|
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 14:50:54 GMT 1
Tak sobie pytam, względnie dziwi mnie zajmowanie się tak błahą kwestią w kontekście aktualnego stanu gry. Bo nawet, jakbyś mnie miał podejrzewać, to i tak niewiadomą pozostają pozostali dwaj mafiozi.
Miłej lektury.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 15:13:04 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 15, 2023 15:13:04 GMT 1
Jak masz tak uważnie to czytać to szkoda twojego czasu No okay, masz rację, przejdę na tryb bardziej pobieżny. Jaką listę winnych zrobiłem?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 15:14:49 GMT 1
Nie czytałeś moich ostatnich postów? Wiadomy, Szejk, Guimo, Capibarra, Anastazja, Ty. Największe szanse na trafienie mamy tutaj. Może dałem się oszukać, ale Anastazja trochę mi zaplusowała tą wieczorną jazdą na granicy regulaminu. Nie wiem, czy mafia by coś takiego grała, brawurowe.
Natomiast ja naprawdę nie umiem powiedzieć z wielką pewnością, czy bardziej Guimo, czy Capibarra. Nie umiem też powiedzieć, czy dobrze zrobiłem, uniewinniając Taco i Muchę. Zostawiam nawet kilka procent na winę Kibitki i Jasia, ale muszę już przyjąć jakieś założenia. Taka to edycja, że mamy Guimo, Capibarrę, Muchę i Taco, a więc 4/11 bardzo trudnych do oceny. A Anastazja radziła.
Wydaje mi się jednak, że zdecydowanie największe szanse mamy przy wzięciu na cel Wiadomego i Szejka.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 15:16:59 GMT 1
No okay, masz rację, przejdę na tryb bardziej pobieżny. Jaką listę winnych zrobiłem? Juan Roman Riquelme Kaladin Jacek Jaworek Goloniarz Jill Bitten Na dziewiątej albo dziesiątej stronie jest.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 15:24:42 GMT 1
Jeśli odpadnę dziś ja, to musicie iść tą samą ścieżką, tyle tylko, że macie jeszcze mniej szans. Z dwojga złego lepiej, że poznacie mój status teraz niż miałbym polecieć w meczówce, choć wina i Wiadomego, i Szejka pewnie by mnie wyratowała. Jednego z nich raczej nie.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 15:28:10 GMT 1
Jasiu a cb gdzie wcięło, też pogadać chciałem.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 15:28:18 GMT 1
Kto ma uszy, niechaj słucha.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 15:33:27 GMT 1
Jacku, ale Ty nic nie robisz, z nikim nie rozmawiasz.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 15:33:50 GMT 1
Wywołujesz tylko innych.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 15:35:13 GMT 1
Pisz, których z glonów najbardziej podejrzany? Bardziej Szejk czy Wiadomy, jeśli chodzi o średniaków? A może obaj? Jaki masz plan, jeśli polecę dziś jako niewinny?
|
|
|
Post by capibara on Mar 15, 2023 15:56:55 GMT 1
Nie czytałeś moich ostatnich postów? Wiadomy, Szejk, Guimo, Capibarra, Anastazja, Ty. Największe szanse na trafienie mamy tutaj. Może dałem się oszukać, ale Anastazja trochę mi zaplusowała tą wieczorną jazdą na granicy regulaminu. Nie wiem, czy mafia by coś takiego grała, brawurowe. Natomiast ja naprawdę nie umiem powiedzieć z wielką pewnością, czy bardziej Guimo, czy Capibarra. Nie umiem też powiedzieć, czy dobrze zrobiłem, uniewinniając Taco i Muchę. Zostawiam nawet kilka procent na winę Kibitki i Jasia, ale muszę już przyjąć jakieś założenia. Taka to edycja, że mamy Guimo, Capibarrę, Muchę i Taco, a więc 4/11 bardzo trudnych do oceny. A Anastazja radziła. Wydaje mi się jednak, że zdecydowanie największe szanse mamy przy wzięciu na cel Wiadomego i Szejka. Czym Ci zawiniłem synu Zebedeusza? Czemu jesteś żądny krwi?
