|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 1:29:50 GMT 1
Duch Trójmiasta?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 1:30:28 GMT 1
Zakladajac niewinnnosc Taco, i zakladajac niewnnosc Anastazji
to mamy
Shakeomat (pewnie mafia) Ewangeliste (pewnie mafia) I Spoznialskiego/Jasia (czyli 50/50)
Plus mafie w glonach i snajpera w glonach
Cóż, nie tak źle to zaczyna wyglądac gdy wiecej o tym mysle
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 1:30:59 GMT 1
Trzeba spojrzec na te Sarah Walker faktycznie
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 1:31:56 GMT 1
Zeby nie bylo - nadal jestem w 99% za odglonowaniem, ale warto sobie pomyslec na meczówke co nie chłopaki? Bo i tak nie polece przeciez
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 1:32:33 GMT 1
Zostaw już to. Wszystko rozpisałem. Jutro sprawdzacie mnie, okazuję się zielony i idziemy za moim planem. Dobranoc.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 1:38:25 GMT 1
Ja już w zasadzie wszystkie swoje racje przedstawiłem. Mogę jedynie dodać, że ta "jazda po bandzie" z regulaminem może świadczyć na korzyść Anastazji. Może, ale nie musi, bo potrafię wyobrazić sobie też scenariusz, w którym Riquelme, Arcykapłan Gry i mafioza Anastazja ustalają na podforum, że skoro Jan cwaniakuje, to i oni wystawią mafijnego cwaniaka.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 1:41:06 GMT 1
Co do Taco to dla mnie jest o tyle ciężko się ustosunkować, że nie wiem jak on gra. Na ten moment totalna enigma, wrzuca dość losowe posty w dość losowych momentach. Dzisiaj np pisał, że chce MVP jak gra się skończy jutro czy tam pojutrze XDD
Dla mnie do odwalenia w tej grupce 3 z 5 osób.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 1:43:12 GMT 1
Jestem w stanie skłaniać się też ku potencjalnej mafii.
W temacie z rozgrywką obrażalski i fochujący. Na discordzie - cyniczny śmieszek. W temacie z rozgrywką - nic nie gra. Na discordzie - super doswiadczony gracz. W temacie z rozgrywką - "ojeju ojeju". Na discordzie - przyszedłem do was, bo z wami się można obrażać.
No nie dodaje mi się to wszystko tbh. A na "analizy" uciekł w śnieg. Z drugiej strony - moze sie okazać, że on taki faktycznie jest
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 1:43:58 GMT 1
Szkoda tego strzała w Parabole kurcze bele.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 1:46:10 GMT 1
I Spoznialskiego/Jasia (czyli 50/50) No to kuuurwa, walimy w Spóźnialskiego Jasia i mamy 100% mafiozę!
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 1:48:02 GMT 1
LINCZ PIERWSZY
Karlos Magnusen, niewinny, KSIĄDZ
Karlos Magnusen [9] – Bartek Zmarzlik, Ojciec Pijo, Andrzej Stankiewicz, Young Leosia, Ebenezer Rojt, Juan Roman Riquelme, parabole, Jill Bitten, Wiadomo niewinny Juan Roman Riquelme [3] – Karlos Magnusen, Wojskowa Karetka, Spóźnialski Jasiu capibara [3] – Taco Hemingway, Cyclop, Shakeomat Biedronki, Anastazja [3] – Jacek Jaworek, windmill, Zagubiony Taco Hemingway [2] – romangmerke, Sam Losco Ojciec Pijo [1] – capibara ye [1] - Anastazja Ebenezer Rojt [1] – Jan Ewangelista
Z głosujących żywych na Magnusena żywy został tylko Wiadomo, z głosujących żywych na Windmilla zostałem ja i Anastazja, którą na ten moment uniewinniam. Oraz też Wiadomo, niewinny.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 1:59:26 GMT 1
No to linczujemy Jana, snajper wali we mnie i powinno to wyglądać nieźle (drobna zmiana względem w kogo lincz, w kogo strzał, bo jak zauważyłeś, prawdopodobnie wciąż mają kamizelkę)
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 2:03:44 GMT 1
LINCZ PIERWSZY Karlos Magnusen, niewinny, KSIĄDZ Karlos Magnusen [9] – Bartek Zmarzlik, Ojciec Pijo, Andrzej Stankiewicz, Young Leosia, Ebenezer Rojt, Juan Roman Riquelme, parabole, Jill Bitten, Wiadomo niewinny Juan Roman Riquelme [3] – Karlos Magnusen, Wojskowa Karetka, Spóźnialski Jasiu capibara [3] – Taco Hemingway, Cyclop, Shakeomat Biedronki, Anastazja [3] – Jacek Jaworek, windmill, Zagubiony Taco Hemingway [2] – romangmerke, Sam Losco Ojciec Pijo [1] – capibara ye [1] - Anastazja Ebenezer Rojt [1] – Jan Ewangelista Z głosujących żywych na Magnusena żywy został tylko Wiadomo, z głosujących żywych na Windmilla zostałem ja i Anastazja, którą na ten moment uniewinniam. Oraz też Wiadomo, niewinny. Ten post pokazuje, że nie ma co patrzec na głosy, że miasto jest w kropce, i odglanawianie to nie taki głupi problem.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 2:11:11 GMT 1
Jak nie ma co patrzeć na głosy jak pół mafii broniło Riquelme.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 2:11:31 GMT 1
Imho Shakeomat i Winny się krzyżują.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 2:12:11 GMT 1
Co to znaczy krzyżują?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 2:12:36 GMT 1
Wy w ogóle wiecie hihi bo ja sobie czytam właśnie wasze posty od tych 3 jebanych godzin na zmianie, ale nie ma co o nich za bardzo mówić poki sie Odglonowienie nie dokona, bo jeszcze mnie zabiją za dobre punche xD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 2:20:06 GMT 1
I im wiecej czytam tyhc postów, tym bardziej mi sie podoba ideaa odglonowania, bo bedzie duzo mniej do czytania graczy czyli 3 aktywów przynajmniej, nawet zakladajac ze padnie Jacek i Karetka, to odpada mi czytanie 1 miastowego
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 2:24:03 GMT 1
Kurestwo promowane w tej grze z każdej strony
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 2:24:13 GMT 1
Jak nie ma co patrzeć na głosy jak pół mafii broniło Riquelme. 1/3 mafii. To, że Pijo też tam jest nie ma znaczenia, bo był zagubionym.
|
|