|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 0:36:49 GMT 1
Nie no, snajper jutro po prostu musi pójść za wspólnym głosem miasta. Jeśli nie pójdzie, to jest sabotażystą, któremu satysfakcję sprawia psucie ludziom zabawy - istnieje taka szansa, ale jej rozważanie uważam za zbędne. Względem celów na jutro: mi akurat pasuje odpadanie jutro w linczu plus strzał na Janie. Będzie z tego IMO jeden winny, niekoniecznie ten, którego Karetka się spodziewa, ale sytuacja wciąż lepsza, niż gorsza. Tym bardziej, że, jeśli się nie mylę, Wojskowa Karetka wygląda na przekonanego dość o niewinności Anastazji, więc może nie będzie forsować tego D2, jakby to cokolwiek znaczyło.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:39:22 GMT 1
Mamy sabotażystę Volva, który nie liczy głosów miasta z 1 minutowym opóźnieniem, gdy mafiozo głosuje równo 10 sekund przed linczem i exploituje regulamin, to ja tam w sabotażystę snajpera wierzę.
Zwłaszcza że to Volv zawsze powtarza "regulamin nie jest ważny, ważne jest granie fair play" (sparafrazowane), ale jak przychodzi co do czego, to faworyzuje mafię
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 0:40:37 GMT 1
Powtórzę jeszcze raz: jeśli sprawdzenie mnie jest dla Was nieuchronne, powinno to nastąpić w najbliższym linczu. Trochę w tę grę grałem, w niejednej dyskusji brałem w życiu udział i po prostu widzę, kiedy jest szansa przekonać kogoś, a kiedy nie. I teraz widzę, że tych, których do tej pory nie przekonałem, mogę przekonać jedynie po weryfikacji mojego koloru. Niech nastąpi ona jak najszybciej, a po niej miastowi będą mieli okazję przeanalizować moje interakcje, których zostawiłem bardzo dużo, a także przyjrzeć się moim typom, wiedząc, że pisałem je w dobrej wierze. Będziecie mieli mniejsze szanse, żeby trafić, ale trudno.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:41:01 GMT 1
Przydałoby się jakieś dowaforyzowanie miasta, zwłaszcza gdy dostaliśmy 4 samobojców i 3 cyniczne glony (tutaj akurat - mozliwe ze z mafią albo dwoma), ale w takim przypadku jeszcze pozwalanie mafii na exploitowanie regulaminu i zgadzanie się na to z uśmiechem? No cóż. Jak powtarzałem "fajne budowanie community" i fajne pokazywanie że reguły są wazniejsze niz zdrowy fair play ;P
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:43:26 GMT 1
Dodatkowo, Volv nie liczy glosów miasta gdy Mafia exploituje regulamin, Volv daje punkty karne miastowym w early-game gdy miastowi wykorzystuja przekleństwa dla pressingu
Ale mnie już nie zabije za super-hiper-wulgarnosc i granie rynsztokowane i tak paskudne, że ja takiego gracza bym od razu wyjechał z miasta xD by jeszcze bardziej nie dosrywać miastu
To w koncu regulamin sie liczy (głosy liczone do 20;59) czy nie psucie rozgrywki (nie wyrzucanie z gry Anastazji za zachowanie niegodne człowieka?)
HMMM
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:45:03 GMT 1
Gorzej ze wolałbym by zginął Zmarzlik w wiadomym-linczu zamiast Ye i umrzeć za przekleństwa
niż być w takiej sytuacji jak teraz, gdy musze wajchować za niepopularnym odglonowaniem, bo wszyscy grający chcą sobie pograć i zrobić jakieś super plejsy (co rozumiem, po to gramy w mafie)
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 0:46:48 GMT 1
Gdyby miasto przeżyło jednak jakieś oświecenie, w co wątpię, powinniśmy głosować jutro na Wiadomego, a snajper (mój człowiek) niech rzuci monetą: Anastazja albo Szejk. Kolejny lincz na tym, kto miał szczęście przy rzucie monetą. W ten sposób trafimy dwie mafie. Tego jestem pewien.
Reszty nie jestem już pewien. Kto z glonów, co z Faworkirm, może nawet Kareta...
