|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 21:07:14 GMT 1
to jest kurwa skandal żeby przy bądź co bądź dobrej skuteczności miasta w linczach/strzale snajpera chcącego grać dla miasta pojutrze mogła być meczówka xD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 14, 2023 21:07:29 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 14, 2023 21:07:29 GMT 1
gratuluję was że w końcu udało się zrobić co bylo trzeba w d3(moze nawet d2 ale wsm sam nie widzialen go jako calkiem mafie wtedy to rozumiem) a nie dzisiaj
Mam z 5 minut przerwy (dalej śnieg pada 😔) ktoś może dac mi streszczenie dnia I dac tag, przeczytam później
|
|
|
Rozgrywka
Mar 14, 2023 21:14:25 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 14, 2023 21:14:25 GMT 1
Sorki że negatywnie ale wiem że teraz przynajmniej jesteśmy na dobrej trasy I jak będę w końcu miał czasu można to wygrać.
Wiem że mafia nie zastrzeli do mnie ale prosze ich aby może dali mi ten strzał bo nie będę aktywny przez następny dzień xD
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 21:16:15 GMT 1
taco w następny dzień może już być koniec gry xD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 14, 2023 21:18:26 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 14, 2023 21:18:26 GMT 1
taco w następny dzień może już być koniec gry xD to będzie git, tylko dajcie mi głos na MVP
|
|
|
Rozgrywka
Mar 14, 2023 21:18:48 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 14, 2023 21:18:48 GMT 1
dobra szef się pyta gdzie jestem, do jutra
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 21:19:18 GMT 1
ale to będzie wygrana mafia w takim przypadku, a nie miasta
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 14, 2023 21:19:32 GMT 1
Proszę graczy o sprawdzenie matmy w moim poprzednim poście i jeśli mam rację, to o wskazywanie potencjalnych celów dla snajpera (to głównie do tych, którzy spodziewają się dziś odpaść w mordzie). Lepiej jemu tego nie zostawiać xdd
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 21:21:43 GMT 1
Andrzej Stankiewicz Wojskowa Karetka Jacek Jaworek Shakeomat Biedronki Taco Hemingway Guimo Wiadomo, niewinny Jill Bitten Capibara Mucha Bez Ucha Anastazja Jan Ewangelista Spóźnialski Jasiu 13 graczy, 10 miastowych, 3 mafie (4 ze Zmarzlikiem, 10:4) Zmarzlika wywaliłem z listy, bo jest żywym trupem. Dziś pada on + dwóch miastowych, robi się 8:3. Jutro, zakładając odrobinę pecha i szczęścia w jednym, nie trafiamy winnego, ale parzysty snajper nie morduje niewinnego, 6:3 Pojutrze, jeśli wciąż nie trafimy winnego, to jest -3 i mamy 3:3, finisz. Zakładając, że parzysty snajper odwala jutro niewinnego, mamy 5:3, pojutrze jeśli nie trafimy to jest -3, wciąż, więc mamy 2:3. Jesli natomiast byśmy trafili, to robi się 3:2. Innymi słowy, wychodzi na to, że jutro snajper powinien jak najbardziej strzelać. Tak czy tak, pojutrze jest meczówka, a nawet z niecelnym strzałem snajpera, będzie łatwiej trafić mafię (bo miastowych będzie 5 zamiast 6) Ktoś może sprawdzić i potwierdzić, czy czegoś nie pojebałem? Props za tego posta, też mi się tak wydaje, ale potem jeszcze na spokojnie policzę. I według mnie Niewinny się takim postem mocno zazielenia. to jest kurwa skandal żeby przy bądź co bądź dobrej skuteczności miasta w linczach/strzale snajpera chcącego grać dla miasta pojutrze mogła być meczówka xD No, coś z tym setupem jest nie tak, ale też mieliśmy pecha trochę jako miasto. Pierwszy ksiądz, który się nie przyznał do roli, snajper napierdalający w niemal ewidentnie niewinnych, mafioza Zmarzlik odwalający nie do końca czyste akcje z udawaniem samobójstwa. Też pech przy tym, że jeden z tych, którego wyłapaliśmy jako pierwszego okazał się być Zaginionym. Jak dla mnie Anastazja i chyba Taco do odjebania jako pierwsi.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 21:21:55 GMT 1
dla mnie w anastazję albo janka edit: w sumie obojętne czy mafijny dzisiaj czy miastowy-idiota jutro
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 21:23:34 GMT 1
Proszę graczy o sprawdzenie matmy w moim poprzednim poście i jeśli mam rację, to o wskazywanie potencjalnych celów dla snajpera (to głównie do tych, którzy spodziewają się dziś odpaść w mordzie). Lepiej jemu tego nie zostawiać xdd Snajper jak ma strzelić to musi walić w tych, którzy byliby pierwsi w kolejce do linczu, ale których już potencjalnie możemy nie zdążyć zlinczować. Czyli już dajmy spokój z jakimiś Faworkami czy stankiewiczami, jeżeli są w mafii to nie ma już cudu, by to odwrócić. Linczowałbym Anastazję i Taco a snajperem sprawdził Shakeomat, Ciebie, bardzo ewentualnie któregoś z Janów.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 21:24:47 GMT 1