|
|
|
Post by capibara on Mar 15, 2023 15:59:38 GMT 1
Z twojej listy najbardziej podejrzana jest Mucha, w kółko lata koło ucha
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 16:06:17 GMT 1
Nie czytałeś moich ostatnich postów? Wiadomy, Szejk, Guimo, Capibarra, Anastazja, Ty. Największe szanse na trafienie mamy tutaj. Może dałem się oszukać, ale Anastazja trochę mi zaplusowała tą wieczorną jazdą na granicy regulaminu. Nie wiem, czy mafia by coś takiego grała, brawurowe. Natomiast ja naprawdę nie umiem powiedzieć z wielką pewnością, czy bardziej Guimo, czy Capibarra. Nie umiem też powiedzieć, czy dobrze zrobiłem, uniewinniając Taco i Muchę. Zostawiam nawet kilka procent na winę Kibitki i Jasia, ale muszę już przyjąć jakieś założenia. Taka to edycja, że mamy Guimo, Capibarrę, Muchę i Taco, a więc 4/11 bardzo trudnych do oceny. A Anastazja radziła. Wydaje mi się jednak, że zdecydowanie największe szanse mamy przy wzięciu na cel Wiadomego i Szejka. Czym Ci zawiniłem synu Zebedeusza? Czemu jesteś żądny krwi? Niczym. Niczym się też nie bronisz. W niczym też za bardzo - przepraszam - nie pomagasz. To jest właśnie ten problem. Możesz być wszystkim.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 16:07:21 GMT 1
Mucha jest najbardziej przerysowana. Stankiewicz uważał, że pewne rzeczy przemawiają za nią. Trochę od niego przejąłem to założenie.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 16:10:17 GMT 1
Wiadomo próbuje nas wziąć na milczenie. Jan musiałby jako mafia pisać snajperowi, że ma bić w Parabole.
Wiadomo jest jedynym żyjącym, który głosował i na Magnusa w d1 (gdy Riquelme walczył z całych sił o życie i gdyby nie snajper to by mu się to udało) i na Windmilla w d2.
Jan jest bardziej rzeczowym graczem niż ostatnio gdy widziałem go w mafii.
Jan chce oddawać swoją głowę w zamian za to, że potem pójdziemy do końca gry jego planem.
No mi wszystko poza tym niepokojącym milczeniem Wiadomo (kiedy jeszcze spokojnie może walczyć i teoretycznie powinien teraz grać najmocniej) wskazuje żeby dziś na niego głosować.
|
|
|
Post by capibara on Mar 15, 2023 16:11:45 GMT 1
W moich oczach Stankiewicz od początku był miastowym i pisałem o tym kilka razy, za to Jaworek D0 i D1 bronił JRRa że niby podstaw do linczowania nie ma, to mi się wydawało podejrzane i też kilka razy o tym wspomniałem. Spróbuję za to przeanalizować jeszcze Shakeomat i Taco - którego żadnego konkretnego posta nie kojarzę, a same nic nie wnoszące, ale może coś się znajdzie, i wtedy tu wróce
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 16:17:23 GMT 1
Jacek musimy połączyć siły i to przedyskutować.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 16:19:14 GMT 1
Riquelme z kolei bronił Jaworka. Pytanie tylko, czy to świadczy o winie Jaworka czy niewinności, cholera wie... I taka właśnie jest ta gra. Nie trzeba wyjeżdżać do Afryki, żeby ją poznać.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 16:20:16 GMT 1
Dla mnie to jest zbyt niepewna przesłanka żeby ją brać pod uwagę. Zwłaszcza, że obok są takie przesłanki jak głosowanie i na Magnusa i na Windmilla przez Wiadomo.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 16:20:34 GMT 1
Jacek musimy połączyć siły i to przedyskutować. Tu czy tam? 😉
|
|