|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 22:41:36 GMT 1
WIELKI PIKACHU 3 lata temu przewidział te edycję
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 22:42:00 GMT 1
GLONOBICIE, VOLUMNE 2
Kolejka dowolna: Capibara, Mucha, Guimo, Zmarzlik
Póki glony nie odpadną, mafia będzie sobie kontrolowała lincze, a potencjalna meczówka trafia w ręce glonów. Nie ma sensu tak grać.
Vetuje to. Proponuje zabić glony i wtedy wrócić do normalnej gry.
Jeżeli nie chcesz, trudno. Ja będę głosował tylko na glony i czekał aż glony odpadną, zanim wrócę do aktywnej gry pisanej. Szkoda mi życia na edycję (w którą włożylem całe serce) z 6 mafiozami, 4 samobójstwami, 4 glonami, czyli 16 osobowym miastem vs 14 anty-miastowych graczy. Wybierajcie glony w dowolnej kolejności. Plan na dzisiaj
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 14, 2023 22:42:24 GMT 1
Dobrze, że jednak Anastazji nie odblokowywałem xD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 22:43:29 GMT 1
Ja tego nawet nie skomentuję. Ale ja to skomentuję (już mam 2 punkty za nieprzestrzeganie regu), nie tylko Volv sra miastu do ryja regulaminem, który pozwala napisać dwa posty, które kurwa mogę opisywać pogodę za oknem i pozwala głosować o 20:59:59 to jeszcze teraz mafia sobie robi jaja z miasta. Naprawdę Volv po edycji Ci odpiszę dlaczego uważam to za tragiczne, a przed wszystkim niezgodne duchem fair play przypominam wazny post
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 22:46:12 GMT 1
Anastazja, przemyśl sb jedną rzecz chcesz linczować glony pojutrze meczówka
kurde
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 22:48:42 GMT 1
wyjebane xD czemu mam sie starac gdy mafia nam sra do ryja a glony maja wyjebane i ani nie graja, ani nie leca za nieaktywnosc? mam teraz 4 nocki pod rzad. Jakby to była normalna gra, to pewnie bym posiedział w nocy i pokminil, ale czemu mam tracic nastepne kilkadziesat godzin rozrywki na marne (gdzie juz siedzialem tak duzo ze nie dosypialem i staralem sie na maksa), by jeszcze potem mafia sie jeszcze brandzlowala jaka to jest fajna ze wygrala, a red bedzie jeszcze pisal jakies podsumowania jakby tutaj cos od miasta zalezało xD dobrze ze zagralem te wczesniejsza edycje na normalne funkcjonowanie miasta, bo dzieki temu dwakroc mniej sie irytuje ;d
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 22:49:45 GMT 1
dodatkowo, w glonach caly czas jest 1 mafiozo, wiec ten mafiozo podwójnie sra nam do ryja xD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 22:50:34 GMT 1
Cytuje post Reda z ostatniej analizy
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 22:50:45 GMT 1
|
|
|
Post by capibara on Mar 14, 2023 22:50:48 GMT 1
Jestem za pomyslem Anastazji.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 22:53:16 GMT 1
Na szczescie w tej edycji mafia mnie do niczego nie zmanipulowałą xD Nie odjebalem księdza w 1 linczu W 2 linczu poszedlem na Winda, i w sumie to byla moja decyzja, co mafia bardzo chciala (ale co w sumie nie robi roznicy, jak Zmarzlik nie byl snajperem, bo pozniejsze czy wczesniejsze go zabicie nie wpływa na gre) W 3 linczu zabilem mafioze w 4 linczu nie dalem sie maffi zmanipulowac w zabicie chujowe Ye w 5 linczu zabilem mafioze A teraz 6 lincz - kontynuuje moj plan odglanawiania wiec mafia w miescie do niczego mnie nie przekona xD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 22:54:37 GMT 1
a jezeli pojutrze jest nawet meczówka, to tym bardziej nie widze powodu by sie spalac i traci 15h zycia, by w meczowce decydowaly glony, ktore i tak ostatni mafiowy w miescie, bedacy z OK pozycja, zmanipuluje do zabicia miasta
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 22:55:02 GMT 1
Ergo - optymalne podejscie
=
ODGLANAWIANIE
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 22:57:16 GMT 1
Anastazja, przemyśl sb jedną rzecz chcesz linczować glony pojutrze meczówka kurde Plus, jezeli jutro zabijemy dwa glony (snajper i lincz), a pojutrze trzeciego glona = to zabijamy MINIMUM 1 mafie Więc meczówka sie przesuwa o jeden dzien do przodu, i mamy ładna szanse na miastowa wspołprace i zabicie mafii?