Andrzej Stankiewicz Wojskowa Karetka Jacek Jaworek Shakeomat Biedronki Taco Hemingway Guimo Wiadomo, niewinny Jill Bitten Capibara Mucha Bez Ucha Anastazja Jan Ewangelista Spóźnialski Jasiu 13 graczy, 10 miastowych, 3 mafie (4 ze Zmarzlikiem, 10:4) Zmarzlika wywaliłem z listy, bo jest żywym trupem. Dziś pada on + dwóch miastowych, robi się 8:3. Jutro, zakładając odrobinę pecha i szczęścia w jednym, nie trafiamy winnego, ale parzysty snajper nie morduje niewinnego, 6:3 Pojutrze, jeśli wciąż nie trafimy winnego, to jest -3 i mamy 3:3, finisz. Zakładając, że parzysty snajper odwala jutro niewinnego, mamy 5:3, pojutrze jeśli nie trafimy to jest -3, wciąż, więc mamy 2:3. Jesli natomiast byśmy trafili, to robi się 3:2. Innymi słowy, wychodzi na to, że jutro snajper powinien jak najbardziej strzelać. Tak czy tak, pojutrze jest meczówka, a nawet z niecelnym strzałem snajpera, będzie łatwiej trafić mafię (bo miastowych będzie 5 zamiast 6) Ktoś może sprawdzić i potwierdzić, czy czegoś nie pojebałem? Props za tego posta, też mi się tak wydaje, ale potem jeszcze na spokojnie policzę. I według mnie Niewinny się takim postem mocno zazielenia. to jest kurwa skandal żeby przy bądź co bądź dobrej skuteczności miasta w linczach/strzale snajpera chcącego grać dla miasta pojutrze mogła być meczówka xD No, coś z tym setupem jest nie tak, ale też mieliśmy pecha trochę jako miasto. Pierwszy ksiądz, który się nie przyznał do roli, snajper napierdalający w niemal ewidentnie niewinnych, mafioza Zmarzlik odwalający nie do końca czyste akcje z udawaniem samobójstwa. Też pech przy tym, że jeden z tych, którego wyłapaliśmy jako pierwszego okazał się być Zaginionym. Jak dla mnie Anastazja i chyba Taco do odjebania jako pierwsi. Jezus maria, Jill przecież karetka i ja dzisiaj pisaliśmy o tym co Wiadomy pisze xD i jak tu się nie wkurwiać jak niektórzy za takie posty sa zazieleniani...
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 21:25:44 GMT 1
Gdzie o tym pisaliście?
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 21:26:22 GMT 1
Poza tym jeżeli Wy już o tym pisaliście, a on mimo to też napisał to go tym bardziej zazielenia według mnie. xDDD
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 21:27:34 GMT 1
Czyli co, nie chcecie Anastazji? Ja bym ją na razie zostawił, bo nie chcę zostać jedyną zabawną osobą w tym - pełnym naburmuszonych capów i mądrali - mieście. Przy takich nastrojach prawdopodobnie zrobię wyjątek i zagłosuję pierwszego dnia, przechylając szalę na niekorzyść Magnusa, choć jestem wielkim pasjonatem szachów. no jak kurwa anastazja będzie czerwona to po niej kolega sympatyczny następny na kopach a jak nie będzie to nie wiem jeszcze
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 14, 2023 21:28:07 GMT 1
tylko nie kurwa
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 21:28:16 GMT 1
Poza tym jeżeli Wy już o tym pisaliście, a on mimo to też napisał to go tym bardziej zazielenia według mnie. xDDD XDDD pisaliśmy na stronie 226.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 21:29:00 GMT 1
Ja bym ją na razie zostawił, bo nie chcę zostać jedyną zabawną osobą w tym - pełnym naburmuszonych capów i mądrali - mieście. Przy takich nastrojach prawdopodobnie zrobię wyjątek i zagłosuję pierwszego dnia, przechylając szalę na niekorzyść Magnusa, choć jestem wielkim pasjonatem szachów. no jak kurwa anastazja będzie czerwona to po niej kolega sympatyczny następny na kopach a jak nie będzie to nie wiem jeszcze Te posty są przed czy po tym jak dał na nią analizę z czerwonym kolorem?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 21:29:14 GMT 1
Jasiu, o co chodzi z tym, że Stankiewicz nie wiedział o zagubionym?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 21:30:01 GMT 1
no jak kurwa anastazja będzie czerwona to po niej kolega sympatyczny następny na kopach a jak nie będzie to nie wiem jeszcze Te posty są przed czy po tym jak dał na nią analizę z czerwonym kolorem? na 15 minut przed pierwszym linczem, chyba przed ale tak losowo już skaczę po temacie że nwm
|
|