:56:34 GMT 1
Jeśli nie chcecie mi wierzyć to uwierzcie chociaż Parabolom. Na jutro para Jan/Jaś. A ja bym uwierzył Sam Losco i zlinczował Ciebie, co ty na to?
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 19:57:35 GMT 1
No to nie za wiele. Lepiej mało niż wcale. To jest - wbrew twierdzeniom różnych mądrali - gra w dużej mierze intuicyjna. Zapytaj zresztą sama siebie, też atakowałaś mnie mocniej, teraz słabiej. Dlaczego? Bo mamy chwilowy przestój w grze, spadło morale i motywacja, poza tym energię chciałem poświęcić też przyjrzeniu się innym. Co nie zmienia faktu, że właśnie wymieniłem Cię jako jednego z 5 do zlinczowania w pierwszej kolejności, więc tak bardzo zdania co do Ciebie nie zmieniłem.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 19:59:42 GMT 1
Idealny plan na nadchodzące dni:
- środa, linczujemy mafiozę nr 1, - czwartek, linczujemy mafiozę nr 2, - piątek, linczujemy Jana Ewangelistę, mafiozę nr 3 i wygrywamy grę, - sobota, Jan Ewangelista wygrywa konkurs krasomówczy na pocieszenie.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 20:00:09 GMT 1
Obiekcje można zgłaszać do mnie na PW.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 20:01:06 GMT 1
Warto porozmawiać o mojej miastowej roli. Zrobił to... 2 post dzisiaj ;/ Dzięki, Jasiu, nie zauważyliśmy.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 14, 2023 20:01:35 GMT 1
Nie wiem, czy to ma jeszcze jakieś znaczenie praktyczne, ale Anastazja najbardziej wpłynęła na zmianę wajchy w sprawie Taco. Ja to wsparłem jako drugi. Jeśli Taco jest niewinny, a moim zdaniem bardzo prawdopodobne, że jest, to Anastazja nie zdjęłaby chyba ze świecznika łatwego celu. Zwłaszcza, że jednocześnie tak uporczywie próbowała stworzyć długą kolejkę glonów.
Dla mnie bardzo istotna byłaby teraz wypowiedź Taco. Dłuższa, analityczna, może być po angielsku.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 20:01:59 GMT 1
a była kiedyś jakaś wajcha na taco?
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 14, 2023 20:02:24 GMT 1
Czemu grasz z takimi klapkami na oczach? to jest zastanawiające. To jest to Shakomatu Przecież ty masz mnie za mafię niby to o jakie klapki na oczach pytasz? Dla ciebie powinienem po prostu zmyślać/kłamać/konfabulować/mieszać. Czy jednak niewinny jestem?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 14, 2023 20:04:40 GMT 1
Idealny plan na nadchodzące dni: - środa, linczujemy mafiozę nr 1, - czwartek, linczujemy mafiozę nr 2, - piątek, linczujemy Jana Ewangelistę, mafiozę nr 3 i wygrywamy grę, - sobota, Jan Ewangelista wygrywa konkurs krasomówczy na pocieszenie. Kto jest mafiozą numer 2? Kto w sobotę, bo w takim układzie w piątek końca nie będzie?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 20:06:27 GMT 1
Czemu grasz z takimi klapkami na oczach? to jest zastanawiające. To jest to Shakomatu Przecież ty masz mnie za mafię niby to o jakie klapki na oczach pytasz? Dla ciebie powinienem po prostu zmyślać/kłamać/konfabulować/mieszać. Czy jednak niewinny jestem? Ja cię mam za mafię? (musze poczytać moje posty, chociaż wątpię bym w przypływie złości tak napisał) Czytałeś dokładnie moje posty? Ja dokładnie określiłem i to dwa razy, że jeżeli mafii nie ma (teraz już w trójce Karetka, Stankiewicz, Jaworek) to zostajesz mi jako mafioza/miastowy w parze Jill/Ty
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 14, 2023 20:06:38 GMT 1
a była kiedyś jakaś wajcha na taco? Moim zdaniem, tak. Śledziłem wtedy rozgrywkę mniej uważnie niźli teraz, ale był moment, że był bardzo blisko linczu. I mam wrażenie, że post Anastazji o nim wyjaśnił pewne sprawy, uwiarygodnił go.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 20:07:54 GMT 1
Idealny plan na nadchodzące dni: - środa, linczujemy mafiozę nr 1, - czwartek, linczujemy mafiozę nr 2, - piątek, linczujemy Jana Ewangelistę, mafiozę nr 3 i wygrywamy grę, - sobota, Jan Ewangelista wygrywa konkurs krasomówczy na pocieszenie. Kto jest mafiozą numer 2? Kto w sobotę, bo w takim układzie w piątek końca nie będzie? Jak to nie będzie?
|
|