|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 21:30:34 GMT 1
Poza tym jeżeli Wy już o tym pisaliście, a on mimo to też napisał to go tym bardziej zazielenia według mnie. xDDD XDDD pisaliśmy na stronie 226. kurwa Jasiu, ale Wy tam słowem nie napisaliście o tym, co jest clou posta Wiadomego: że snajper pozostały przy życiu POWINIEN jutro strzelićo ile Wiadomy nie pochrzanił obliczeń
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 21:30:54 GMT 1
Jasiu, o co chodzi z tym, że Stankiewicz nie wiedział o zagubionym? O to samo co z Hitlerem. A tak serio, to jednym z argumentów na plus dla Stankiewicza było to, że przyłapał Pijo i co o zgrozo niektórzy graczenawet po poznaniu roli Pijo dalej przypisywali to do zasług Andrzeja
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 21:31:56 GMT 1
XDDD pisaliśmy na stronie 226. kurwa Jasiu, ale Wy tam słowem nie napisaliście o tym, co jest clou posta Wiadomego: że snajper pozostały przy życiu POWINIEN jutro strzelićo ile Wiadomy nie pochrzanił obliczeń Jak przeżyje dzisiejszy double kill ze strony mafii to możemy to pisać wprost, ale dla mnie nie przeżyje
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 21:32:31 GMT 1
Jasiu, o co chodzi z tym, że Stankiewicz nie wiedział o zagubionym? O to samo co z Hitlerem. A tak serio, to jednym z argumentów na plus dla Stankiewicza było to, że przyłapał Pijo i co o zgrozo niektórzy gracze dalej nawet po poznaniu roli Pijo dalej przypisywali do zasług Andrzeja No w tym konkretnym przypadku to ja nawet nie wiem czy to akurat na jego korzyść nie wychodzi xD
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 21:33:27 GMT 1
Ja tylko liczę, że mafia poszukując snajpera siłą rzeczy nam pomoże dzisiejszymi zabójstwami w pewnym sensie.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 21:33:52 GMT 1
O to samo co z Hitlerem. A tak serio, to jednym z argumentów na plus dla Stankiewicza było to, że przyłapał Pijo i co o zgrozo niektórzy gracze dalej nawet po poznaniu roli Pijo dalej przypisywali do zasług Andrzeja No w tym konkretnym przypadku to ja nawet nie wiem czy to akurat na jego korzyść nie wychodzi xD Mam wrażenie, że ja nigdy nie zrozumiem toku rozumowania topowych graczy xD
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 21:34:16 GMT 1
Idealny układ to taki, w którym np. Stankiewicz, Karetka i Faworek są nie tylko niewinni, ale i bezrolni. I jeszcze dodatkowo zostali sprawdzeni szpiegiem. xD
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 14, 2023 21:35:49 GMT 1
Dodatkowo potwierdza się założenie, że w mafii pozostał maks jeden glon, skoro jest ich trójka i zostały jeszcze dwie role. Z jednej strony kamień z serca, z drugiej i tak chujnia, że któryś z nich pewnie w tej mafii jest.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 21:35:50 GMT 1
Idealny układ to taki, w którym np. Stankiewicz, Karetka i Faworek są nie tylko niewinni, ale i bezrolni. I jeszcze dodatkowo zostali sprawdzeni szpiegiem. xD Sprawdzone info z tajnego źródła?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 21:36:35 GMT 1
No w tym konkretnym przypadku to ja nawet nie wiem czy to akurat na jego korzyść nie wychodzi xD Mam wrażenie, że ja nigdy nie zrozumiem toku rozumowania topowych graczy xD No wystawianie swoich w mafii to firmóweczka Stankiewicza, a nie możesz wystawić swojego pijo jak nie wiesz że on jest w mafii
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 21:37:51 GMT 1
Twoja chyba też co nie?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 21:38:20 GMT 1
a to bym nie powiedział akurat
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 14, 2023 21:39:34 GMT 1
Dodatkowo mocno nie podoba mi się dzisiejszy Taco. Z tego co widzę, to nie wspominał wczoraj, że dziś ma go nie być, a jeśli jutro też będzie nieobecny, to IMO trzeba go po prostu zlinczować (odwalić snajperem)
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 21:39:56 GMT 1
Muszę Ci uwierzyć, bo słaby jestem w tożsamości
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 21:40:29 GMT 1
Dodatkowo mocno nie podoba mi się dzisiejszy Taco. Z tego co widzę, to nie wspominał wczoraj, że dziś ma go nie być, a jeśli jutro też będzie nieobecny, to IMO trzeba go po prostu zlinczować (odwalić snajperem) jakbyś czytał to byś przeczytał, że jest zajęty do środy
|
|
|
Rozgrywka
Mar 14, 2023 21:42:49 GMT 1
via mobile
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 21:42:49 GMT 1
To jego posty w ogóle da się czytać?
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 14, 2023 21:43:28 GMT 1
Powiedział ten, co "czyta" xD
No ale faktycznie, na drugiej stronie swoich postów o tym wspomniał, mea culpa.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 21:44:23 GMT 1
To jego posty w ogóle da się czytać? Jak się zacznie czytać to według mnie bije od niech zółtozielony blask
|
|
|
Rozgrywka
Mar 14, 2023 21:44:54 GMT 1
via mobile
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 21:44:54 GMT 1
Idealny układ to taki, w którym np. Stankiewicz, Karetka i Faworek są nie tylko niewinni, ale i bezrolni. I jeszcze dodatkowo zostali sprawdzeni szpiegiem. xD Sprawdzone info z tajnego źródła? To są przez większość uważani za 3 najczystszych graczy w mieście, jeżeli rzeczywiście w nim są i dodatkowo nie mają roli, a mafia o tym wie, to przynajmniej jedno zabójstwo (a może nawet dwa) będzie musiała poświęcić na kogoś nieco bardziej podejrzanego w poszukiwaniu snajpera, co zredukuje nam grono podejrzanych.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 21:51:04 GMT 1
Aaaa, zakładasz, ze dzisiejsze dwa mordy mogą iść w dwóch słabszych graczy, aby wyszukać strzelca. Są na to jakieś szanse
|
|