Zakładam niewinność Muchy.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:48:04 GMT 1
Janie, podaj swoja kreacje w swojej najlepszej edycji jaka zagrales Jeżeli chcesz bym Cie uniewinnił, chetnie poczytam jak grałeś w najlepszym momencie swojego zycia
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:48:20 GMT 1
Z 29 edycji pana Łukasza
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 0:48:48 GMT 1
Mam wrażenie, że Anastazja jest już pewna porażki miasta.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:49:21 GMT 1
Gdybym była pewna, to bym nie pisała, tylko schowała się do nory Tak robią mafiozi.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:50:55 GMT 1
Ja mam póki co calkowite uniewinnienie od 3 miastowych jeszcze, co żyją, więc spokojnie mogłabym ten dzień przeczekać w norze ;p gdy glony łatwo zmanipulować do zabicia mnie, wszak ja sama je chce zabić, a jak pokazała sytuacja z Windmillem, Muchą i Capibarą Wszystkie te glony na pewnym etapie chciały zabić mnie, używając zwyklego epic-mafiowego OMGUSA, czyli dlatego mnie zabic, bo ja zabic chce je
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 0:51:35 GMT 1
Janie, podaj swoja kreacje w swojej najlepszej edycji jaka zagrales Jeżeli chcesz bym Cie uniewinnił, chetnie poczytam jak grałeś w najlepszym momencie swojego zycia Hmmm... Sarah Walker. A w mieście chyba I edycja Piłkarskiego Forum (na prawdziwych nickach) i taka edycja z Guardiolą i Stiliciem w mafii, ale to się chyba nie do końca liczy, bo poleciałem w pierwszym mordzie. Nie mniej jednak, na Cmentarzu całą mafię wcześnie zdiagnozowałem.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:52:02 GMT 1
No nic, Ewangelisto, podaj te swoja edycje z kreacją Oczywiscie, gdy byles niewinnny Pracuje do 8 rano. Jestem gotowa ciebie poczytać poswiece sie! nawet jezeli nie bedziecie chcieli odglonowywac
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 0:52:13 GMT 1
Mam wrażenie, że łamiemy teraz regulamin.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 0:52:41 GMT 1
Riquelme znów naśle na mnie Volverina.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:54:37 GMT 1
Nie łamiemy, póki Ciebie Ewangelisto nie nazwę zamiast Ewanglisty słowami - na przykład "Wstaw tutaj twoj nick" - to nie złamię regulaminu, bo cały czas nazywam Ciebie Ewangelistą.
Ten punkt regulaminu też został zmieniony niestety :/ CHociaz ja jako mistrz gry chcialem stary punkt utrzymać
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 0:55:10 GMT 1
Eeeeeee, tutaj to nie wiem. Rzadko grałem i praktycznie zawsze trollowałem. Powiadali, że Simeone i Listkiewicz byli zabawni.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:55:32 GMT 1
W ogóle to, skoro jesteśmy miastowymi i sobie ufamy, i skoro miasto jest szczere a mafia kłamie.
Niech każdy przyzna się do swojej tozsamosci
To nie jest zakazane
A to pomoze miastu, ktore teraz jest w podbramkowej sytuacji
Kim jestem ja i kim jest Ewangelista - juz wiadomo
Reszta?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:57:00 GMT 1
O ile mówienie tego wczesniej nie mialo sensu, bo mafia moglaby to użyć, mozemy luzno zalozyc ze w mafii jest 2 kozaków, którzy sobie na spokojnie to zanalizowali i odkryli w ciagu 6 dni Jezeli jednak nie chcemy isc w ten pomysł teraz (bo moze jest głupi a ja zbytnio szarzuje) - to na pewno w meczówce po odglonowieniu (albo nie), wypadałoby powiedzieć kim sie gra by zwiekszyc szans miasta w wygranej (a gdy mafia juz nie bedzie mogla celowac mordami tak latwo), a zarazem tez mafia bedzie sie wiła przed potencjalnymi klamstwami, totez przyznawanie sie bedzie dla nich niefortunne, bo poleca personalne argumenty w ramach ich gry
|
|