i will take this rolls, gorzej ze 2 mafiozow w miescie bedzie, ale trudno
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:01:07 GMT 1
A JEZELI W GLONACH 2 MAFIOZOW TO JUZ W OGOLE HEJ DUSZA
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:01:31 GMT 1
ale zalozm statystyczne prawdopodobienstwo ze chociaz 1 mafiozo jest inaczej miasto dostalo na morde 4 samobojstwa i 4 glony XDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:02:57 GMT 1
Po prysznicu powiem glebiej czemu ta tatyka ma sens
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 23:05:53 GMT 1
No ale problemów jest klika: - nie wiemy czy tam jest MINIMUM jedna mafia, możemy to co najwyżej zakładać drogą eliminacji / odważnie szacując sumę siły mafii / kurwa zgadywać - ja też się mogę zgodzić, że jest spora szansa, że ten jeden mafioza tam siedzi, ale nie mam żadnych kurwa podstaw, żeby zgadywać który, 33% wybierzmy sobie losowo - załóżmy twój tok rozumowania: czyścimy całą trójkę, pada jedna mafia, w międzyczasie pada dwóch-trzech niewinnych w mordzie i co kurwa? masz jeden strzał na trafienie, informacji tyle co dzisiaj (plus info że gracze 1 2 3 byli niewinni) a jak nie to koniec gierki, no ale przynajmniej nie było glonów w meczówce - jak teraz zabijasz gracza X albo gracza Y który glonem nie jest, to jutro wybierając kolejnego masz już info o jego winie/braku winy I JUTRO LINCZUJESZ KOLEJNEGO MAJĄC WIĘCEJ INFORMACJI - jeżeli w glonach jest mafia+snajper, to tym lepiej dla nas wtedy
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 14, 2023 23:08:00 GMT 1
Ja tylko przypomnę, że Egze też uważał, że w mafii jest jeden glon, a jednak nie był za ładowaniem glonów losowo jednego po drugim teraz, aż wytłuczemy wszystkich.
Tylko nierozumiem dlaczego zrezygnował z założenia, że w mafii jest ktoś z trójki głosującej na Windmilla (no z mojej perspektywy z dwójki głosujących na Windmilla). Dla mnie to założenie jest najpewniejszym co mamy. Przy czym wolę głosować Wiadomo niż Anastazję.
Jakbym miał strzelić skład to w mafii jest Jan, Wiadomo i glon. Ale największe szanse daje zaczynając od Wiadomo.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 23:10:18 GMT 1
ale zalozm statystyczne prawdopodobienstwo ze chociaz 1 mafiozo jest inaczej miasto dostalo na morde 4 samobojstwa i 4 glony XDDDDDDDDDDD kurwa TO NIE JEST ARGUMENT statystycznie przy sześciu mafiach w losowo wybranej piątce masz mafiozę odpalamy teorie piątek kurwa, uwaga podaję skład mafii 1. Andrzej Stankiewicz - Niewinny, bezrolny 2. Wojskowa Karetka 3. Jacek Jaworek 4. parabole - Niewinny, bezrolny 5. Ebenezer Rojt - Niewinny, BACKUP/KSIĄDZ
6. Shakeomat Biedronki 7. Taco Hemingway 8. Guimo 9. Young Leosia - Niewinny, bezrolny 10. Sam Losco - Niewinny, bezrolny
11. Cyclop - Niewinny, bezrolny - Samobójstwo 12. Goloniarz - Niewinny, bezrolny - Samobójstwo 13. Wiadomo, niewinny 14. Ye - Niewinny, bezrolny 15. Karlosmagnusen - Niewinny, KSIĄDZ
16. Ojciec Pijo - Mafia, ZAGUBIONY 17. Oceniacz Akrobacji - Niewinny, SNAJPER NIEPARZYSTY 18. Juan Roman Riquelme - Mafia, szeregowy 19. Nunu - Niewinny, bezrolny - Samobójstwo 20. Zagubiony - Niewinny, bezrolny
21. Jill Bitten - Niewinny, bezrolny 22. Capibara 23. romangmerke - Niewinny, bezrolny 24. windmill - Niewinny, bezrolny 25. Bartek Zmarzlik - Mafia, szeregowy
26. Mucha Bez Ucha 27. Anastazja 28. Jan Ewangelista 29. Kaladin - Niewinny 30. Spóźnialski Jasiu Ja niewinny, więc musi być karetka Szejkomat/taco/guimo W trzeciej piątce o kurwa o kurwa wszyscy czyści hmmm może wyjątek potwierdzający regułę W czwartej piątce mamy ojca pijo więc riquelme czysty Capibara czysty bo zmarzlik musi być no i w ostatniej piątce jest problem bo cztery osoby żyją co teraz TO KURWA NIE MA SENSU
|
|